Ananasowa93
Fanka BB :)
No to tak jakbyś robiła 6 dpt blastki. Ja w tym dniu miałam 14 i płakałam ze mało a teraz serce bije u maluszkaZarodek był 3 dniowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to tak jakbyś robiła 6 dpt blastki. Ja w tym dniu miałam 14 i płakałam ze mało a teraz serce bije u maluszkaZarodek był 3 dniowy
Jesuui, cudowny wynik . Teraz z pewnością się uda i może będzie jeszcze rodzeństwoDziewczyny, możecie mi dać dobry opi.erdziel za zasianie paniki wczoraj, bo sama siebie opierdzielam i niedowierzam tak wiem @fredka84 ze właśnie sobie to wyobrażasz dzwoniłam dzisiaj do labo i mamy... 5 zarodków!!! Nie znam jakiej klasy, bo tego nie mówią. 4 zamrozili wczoraj w piątej dobie i dziś jeden waleczny w 6
Duuużo tego macie. To ja marudziłam a brałam tylko estrofem 2x1 i to do 11dpt a później 1x1do 19dpt bo mój lekarz kazał szybko odstawić bo test pozytywny, 3x2 luteina pod język, 3x1 lutinus z którego już muszę schodzić do 10tc mam brać, kwas foliowy lub witaminy lub zamiennie, ale nie razem bo za dużo. A i muszę dużo pić wody ponad 2l bo powiedział, że to dobrze oczyszcza.Masz dużo??
Ja mam tak
3x3 luteina dopochwowo
3x3luteina podjęzykowa
3x1 estrofem
1 nospa w razie skurczów
1X2 euthyrox
1x1 encorton
1x1 metformina
1X1 acard
1X1 clexane
3 kwasy dha
1xomega med optima forte
❤❤❤
No i pieeeknie panikaro [emoji3059] [emoji6]Dziewczyny, możecie mi dać dobry opi.erdziel za zasianie paniki wczoraj, bo sama siebie opierdzielam i niedowierzam [emoji85]tak wiem @fredka84 ze właśnie sobie to wyobrażasz [emoji12] dzwoniłam dzisiaj do labo i mamy... 5 zarodków!!! [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Nie znam jakiej klasy, bo tego nie mówią. 4 zamrozili wczoraj w piątej dobie i dziś jeden waleczny w 6 [emoji846]
I przecież każda z nas jest inna, tak samo jak każda ciąża jest inna, inaczej się rozwija, inne są przyrosty, dzieci rosną w różnym tempie itd [emoji846]To nie matematyka kochana [emoji6] jesteśmy jedyne w swoim rodzaju i nasze ciążę są takie same [emoji8] mam nadzieję, że teraz będziesz miała mniej tych czarnych myśli [emoji8]I jeszcze Wam powiem co mi Pani doktor powiedziała. Ze moja beta jest bardzo ładna i ze prowadziła ciąże z dużo, duzo niższa beta niż moja i urodziły się piękne i zdrowe dzieci.
Wiem ze to trudne i każda z nas chce się zawsze wpasować w środek statystyki i mieć jak największe szanse ale naprawdę trzeba wierzyć i do końca czekać na rozwój sytuacji. To zamartwianie i płacz nic nie daje.
Jak jest beta to już sukces potem trzeba sprawdzać przyrosty i jechać na usg. Bez tego nikt nigdy nie powinien podejmować decyzji czy odstawić leki. Bo cuda się zdarzają i nasze maleństwa to istne CUDA [emoji3590][emoji3590]
Dziewczyny, możecie mi dać dobry opi.erdziel za zasianie paniki wczoraj, bo sama siebie opierdzielam i niedowierzam tak wiem @fredka84 ze właśnie sobie to wyobrażasz dzwoniłam dzisiaj do labo i mamy... 5 zarodków!!! Nie znam jakiej klasy, bo tego nie mówią. 4 zamrozili wczoraj w piątej dobie i dziś jeden waleczny w 6
Poczytaj sobie,moze chociaz troche pomoze Ci to w tej gonitwie mysli i uczucDziękuję ale jednak nie zmieniam wizyty, czekamy do 6. Wierzę ze wszystko będzie dobrze ❤
Lał ale piękny wynik!!! Będzie Camilleka i 6 rozbójnikówDziewczyny, możecie mi dać dobry opi.erdziel za zasianie paniki wczoraj, bo sama siebie opierdzielam i niedowierzam tak wiem @fredka84 ze właśnie sobie to wyobrażasz dzwoniłam dzisiaj do labo i mamy... 5 zarodków!!! Nie znam jakiej klasy, bo tego nie mówią. 4 zamrozili wczoraj w piątej dobie i dziś jeden waleczny w 6
Weź się uspokój, kreski są, beta jest, co ma być nie tak. Nie szalej kobieto bo młode się urodzi z nerwicaTest zrobiłam, ja chyba zwariuje z tymi testami od razu wyszła piękna 2 kreska... Ale co z tego jak niepokój pozostaje
Oo ładny pakietMasz dużo??
Ja mam tak
3x3 luteina dopochwowo
3x3luteina podjęzykowa
3x1 estrofem
1 nospa w razie skurczów
1X2 euthyrox
1x1 encorton
1x1 metformina
1X1 acard
1X1 clexane
3 kwasy dha