reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziekuje, juz postanowlismy ze sie zaszczepie jutro - taki byl plan od poczatku, w koncu dwoch lekarzy pochwala bo jednak u nas teraz szczepionka to rzadkosc - masakra. O krztusiec zapytam sie na nastepnej wizycie ;) Czyli jesli bede miala objawy chorobowe typy - przeziebienie tak jak zawsze to nic zlego sie nie bedzie dzialo? Oczywiscie jestem zaopatrzona juz w miod, malinki i inne takie ;)
Tylko aby nie pić herbaty malinowej bo ona zawiera liście malin :)

reklama
Tylko aby nie pić herbaty malinowej bo ona zawiera liście malin :)
hehehehe dzieki ale juz pokazywalam dziewczynom ostatnio dostalam chyba ze 4 kg malin prosto z krzaczka i porobilam sloiczki i zamrozilam duzo na lody - mniaaammm ;) Uwielbiam tez starty imbir, moglabym go pic bez przerwy to tez nie problem - wszystko w naturze ;) Czosnek tez moglabym zjesc na surowo 👍 🤭 😍

Dziekuje, juz postanowlismy ze sie zaszczepie jutro - taki byl plan od poczatku, w koncu dwoch lekarzy pochwala bo jednak u nas teraz szczepionka to rzadkosc - masakra. O krztusiec zapytam sie na nastepnej wizycie ;) Czyli jesli bede miala objawy chorobowe typy - przeziebienie tak jak zawsze to nic zlego sie nie bedzie dzialo? Oczywiscie jestem zaopatrzona juz w miod, malinki i inne takie ;)
Ja po szczepieniu na grypę w pierwszej ciazy jakieś 2tyg później mialam przeziębienie, ale nie wiem czy miało coś wsplengo ze szczepieniem. Miód, cytryna, imbir i tantum verde i przeszło.
W drugiej ciazy po szczepieniu cała ciaze nie złapałam żadnego przeziębienia.

W srode bede caly dzien lezeć ale w czw moze wskazane pochodzic po galeri jak juz jestem w wawie 😉? Czy lepiej nie? I lezec 2 dni?
Zależy jak się będziesz czuła, ja pierwszy dzień przespałam, wogole mąż mi mówił ze jeszcze w domu gadałam głupoty po narkozie, a na drugi już normalnie chodziłam po domu, sprzątałam, wiec spacer jak najbardziej wskazany jeśli będziesz na siłach 😉
Edit: tym bardziej po galeri 😜😜😜

Zależy jak się będziesz czuła, ja pierwszy dzień przespałam, wogole mąż mi mówił ze jeszcze w domu gadałam głupoty po narkozie, a na drugi już normalnie chodziłam po domu, sprzątałam, wiec spacer jak najbardziej wskazany jeśli będziesz na siłach 😉
Edit: tym bardziej po galeri 😜😜😜
Hahahahha spoko, jak bedzie lepiej to moze po południu w czw gdzies pojedziemy pochodzic 😉a jesli nie to bede lezec do pt , wtedy mamy podobno oglądač zarodki i powrot do domu.buziaki i dzięki

A wiec tak po wczorajszym lekkim plamieniu mój lekarz przepisał mi luteinę pod język 3x2 tabletki i powiedział abym odstawiła acard, czy dziewczyny które maja mutacje PAI-1 tez odstawialy acard ? Czy brały/ biorą cały czas?

@Ananasowa93 jak dobrzeo pamietam jutro masz pierwsze usg
Powodzenia kochana. Mam nadzieje ze usłyszysz bicie serduszka ♥♥♥
Tak. To już jutro. Boli mnie brzuch z nerwow. Łzy same lecą z oczu i na przemian modlę się i układam plan jak przeżyć dzień w pracy po powrocie od lekarza.
Strasznie się boje 😭😭😭
Objawow nadal żadnych nie mam. Wczoraj miałam jeden mocny skurcz.
Całe in vitro to nic w porównaniu z tym czekaniem na usg. 🥺🥺

reklama
Tak. To już jutro. Boli mnie brzuch z nerwow. Łzy same lecą z oczu i na przemian modlę się i układam plan jak przeżyć dzień w pracy po powrocie od lekarza.
Strasznie się boje 😭😭😭
Objawow nadal żadnych nie mam. Wczoraj miałam jeden mocny skurcz.
Całe in vitro to nic w porównaniu z tym czekaniem na usg. 🥺🥺
Ile minelo dni po ostatnim USG?

Do góry