reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, możecie mi dać dobry opi.erdziel za zasianie paniki wczoraj, bo sama siebie opierdzielam i niedowierzam 🙈tak wiem @fredka84 ze właśnie sobie to wyobrażasz 😜 dzwoniłam dzisiaj do labo i mamy... 5 zarodków!!! ❤️❤️❤️ Nie znam jakiej klasy, bo tego nie mówią. 4 zamrozili wczoraj w piątej dobie i dziś jeden waleczny w 6 🙂
Jesuui, cudowny wynik ❤️❤️❤️. Teraz z pewnością się uda i może będzie jeszcze rodzeństwo ❤️❤️❤️

I jeszcze Wam powiem co mi Pani doktor powiedziała. Ze moja beta jest bardzo ładna i ze prowadziła ciąże z dużo, duzo niższa beta niż moja i urodziły się piękne i zdrowe dzieci.
Wiem ze to trudne i każda z nas chce się zawsze wpasować w środek statystyki i mieć jak największe szanse ale naprawdę trzeba wierzyć i do końca czekać na rozwój sytuacji. To zamartwianie i płacz nic nie daje.
Jak jest beta to już sukces potem trzeba sprawdzać przyrosty i jechać na usg. Bez tego nikt nigdy nie powinien podejmować decyzji czy odstawić leki. Bo cuda się zdarzają i nasze maleństwa to istne CUDA ❤️❤️

Masz dużo?? 😂
Ja mam tak
3x3 luteina dopochwowo
3x3luteina podjęzykowa
3x1 estrofem
1 nospa w razie skurczów
1X2 euthyrox
1x1 encorton
1x1 metformina
1X1 acard
1X1 clexane
3 kwasy dha
1xomega med optima forte
❤❤❤
Duuużo tego macie. To ja marudziłam a brałam tylko estrofem 2x1 i to do 11dpt a później 1x1do 19dpt bo mój lekarz kazał szybko odstawić bo test pozytywny, 3x2 luteina pod język, 3x1 lutinus z którego już muszę schodzić do 10tc mam brać, kwas foliowy lub witaminy lub zamiennie, ale nie razem bo za dużo. A i muszę dużo pić wody ponad 2l bo powiedział, że to dobrze oczyszcza.

Dziewczyny, możecie mi dać dobry opi.erdziel za zasianie paniki wczoraj, bo sama siebie opierdzielam i niedowierzam [emoji85]tak wiem @fredka84 ze właśnie sobie to wyobrażasz [emoji12] dzwoniłam dzisiaj do labo i mamy... 5 zarodków!!! [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Nie znam jakiej klasy, bo tego nie mówią. 4 zamrozili wczoraj w piątej dobie i dziś jeden waleczny w 6 [emoji846]
No i pieeeknie panikaro [emoji3059] [emoji6]

I jeszcze Wam powiem co mi Pani doktor powiedziała. Ze moja beta jest bardzo ładna i ze prowadziła ciąże z dużo, duzo niższa beta niż moja i urodziły się piękne i zdrowe dzieci.
Wiem ze to trudne i każda z nas chce się zawsze wpasować w środek statystyki i mieć jak największe szanse ale naprawdę trzeba wierzyć i do końca czekać na rozwój sytuacji. To zamartwianie i płacz nic nie daje.
Jak jest beta to już sukces potem trzeba sprawdzać przyrosty i jechać na usg. Bez tego nikt nigdy nie powinien podejmować decyzji czy odstawić leki. Bo cuda się zdarzają i nasze maleństwa to istne CUDA [emoji3590][emoji3590]
I przecież każda z nas jest inna, tak samo jak każda ciąża jest inna, inaczej się rozwija, inne są przyrosty, dzieci rosną w różnym tempie itd [emoji846]To nie matematyka kochana [emoji6] jesteśmy jedyne w swoim rodzaju i nasze ciążę są takie same [emoji8] mam nadzieję, że teraz będziesz miała mniej tych czarnych myśli [emoji8]

Dziewczyny, możecie mi dać dobry opi.erdziel za zasianie paniki wczoraj, bo sama siebie opierdzielam i niedowierzam 🙈tak wiem @fredka84 ze właśnie sobie to wyobrażasz 😜 dzwoniłam dzisiaj do labo i mamy... 5 zarodków!!! ❤️❤️❤️ Nie znam jakiej klasy, bo tego nie mówią. 4 zamrozili wczoraj w piątej dobie i dziś jeden waleczny w 6 🙂

No to pięknie " naruchaliście" jak to się mówi 😂😂😂❤❤❤ trzymam kciuki !

Dziękuję ale jednak nie zmieniam wizyty, czekamy do 6. Wierzę ze wszystko będzie dobrze ❤
Poczytaj sobie,moze chociaz troche pomoze Ci to w tej gonitwie mysli i uczuc😉

Lał ale piękny wynik!!! Będzie Camilleka i 6 rozbójników 🤣🤣

reklama
Test zrobiłam, ja chyba zwariuje z tymi testami 🤦‍♀️ od razu wyszła piękna 2 kreska... Ale co z tego jak niepokój pozostaje 😔😔😔😔
Weź się uspokój, kreski są, beta jest, co ma być nie tak. Nie szalej kobieto bo młode się urodzi z nerwica 😜
Ile ja bym dała żeby za 10dni zobaczyć chociaż cień cienia 🙏🙏🙏

Masz dużo?? 😂
Ja mam tak
3x3 luteina dopochwowo
3x3luteina podjęzykowa
3x1 estrofem
1 nospa w razie skurczów
1X2 euthyrox
1x1 encorton
1x1 metformina
1X1 acard
1X1 clexane
3 kwasy dha
1xomega med optima forte
❤❤❤
Oo ładny pakiet 😁
Ja mam
2x 2mg estrofem
1x1mg estrofem
3x1 lutinus
3x2 luteina
1x1 crinone
1x1 neoparin
1x1 folik
1x1 acard
1x Wit D
1x1 magnez
3x1 no spa jeśli potrzeba

Póki co nic nie czuję, nie brałam l4, byłam dziś normalnie w pracy i tylko myślę czy kropek wije sobie już gniazdko czy nie, Czo coś mogłam zrobić jeszcze żeby został.. 🤔🤔

Do góry