reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Melduje, że Nasze dzieciątko jest na miejscu ❤️ Urosło przepięknie ze aż jest teraz dwa dni do przodu ❤️❤️ Matka z ojcem wymodlili chyba 🙏🏻🙏🏻
Ciagle nie mogę uwierzyć albo podświadomie boje się uwierzyć. 🥺🥺
Za miesiąc prenetalane ... to jest tak nierealne ze czuje się jak w matrixie 🤪
Według usg dzisiaj 8 tyd0 dni a według mojego kalendarza 7 tydz 5 dzień.
Dziekuje Wszystkim za cierpliwość i kciuki ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Super kochana, gratulacjee 😘

reklama
Bardzo dóbr podejście, masz jeszcze asy w rękawie w postaci zarodkow i to jest Twoja nadzieję kochana 😘😘😘

Ja się coraz bardziej boję iść jutro na betę.. Jeśli nie wyszło to zostaje z niczym... Trzeba będzie zbierać kasę od nowa, szukanie dawczyni, oczekiwanie... Oby nie.... Błagam żeby beta była jutro 🙏🙏🙏
Zeby beta byla jutro !!!!!!

Melduje, że Nasze dzieciątko jest na miejscu ❤ Urosło przepięknie ze aż jest teraz dwa dni do przodu ❤❤ Matka z ojcem wymodlili chyba 🙏🏻🙏🏻
Ciagle nie mogę uwierzyć albo podświadomie boje się uwierzyć. 🥺🥺
Za miesiąc prenetalane ... to jest tak nierealne ze czuje się jak w matrixie 🤪
Dziekuje Wszystkim za cierpliwość i kciuki ❤❤❤❤❤❤
Wspaniałe kochana z całego Serducha gratuluję i cieszę się że wszystko dobrze, spokojnej ciąży mamuśka! 😜🤣😘😘

Melduje, że Nasze dzieciątko jest na miejscu [emoji3590] Urosło przepięknie ze aż jest teraz dwa dni do przodu [emoji3590][emoji3590] Matka z ojcem wymodlili chyba [emoji1317][emoji1317]
Ciagle nie mogę uwierzyć albo podświadomie boje się uwierzyć. [emoji3064][emoji3064]
Za miesiąc prenetalane ... to jest tak nierealne ze czuje się jak w matrixie [emoji2957]
Dziekuje Wszystkim za cierpliwość i kciuki [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Cudownie [emoji8]

Co się z tobą działo??? Co robiłaś?
Zajelam sie w pracy nowa ;) Bo poszla w koncu na nas doniesc do szefa 😂 😂 😂 ze niby ja zbywamy :o:o:o ale chyba naprawde tak bylo. Kurcze bo jak sie ma tez duzo pracy i trzeba jeszcze poswiecac czas na uczenie kogos to sie wszystko robi kilka razy dluzej ;) Bylam sobie wczoraj znowy na lodach bo bylo otwarte tylko do dzisiaj wiec zrobilam takie zakonczenie sezonu ;) A tak to ciagle mi sie chce spac, szybko zasypiam i budze sie o 2 w nocy i tak sie gapie przez dwie godziny w sufit poczym znowu zasypiam i nie moge sie do pracy dobudzic bo rano mi sie najlepiej spi ;) Troche sobie ostatnio poplakalam - nic zlego sie nie dzieje przeciez ale mam jakis taki słabszy nastoj ostatnio - czytalam ze tak tez moze byc wiec spoko ;) Damy rade ;) Glowa mi znowu bardzo dokuczala ale cisnienie jest ok - chyba jestem troche oslabiona bo bylam tez na badaniu moczu i krwi i mi zmierzyli temperature to wyszlo 33,4 !!! I od razu zrobilam morfologie. Bigos wtedy zrobilam i nie zjadlam bo poczas robienia kilka razy probowalam i to mi wystarczylo - az dziwne ;) Ni tak te dwa dni nudnie zlecialy ;)

😂😂😂, mój to wszystkie okazje wykorzystuje żeby bona dostać 😂. Widzę, że ja tu taka miękka dupka jestem, bo się wszystkie wzburzyły 😂😂😂. Jutro dokończymy bo zimno w garażu. To nie jest Taj Mahal, jak to @Natsnats mówi, ale jest spoko. Będzie jeszcze gont położony na daszek, i nóżki jakieś trzeba wymyślić, żeby nie stał na ziemi. No i drabinkę żeby miały jak wchodzić 🤔. Bo to jest na dwór chałupka. Na razie to trochę smutna jest, ale ją odpicuję
Zobacz załącznik 1185907
Zobacz załącznik 1185908

Ale super domek!😍 pewnie nie będą chciały wychodzić😄
Jak ja swoim szarpnelam się na full wypas drapak z domkiem, dziuplą i innymi bajerami, to i tak wolały spać w kartonie😆

