Witam Was dziewczyny mam pytanko bo widzę że jesteście obeznane w wielu kwestiach robiłam badanie na trombofilie i jedyne co wyszło źle to pai -1 4G heterozygota :/ czy to oznacza że będę musiała brać heparyne przy procedurze ? Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za podpowiedź ))
reklama
zrezygnowana
Fanka BB :)
Witam Was dziewczyny mam pytanko bo widzę że jesteście obeznane w wielu kwestiach robiłam badanie na trombofilie i jedyne co wyszło źle to pai -1 4G heterozygota :/ czy to oznacza że będę musiała brać heparyne przy procedurze ? Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za podpowiedź ))
Ja niestety nie pomogę, bo nie wiem
Ale np. ja codziennie mam zastrzyk Clexanu, codziennie od transferu.
KarolinaJ79
Oo, ale to one nie są na zasadzie jak przedziały w wyniku bety? Że bardzo szeroki przedział?
Tak tam jest przedział bety od do danego tygodnia ale do monitorowania wzrostu z tygodnia na tydzień jest ok. Zahaczają o dolna granice bety. Dziewczyny niektóre z forum nie miały możliwości weryfikacji bety i opierały się na nich
Mój mąż sam mówił, żebym dziś zrobiła Ale on to ostoja spokoju i opanowania, a ja ADHD On powinien być w ciąży i urodzić, lepiej by znosił to wszystko Dziś się okaże, jak beta nie rośnie albo spada, to jeszcze mamy 4 zarodki, czyli myślę, że po 2 na 2 transfery. W razie gdyby to nie wyszło, to jeszcze mam jeden jajnik, żeby znowu zaczynać od nowa i robić punkcję...
Czarna1985
Ja tak samo mam❤ wierze jak widze na usg a po kilku dniach boje sie wierzycFranuś Może i u nas będzie
Ja uwierzę jak zobaczę i przytulę ❤
Pola87
Zazwyczaj w takich przypadkach stosuje się heparynę przez cały okres ciąży oraz pare tyg po porodzieWitam Was dziewczyny mam pytanko bo widzę że jesteście obeznane w wielu kwestiach robiłam badanie na trombofilie i jedyne co wyszło źle to pai -1 4G heterozygota :/ czy to oznacza że będę musiała brać heparyne przy procedurze ? Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za podpowiedź ))
Jestem już po punkcji, pobrali 14 jajeczek . Na dzień dobry anestezjolog zle wbiła mi wenflon w rękę, mam już siniaka na dłoni, później wbiła się w żyłę i ok. Prawy jajnik super poszło, w znieczuleniu miejscowym, śmialiśmy się, gadalismy, nic nie czułam, natomiast przy lewym masakra, coś było się ciezko dostac, ból niesamowity i pamietam tylko -szybko znieczulenie i odpłynęłam... trochę krwawię, ale ogólnie czuje się dobrze. Teraz dopada mnie troszkę stres ile się zapłodni, przeżyje itd...
mam nadzieje ze tam w labo dobrze się teraz zaopiekują
Ananasowa93
Kochane do wizyty jeszcze 5 dni a ja się boje ze beta spadla nie mam żadnych objawowo. Nic mnie nie ciągnie nawet, nie zemdliło mnie ani razy No kompletnie nic !! Czytałam ze jak beta rośnie to zaczynaja się dolegliwości ciążowe a u mnie nic. Tylko piersi bolą ale wiem ze to od leków choc w sumie ten ból jeszcze mnie trzyma przy zdrowych zmysłach (względnie).
Na testy już nie sikam bo tego bez sensu a na bete boje się iść
Na testy już nie sikam bo tego bez sensu a na bete boje się iść
KarolinaJ79
No moim zdaniem piękny wynik!!! Ale Ty jesteś dzielna- znieczulenie miejscowe No wieeeelki szacun !!!!Jestem już po punkcji, pobrali 14 jajeczek . Na dzień dobry anestezjolog zle wbiła mi wenflon w rękę, mam już siniaka na dłoni, później wbiła się w żyłę i ok. Prawy jajnik super poszło, w znieczuleniu miejscowym, śmialiśmy się, gadalismy, nic nie czułam, natomiast przy lewym masakra, coś było się ciezko dostac, ból niesamowity i pamietam tylko -szybko znieczulenie i odpłynęłam... trochę krwawię, ale ogólnie czuje się dobrze. Teraz dopada mnie troszkę stres ile się zapłodni, przeżyje itd...
Adziunia
Też mam 2 kropki, które czekają na transfer
Pobrali 4, 3 się zapłodniły i jedna odpadła
reklama
KarolinaJ79
Dawaj znać co i jak bo mnie już boląJestem już po punkcji, pobrali 14 jajeczek . Na dzień dobry anestezjolog zle wbiła mi wenflon w rękę, mam już siniaka na dłoni, później wbiła się w żyłę i ok. Prawy jajnik super poszło, w znieczuleniu miejscowym, śmialiśmy się, gadalismy, nic nie czułam, natomiast przy lewym masakra, coś było się ciezko dostac, ból niesamowity i pamietam tylko -szybko znieczulenie i odpłynęłam... trochę krwawię, ale ogólnie czuje się dobrze. Teraz dopada mnie troszkę stres ile się zapłodni, przeżyje itd...
Podziel się: