reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mam jeszcze 5 zarodków ❤️, wiec nie ma mowy żebym się poddała. Jest mi dziś bardzo zle, ale jestem twarda, popłacze trochę i wytre nos i pójdę dalej 😘
I o to chodzi!!!!tu dla nas refundacja jest ogromnym plusem bo ile bylo przypadków tu na forum ze dziewczyny byly gotowe walczyć a nie miały za co.Trzeba doszukiwać się pozytywów i ten jest duży.Najwazniejsze ze jesteś w grze!!!!!

reklama
Jeszcze trochę i będę je w wózku wozić 😂. Kuźwa, chcę cię jakoś rozśmieszyć ❤. Nie chcę żebyś się dołowała ❤
Desperados dał radę 😉 serio ja jestem z tych, co nie zabije to wzmocni 💪🏼, już się zbieram do kupy, ale tez duzzzo dzięki Wam ❤️
@nieagatka mi tez mega dużo pomogła ❤️
dzieki dziewczyny ❤️

Masz blastke? To dobrze ze jestes taka opanowana - mi sie raz udalo doczekac do 10 dpt a ostatnio zorbilam najtanszego sikanca w 4 dpt :o Takze chyba coraz gorzej ze mna 😂😂😂 Niech sie uda - czekam razem z Toba !!!!!
Nie, mrozaczek z 3 doby, podany w 4 jako kompaktujaca morula. Ponoć po rozmrożeniu od razu zaczął się dalej dzielić i w ciągu doby przekształcił się. Chyba dobrze 😁🙏
Też się dziwię że jestem taka spokojna, zazwyczaj i na codzień. Jestem wulkan energii i emocji, na zmianę krzyczę śmieje się i płaczę (tak mam normalnie nie od hormonów 😂😂) a teraz nic. Oaza spokoju. Totalna wy.jebka... Zwariowałam może już? 🤣🤣

A moja mama każdego kota do domu znosi... Tata się ciągłe wścieka 😁
Nawet mają takiego kota tzn, on mieszka pod blokiem ale mama go karmi i się tak nauczył że sam wchodzi do klatki i sam sobie skacze na naszą klamkę i otwiera drzwi 😁
Ostatnio mama mi opowiadała ze sie rano budzi a tu coś jej mruczy koło ucha, otwiera oczy a tu kot 😂 sam sobie wszedł do mieszkania i mamie do łóżka 😁
Jeszcze powiedz ze zamknął za sobą drzwi a porwę Wam tego kota i podrzuca nasza ruda zołzę 😈😈

😂, niewdzięczne kociska 😂. Moje będę na chama wsadzać jak nie będą chciały tam spać 😂. Nie ma że boli, chałupa jest i mają w niej spać 😂
Ja moje też wpychałam na chama, ale jak to z kotem - no nie wygrasz🤣

U moich rodzicow kot zawsze wchodzi do foliowki ;)
Moje tak samo, foliowka, karton, kosz z praniem, co się da😁

Desperados dał radę 😉 serio ja jestem z tych, co nie zabije to wzmocni 💪🏼, już się zbieram do kupy, ale tez duzzzo dzięki Wam ❤
@nieagatka mi tez mega dużo pomogła ❤
dzieki dziewczyny ❤
Jesteś mega silną kobietką💪 Podziwiam i mam nadzieję, że kolejny transfer będzie tym szczęśliwym✊✊✊

Nie, mrozaczek z 3 doby, podany w 4 jako kompaktujaca morula. Ponoć po rozmrożeniu od razu zaczął się dalej dzielić i w ciągu doby przekształcił się. Chyba dobrze 😁🙏
Też się dziwię że jestem taka spokojna, zazwyczaj i na codzień. Jestem wulkan energii i emocji, na zmianę krzyczę śmieje się i płaczę (tak mam normalnie nie od hormonów 😂😂) a teraz nic. Oaza spokoju. Totalna wy.jebka... Zwariowałam może już? 🤣🤣

Jeszcze powiedz ze zamknął za sobą drzwi a porwę Wam tego kota i podrzuca nasza ruda zołzę 😈😈
Nie zwariowalas - organizm sie broni zeby wlasnie nie zwariowac ;) Pewnie ze dobrze ;) Trzymam kciuki za beciore !!!

A to nie przy 1000 widać tylko pęcherzyk ? Kurczę to w takim razie zaczynam się martwić bo byłam dziś na szybkim usg aby zobaczyć czy to nie ciąża pozamaciczna był pęcherzyk a zarodka brak a Beta powyżej 2500
Przepraszam abolutnie masz racje - zle doczytalam nie sterseuj sie;) Chodzilo o pecherzyk 0 mnie bylo tak ze najpierw oczywiscie pecherzyk 16 dpt a pozniej dwa tygodnie n azarodek z seruszkiem - serduszko przy becie 10 000 ;)

A to nie przy 1000 widać tylko pęcherzyk ? Kurczę to w takim razie zaczynam się martwić bo byłam dziś na szybkim usg aby zobaczyć czy to nie ciąża pozamaciczna był pęcherzyk a zarodka brak a Beta powyżej 2500
Martwisz sie o puste jajo płodowe? Mam to za soba ;( Jak ci beta rosła? Ktory dzien po transferze jestes?

reklama
Spokojnie zarodek będzie za około tydzień 😉😉 u mnie tez na pierwszej wizycie był tylko albo aż pęcherzyk ❤️

Do góry