reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ładna kredka, wszystko będzie dobrze!
Dziewczyny, pierwszy z góry test jest z wczoraj, kreska prawie niewidoczna, a już na pewno mniej widoczna niż była przed wczoraj :/
Dziś rano zrobiłam kolejny też PINK, niby inne opakowanie, ale też czułość 10 i jest taka kreska. Ja już serio nie wiem o co chodzi i jak zawsze dni w pracy i tygodnie lecą mi mega szybko, tak od wtorku, czyli od pierwszej bety tak mi się dłuży, że masakraaaa :/ Dziś druga beta po dwóch dniach w 10dpt...

Wiem, że jestem nienormalna, że tak robię te testy jak debil :D Ale to jest silniejsze ode mnie [emoji85] [emoji85] [emoji85]

reklama
Dziewczyny, pierwszy z góry test jest z wczoraj, kreska prawie niewidoczna, a już na pewno mniej widoczna niż była przed wczoraj :/
Dziś rano zrobiłam kolejny też PINK, niby inne opakowanie, ale też czułość 10 i jest taka kreska. Ja już serio nie wiem o co chodzi i jak zawsze dni w pracy i tygodnie lecą mi mega szybko, tak od wtorku, czyli od pierwszej bety tak mi się dłuży, że masakraaaa :/ Dziś druga beta po dwóch dniach w 10dpt...

Wiem, że jestem nienormalna, że tak robię te testy jak debil :D Ale to jest silniejsze ode mnie 🙈 🙈 🙈
Kreska o wiele wyrazniejsza, więc beta rośnie. Trzymam✊✊✊ za dzisiejszy wynik.

Wiem, że jestem nienormalna, że tak robię te testy jak debil :D Ale to jest silniejsze ode mnie 🙈 🙈 🙈
Tez tak się denerwowałam, ale krecha jest widoczna wiec myśle ze będzie ok a jak się denerwujesz to kup sobie testy elektroniczne które pokazują tydzień ciazy - clear blue one pokazują wzrost bety

Ja na miejscu męża zabrałabym Tobie te testy hehehe abyś nie nakręcała się :) w tak wczesnej ciąży jedynie wyniki z krwi są miarodajne a nie testy sikane za przysłowiowe 5 zł. Miałaś bardzo ładną betę więc wszystko wskazuje na pozytywne dalsze kroki. Będzie dobrze 😊❤️

Tez tak się denerwowałam, ale krecha jest widoczna wiec myśle ze będzie ok a jak się denerwujesz to kup sobie testy elektroniczne które pokazują tydzień ciazy - clear blue one pokazują wzrost bety

Oo, ale to one nie są na zasadzie jak przedziały w wyniku bety? Że bardzo szeroki przedział?

Ja na miejscu męża zabrałabym Tobie te testy hehehe abyś nie nakręcała się :) w tak wczesnej ciąży jedynie wyniki z krwi są miarodajne a nie testy sikane za przysłowiowe 5 zł. Miałaś bardzo ładną betę więc wszystko wskazuje na pozytywne dalsze kroki. Będzie dobrze 😊

Mój mąż sam mówił, żebym dziś zrobiła :D :D Ale on to ostoja spokoju i opanowania, a ja ADHD :-) :) On powinien być w ciąży i urodzić, lepiej by znosił to wszystko 🙈🙈🙈 Dziś się okaże, jak beta nie rośnie albo spada, to jeszcze mamy 4 zarodki, czyli myślę, że po 2 na 2 transfery. W razie gdyby to nie wyszło, to jeszcze mam jeden jajnik, żeby znowu zaczynać od nowa i robić punkcję...

reklama
Do góry