reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tak, polepszylo się chociaż dlatego że mniej wymiotuję i mam siłę pisać... Tak to miałam wyciszony telefon, wyłączony internet, nie miałam siły ani z nikim pisać ani rozmawiać, tylko chciałam spać bo jak się budziłam to tylko wymiotowałam, teraz sobie leżę i nawet oglądam TV... Dziękuję 😘
Mirka a możesz juz cos jesc ?

reklama
Mam wyniki, nie wiem już kompletnie co myśleć 🤯 oczywiscie jest lipa, ale beta nie jest zero jak zawsze, tylko całe 1 , wiec ze niby może doszło do implantacji i coś zrobiłam, nie wiem za dużo pracowałam, chodziłam?
Strasznie mi przykro Kochana😪😪😪... Nie ma w tym żadnej Twojej winy... tak najwyraźniej musiało być. Może zarodek nie był zdrowy, może coś innego zawiodło... Chyba trzeba coś więcej do badać, masz zarodki, ale szkoda tak próbować w ciemno...

Martwisz sie o puste jajo płodowe? Mam to za soba ;( Jak ci beta rosła? Ktory dzien po transferze jestes?
20 dpt trzydniowych, wiesz tym razem cieszę się bo Beta rosła prawidłowo, raz tylko przyrost był widocznie niższy niż pozostałe ale dalej w normie wiec plus. Czekam w takim razie cierpliwie do wtorku na usg.

Nie, mrozaczek z 3 doby, podany w 4 jako kompaktujaca morula. Ponoć po rozmrożeniu od razu zaczął się dalej dzielić i w ciągu doby przekształcił się. Chyba dobrze 😁🙏
Też się dziwię że jestem taka spokojna, zazwyczaj i na codzień. Jestem wulkan energii i emocji, na zmianę krzyczę śmieje się i płaczę (tak mam normalnie nie od hormonów 😂😂) a teraz nic. Oaza spokoju. Totalna wy.jebka... Zwariowałam może już? 🤣🤣

Jeszcze powiedz ze zamknął za sobą drzwi a porwę Wam tego kota i podrzuca nasza ruda zołzę 😈😈

Niestety drzwi nie potrafi zamykać 😂

Wszystko zależy od lekarza, ale raczej tak. Mój polip na usg wydawał się mały a po zabiegu lekarz powiedział, że był ogromny. U mnie lekarz ustawił wszystkie daty tak, że miałam zabieg, za kilka dni stymulacje i w tym samym cyklu transfer.
Dziękuję za odpowiedz.W sobotę mam jeszcze wizytę i jeżeli sami oni nie będą chcieli zrezygnować z transferu to chyba zmienię klinikę😔

Dziękuję za odpowiedz.W sobotę mam jeszcze wizytę i jeżeli sami oni nie będą chcieli zrezygnować z transferu to chyba zmienię klinikę😔
Polipy bywają paskudne. U mnie nic nie było widać na USG. Dopiero podczas histero polip został usunięty. Jakie było moje zdziwienie, skończyły się obite miesiączki. Wszyscy lekarze powtarzali, że mam takie miesiączki z powodu mięśniaka. Jednak to nieprawda, mam spokój do dzisiaj a mięśniak nadal sobie w macicy siedzi. Dążę do tego że warto usunąć polip, może powodować stany zapalne o czym świadczyły moje miesiączki ze skrzepami.

reklama
Do góry