reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bydgoszcz. Dziekuje, tak zrobie jak piszesz. A kir to chyba bede musiala jechac do innego miasta bo tu nic nie znalazlam.. a czym sa komorki nk,? One wychodza wsrod tych badan czy to cos jeszcze innego?
NK to tak zwane natural killers, mają i funkcje wspierające i zwalczające. Nieodpowiedni poziom może atakować zarodek i go zwalczać. NK wyjdą Ci w badaniu IMK.

Będę 3 mac kciuki. Jedno co mogę powiedzieć, że tak kochanego lekarza i panie pielęgniarki w mojej klinice we Wro to nie spotkałam nigdzie... Czy któraś z was poznała jakieś nowe wspomagacze, nowe technologie jakie się teraz testuje/stosuje w invitro? Czytałam na temat glue.. Ale nikogo nie znam, kto by to zastosował, a dawno tutaj nie wchodziłam na forum.
Ja miałam embio glue przy każdym z moich 5 transferach... Niestety jak dotąd żaden się nie powiódł.

Kurde laski myślę o tych moich zarodkach [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] co tam z nimi czy się dzielą, czy będzie transfer... Nerw mnie dopada a taka mądrala byłam jeszcze wczoraj [emoji51][emoji51][emoji51][emoji51]

Trzymam kciuki, czy po tych dwóch nieudanych robiłaś jakieś dodatkowe badania, dlaczego transfery się nie powiodły.
Moj lekarz dopiero po 3ciej nie udanej próbie proponuję zrobic badania immunologiczne i zbadac endometrium.. Wiec pewnie jak uzbieram kasę to bede badsnia robic....
Moze byc wada zarodka..
Zle endometrium bo nie może się zagnieździć...
Ale tego testu sie tak boje ze sie znowu nie udało... 😱😱😱

reklama
Moj lekarz dopiero po 3ciej nie udanej próbie proponuję zrobic badania immunologiczne i zbadac endometrium.. Wiec pewnie jak uzbieram kasę to bede badsnia robic....
Moze byc wada zarodka..
Zle endometrium bo nie może się zagnieździć...
Ale tego testu sie tak boje ze sie znowu nie udało... 😱😱😱
Wiem, rozumiem, że się boisz, ja jestem po pierwszym nieudanym, w dniu bety myślałam, że oszaleje.

Do góry