reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mam jeszcze 5 zarodków ❤️, wiec nie ma mowy żebym się poddała. Jest mi dziś bardzo zle, ale jestem twarda, popłacze trochę i wytre nos i pójdę dalej 😘
I o to chodzi!!!!tu dla nas refundacja jest ogromnym plusem bo ile bylo przypadków tu na forum ze dziewczyny byly gotowe walczyć a nie miały za co.Trzeba doszukiwać się pozytywów i ten jest duży.Najwazniejsze ze jesteś w grze!!!!!

reklama
Jeszcze trochę i będę je w wózku wozić 😂. Kuźwa, chcę cię jakoś rozśmieszyć ❤. Nie chcę żebyś się dołowała ❤
Desperados dał radę 😉 serio ja jestem z tych, co nie zabije to wzmocni 💪🏼, już się zbieram do kupy, ale tez duzzzo dzięki Wam ❤️
@nieagatka mi tez mega dużo pomogła ❤️
dzieki dziewczyny ❤️

Masz blastke? To dobrze ze jestes taka opanowana - mi sie raz udalo doczekac do 10 dpt a ostatnio zorbilam najtanszego sikanca w 4 dpt :o Takze chyba coraz gorzej ze mna 😂😂😂 Niech sie uda - czekam razem z Toba !!!!!
Nie, mrozaczek z 3 doby, podany w 4 jako kompaktujaca morula. Ponoć po rozmrożeniu od razu zaczął się dalej dzielić i w ciągu doby przekształcił się. Chyba dobrze 😁🙏
Też się dziwię że jestem taka spokojna, zazwyczaj i na codzień. Jestem wulkan energii i emocji, na zmianę krzyczę śmieje się i płaczę (tak mam normalnie nie od hormonów 😂😂) a teraz nic. Oaza spokoju. Totalna wy.jebka... Zwariowałam może już? 🤣🤣

A moja mama każdego kota do domu znosi... Tata się ciągłe wścieka 😁
Nawet mają takiego kota tzn, on mieszka pod blokiem ale mama go karmi i się tak nauczył że sam wchodzi do klatki i sam sobie skacze na naszą klamkę i otwiera drzwi 😁
Ostatnio mama mi opowiadała ze sie rano budzi a tu coś jej mruczy koło ucha, otwiera oczy a tu kot 😂 sam sobie wszedł do mieszkania i mamie do łóżka 😁
Jeszcze powiedz ze zamknął za sobą drzwi a porwę Wam tego kota i podrzuca nasza ruda zołzę 😈😈

😂, niewdzięczne kociska 😂. Moje będę na chama wsadzać jak nie będą chciały tam spać 😂. Nie ma że boli, chałupa jest i mają w niej spać 😂
Ja moje też wpychałam na chama, ale jak to z kotem - no nie wygrasz🤣

U moich rodzicow kot zawsze wchodzi do foliowki ;)
Moje tak samo, foliowka, karton, kosz z praniem, co się da😁

Desperados dał radę 😉 serio ja jestem z tych, co nie zabije to wzmocni 💪🏼, już się zbieram do kupy, ale tez duzzzo dzięki Wam ❤
@nieagatka mi tez mega dużo pomogła ❤
dzieki dziewczyny ❤
Jesteś mega silną kobietką💪 Podziwiam i mam nadzieję, że kolejny transfer będzie tym szczęśliwym✊✊✊

Nie, mrozaczek z 3 doby, podany w 4 jako kompaktujaca morula. Ponoć po rozmrożeniu od razu zaczął się dalej dzielić i w ciągu doby przekształcił się. Chyba dobrze 😁🙏
Też się dziwię że jestem taka spokojna, zazwyczaj i na codzień. Jestem wulkan energii i emocji, na zmianę krzyczę śmieje się i płaczę (tak mam normalnie nie od hormonów 😂😂) a teraz nic. Oaza spokoju. Totalna wy.jebka... Zwariowałam może już? 🤣🤣

Jeszcze powiedz ze zamknął za sobą drzwi a porwę Wam tego kota i podrzuca nasza ruda zołzę 😈😈
Nie zwariowalas - organizm sie broni zeby wlasnie nie zwariowac ;) Pewnie ze dobrze ;) Trzymam kciuki za beciore !!!

A to nie przy 1000 widać tylko pęcherzyk ? Kurczę to w takim razie zaczynam się martwić bo byłam dziś na szybkim usg aby zobaczyć czy to nie ciąża pozamaciczna był pęcherzyk a zarodka brak a Beta powyżej 2500
Przepraszam abolutnie masz racje - zle doczytalam nie sterseuj sie;) Chodzilo o pecherzyk 0 mnie bylo tak ze najpierw oczywiscie pecherzyk 16 dpt a pozniej dwa tygodnie n azarodek z seruszkiem - serduszko przy becie 10 000 ;)

A to nie przy 1000 widać tylko pęcherzyk ? Kurczę to w takim razie zaczynam się martwić bo byłam dziś na szybkim usg aby zobaczyć czy to nie ciąża pozamaciczna był pęcherzyk a zarodka brak a Beta powyżej 2500
Martwisz sie o puste jajo płodowe? Mam to za soba ;( Jak ci beta rosła? Ktory dzien po transferze jestes?

reklama
Spokojnie zarodek będzie za około tydzień 😉😉 u mnie tez na pierwszej wizycie był tylko albo aż pęcherzyk ❤️

Do góry