Kochana @Camilleka przede wszystkim baaaarddzzoo mi przykro ze sie nie udalo ;( Naprawde wierzylam ze sie teraz uda bo czesto tak jest ze pierwszy transfer z nowej procedury sie udaje jak pokazuje forum. chcialam Ci tylko napisac zebys nie czekala z kolejnym transferem. Wiesz dla ciebie to az drugi transfer ale niestety tak naprawde to dopiero drugi transfer. To ze sie teraz nie udalo nie koniecznie oznacza ze musisz miec cos nie tak w immunologi. Poporstu zarodek mogl byc niepoprawny genetycznie albo cos nie zagralo ;( Jak powiedzial moj lekarz gdyby wyszedl na ulice i zrobil kazdej kobiecie in vitro to u wiekszosci by sie nie udalo - kobiety czesto, nie wiedza o tym ze doszlo do zaplodnienia i tak tego nie analizuja jak my, Niestety tych zarodkow chorych genetycznie jest bardzo duzo. Mysle ze zanim znajdziesz termin do Pasnika, zanim to wszystko zegrasz z wyjazdem do PL, tym bardziej teraz moze uplynac bardzo duzo czasu. Mysle ze w twojej klinice a tak samo jest i u mnie dobrze radza ze po 3 transferze szukaja w immuno. Jak chcesz to zrob sobie na wlasna reke jakies badania immuno no zbadaj komorki nk, przeciwciala przeciw plemnikowe, tarczyce i inne takie i chyba na tym etapie powinno wystarczyc. Wypros od lekarza do nastepnego transferu encorton i heparyne - nie pamietam czy to bralas. Jak sie nie uda to napewno dziewczyny z forum cie wspomoga ;) Wiesz ze ja zawsze naciskam na insuline - tez ja zbadaj - metformina nie jednej tutaj pomogla ;) Dla mnie wazne jest bardzo zeby opodrasowac organizm troche przez zdrowy styl zycia, poprez ukrwienie macicy - ja w dzine transferu biegalam a i w 3 dpt zrobilam sobie niezly wycisk bo mylalam ze juz po ptakach - no iwdzisz tak to sie ma do tego czy zrobilas cos zle - absolutnie nic zlego nie zrobilas a takim lezeniem z nogami do gory po transferze mozna sobie jedynie zaszkodzic. Masz 5 zarodkow, jak sie boisz zrobic transfer bez pomocy immunologa to zaznacz moze zeby ci transferowali ten slabszy a na pozniej gdyby sie nie udalo tfu tfu zostaw sobie ten najsilniejszy morflogicznie. Moim zdaniem zle zrobisz jak teraz bedziesz za dlugo zwolekac - oczywiscie nic na sile i zrobisz wedlug wlasnej oceny ale takie jest poprostu moje zdanie ;) Trzymaj sie kochana, jeszcze bedzie dobrze ale musisz dzialac ❤❤❤
Szczerze powiem, ze tez wierzyłam, no niestety 🤷🏻‍♀️. To był moj trzeci transfer 😉, pierwszy z drugiej procedury. Nie wiem czy ten jeden ma się jakoś do całej procedury, pewnie nie, ale wiem, ze nie podejdę do kolejnej procedury bez immuno, myśle ze wezmą się teraz tutaj za to na serio. Ty jestes dla mnie wzorem☺, ze się uda!!!! ❤ Buziaki, dziękuje 😘

reklama
Zajelam sie w pracy nowa ;) Bo poszla w koncu na nas doniesc do szefa 😂 😂 😂 ze niby ja zbywamy :o:o:o ale chyba naprawde tak bylo. Kurcze bo jak sie ma tez duzo pracy i trzeba jeszcze poswiecac czas na uczenie kogos to sie wszystko robi kilka razy dluzej ;) Bylam sobie wczoraj znowy na lodach bo bylo otwarte tylko do dzisiaj wiec zrobilam takie zakonczenie sezonu ;) A tak to ciagle mi sie chce spac, szybko zasypiam i budze sie o 2 w nocy i tak sie gapie przez dwie godziny w sufit poczym znowu zasypiam i nie moge sie do pracy dobudzic bo rano mi sie najlepiej spi ;) Troche sobie ostatnio poplakalam - nic zlego sie nie dzieje przeciez ale mam jakis taki słabszy nastoj ostatnio - czytalam ze tak tez moze byc wiec spoko ;) Damy rade ;) Glowa mi znowu bardzo dokuczala ale cisnienie jest ok - chyba jestem troche oslabiona bo bylam tez na badaniu moczu i krwi i mi zmierzyli temperature to wyszlo 33,4 !!! I od razu zrobilam morfologie. Bigos wtedy zrobilam i nie zjadlam bo poczas robienia kilka razy probowalam i to mi wystarczylo - az dziwne ;) Ni tak te dwa dni nudnie zlecialy ;)
Nie smutaj ❤️. Wszystko ci się w życiu właśnie zmienia i może dlatego ciężko jest to jakoś ogarnąć. Mimo że o to walczyłas tyle czasu 😘. Hormony buzują i wiele nie trzeba aby sobie popłakać ❤️.

Do góry