I o to chodzi!!!!tu dla nas refundacja jest ogromnym plusem bo ile bylo przypadków tu na forum ze dziewczyny byly gotowe walczyć a nie miały za co.Trzeba doszukiwać się pozytywów i ten jest duży.Najwazniejsze ze jesteś w grze!!!!!Mam jeszcze 5 zarodków , wiec nie ma mowy żebym się poddała. Jest mi dziś bardzo zle, ale jestem twarda, popłacze trochę i wytre nos i pójdę dalej
reklama
Desperados dał radę serio ja jestem z tych, co nie zabije to wzmocni , już się zbieram do kupy, ale tez duzzzo dzięki WamJeszcze trochę i będę je w wózku wozić . Kuźwa, chcę cię jakoś rozśmieszyć ❤. Nie chcę żebyś się dołowała ❤
@nieagatka mi tez mega dużo pomogła
dzieki dziewczyny
nieagatka
Fanka BB :)
[emoji8][emoji8][emoji8]Desperados dał radę [emoji6] serio ja jestem z tych, co nie zabije to wzmocni [emoji1377], już się zbieram do kupy, ale tez duzzzo dzięki Wam [emoji3590]
@nieagatka mi tez mega dużo pomogła [emoji3590]
dzieki dziewczyny [emoji3590]
pauli890
Nie, mrozaczek z 3 doby, podany w 4 jako kompaktujaca morula. Ponoć po rozmrożeniu od razu zaczął się dalej dzielić i w ciągu doby przekształcił się. Chyba dobrzeMasz blastke? To dobrze ze jestes taka opanowana - mi sie raz udalo doczekac do 10 dpt a ostatnio zorbilam najtanszego sikanca w 4 dpt Takze chyba coraz gorzej ze mna Niech sie uda - czekam razem z Toba !!!!!
Też się dziwię że jestem taka spokojna, zazwyczaj i na codzień. Jestem wulkan energii i emocji, na zmianę krzyczę śmieje się i płaczę (tak mam normalnie nie od hormonów ) a teraz nic. Oaza spokoju. Totalna wy.jebka... Zwariowałam może już?
Jeszcze powiedz ze zamknął za sobą drzwi a porwę Wam tego kota i podrzuca nasza ruda zołzęA moja mama każdego kota do domu znosi... Tata się ciągłe wścieka
Nawet mają takiego kota tzn, on mieszka pod blokiem ale mama go karmi i się tak nauczył że sam wchodzi do klatki i sam sobie skacze na naszą klamkę i otwiera drzwi
Ostatnio mama mi opowiadała ze sie rano budzi a tu coś jej mruczy koło ucha, otwiera oczy a tu kot sam sobie wszedł do mieszkania i mamie do łóżka
katherinnn
Ja moje też wpychałam na chama, ale jak to z kotem - no nie wygrasz, niewdzięczne kociska . Moje będę na chama wsadzać jak nie będą chciały tam spać . Nie ma że boli, chałupa jest i mają w niej spać
Moje tak samo, foliowka, karton, kosz z praniem, co się daU moich rodzicow kot zawsze wchodzi do foliowki
Jesteś mega silną kobietką Podziwiam i mam nadzieję, że kolejny transfer będzie tym szczęśliwymDesperados dał radę serio ja jestem z tych, co nie zabije to wzmocni , już się zbieram do kupy, ale tez duzzzo dzięki Wam ❤
@nieagatka mi tez mega dużo pomogła ❤
dzieki dziewczyny ❤
Pola87
A to nie przy 1000 widać tylko pęcherzyk ? Kurczę to w takim razie zaczynam się martwić bo byłam dziś na szybkim usg aby zobaczyć czy to nie ciąża pozamaciczna był pęcherzyk a zarodka brak a Beta powyżej 2500Przy becie okolo 1000
bazylia128
Nie zwariowalas - organizm sie broni zeby wlasnie nie zwariowac Pewnie ze dobrze Trzymam kciuki za beciore !!!Nie, mrozaczek z 3 doby, podany w 4 jako kompaktujaca morula. Ponoć po rozmrożeniu od razu zaczął się dalej dzielić i w ciągu doby przekształcił się. Chyba dobrze
Też się dziwię że jestem taka spokojna, zazwyczaj i na codzień. Jestem wulkan energii i emocji, na zmianę krzyczę śmieje się i płaczę (tak mam normalnie nie od hormonów ) a teraz nic. Oaza spokoju. Totalna wy.jebka... Zwariowałam może już?
Jeszcze powiedz ze zamknął za sobą drzwi a porwę Wam tego kota i podrzuca nasza ruda zołzę
bazylia128
Przepraszam abolutnie masz racje - zle doczytalam nie sterseuj sie Chodzilo o pecherzyk 0 mnie bylo tak ze najpierw oczywiscie pecherzyk 16 dpt a pozniej dwa tygodnie n azarodek z seruszkiem - serduszko przy becie 10 000A to nie przy 1000 widać tylko pęcherzyk ? Kurczę to w takim razie zaczynam się martwić bo byłam dziś na szybkim usg aby zobaczyć czy to nie ciąża pozamaciczna był pęcherzyk a zarodka brak a Beta powyżej 2500
bazylia128
Martwisz sie o puste jajo płodowe? Mam to za soba ;( Jak ci beta rosła? Ktory dzien po transferze jestes?A to nie przy 1000 widać tylko pęcherzyk ? Kurczę to w takim razie zaczynam się martwić bo byłam dziś na szybkim usg aby zobaczyć czy to nie ciąża pozamaciczna był pęcherzyk a zarodka brak a Beta powyżej 2500
reklama
Ananasowa93
Spokojnie zarodek będzie za około tydzień u mnie tez na pierwszej wizycie był tylko albo aż pęcherzykA to nie przy 1000 widać tylko pęcherzyk ? Kurczę to w takim razie zaczynam się martwić bo byłam dziś na szybkim usg aby zobaczyć czy to nie ciąża pozamaciczna był pęcherzyk a zarodka brak a Beta powyżej 2500
Podziel się: