Gdzie tam dzielna , jak się okazało później to miękka dupka , bo aż się poryczalam z bólu , @Mirka30 widzisz nie tylko Ty miękka dupkaNo moim zdaniem piękny wynik!!! Ale Ty jesteś dzielna- znieczulenie miejscowe No wieeeelki szacun !!!! ♀
reklama
Adziunia
Fanka BB :)
Dziewczyny, mam pytanie - przygotowuję się do transferu na cyklu sztucznym na estrofemie. Czy jest szansa, ze pecherzyki mi urosły i nieoczekiwanie dostane pik LH i owulacje? Czy może estrofem hamuje owu? Biore 2 tabl dziennie dopochwowo.
Dawaj znać co i jak bo mnie już bolą
Adziunia
Już normalnie prowadzi stymulacje, młody ale przez to dokładny i do każdego podchodzi indywidualnie. Widać, że chce tam się pokazać od jaknajlepszej strony. Jedyny lekarz w invicta, który poważnie podszedł do moich problemów.
Hej, kojarzę lekarza, robił mi jedno usg.. był bardzo dokładny i rozmowny co u lekarzy Invicta jest rzadkością! Jest chyba bardzo młody... Nawet widzial bliznę prawie 7 lat po CC co mnie zaskoczyło.. on prowadzi stymulacje u pacjentek ? Myslalam ze on się tam przyucza
Gratuluję. Cieszę się że się udaloNo i mam wyniki progesteron 21,60 ng/ml a beta 308 mIU/ml w poniedziałek był 9dpt i było 136 a teraz 11 dpt co myślicie dzwonię do lekarza
Piękny wynik ❤❤❤ Będą do Ciebie dzwonić wcześniej czy dopiero w 5 dobie? Oby było dużo zarodeczków Dzień Zero coraz bliżej❤Jestem już po punkcji, pobrali 14 jajeczek . Na dzień dobry anestezjolog zle wbiła mi wenflon w rękę, mam już siniaka na dłoni, później wbiła się w żyłę i ok. Prawy jajnik super poszło, w znieczuleniu miejscowym, śmialiśmy się, gadalismy, nic nie czułam, natomiast przy lewym masakra, coś było się ciezko dostac, ból niesamowity i pamietam tylko -szybko znieczulenie i odpłynęłam... trochę krwawię, ale ogólnie czuje się dobrze. Teraz dopada mnie troszkę stres ile się zapłodni, przeżyje itd...
mam nadzieje ze tam w labo dobrze się teraz zaopiekują
KarolaJ
A miałaś już transfer?
Też mam 2 kropki, które czekają na transfer
W sobotę będą dzwonićPiękny wynik ❤❤❤ Będą do Ciebie dzwonić wcześniej czy dopiero w 5 dobie? Oby było dużo zarodeczków Dzień Zero coraz bliżej❤
nieagatka
Wow! Kciukasy teraz za jak najwięcej blastek [emoji3526]Jestem już po punkcji, pobrali 14 jajeczek [emoji846]. Na dzień dobry anestezjolog zle wbiła mi wenflon w rękę, mam już siniaka na dłoni, później wbiła się w żyłę i ok. Prawy jajnik super poszło, w znieczuleniu miejscowym, śmialiśmy się, gadalismy, nic nie czułam, natomiast przy lewym masakra, coś było się ciezko dostac, ból niesamowity i pamietam tylko -szybko znieczulenie i odpłynęłam... [emoji42][emoji42][emoji42] trochę krwawię, ale ogólnie czuje się dobrze. Teraz dopada mnie troszkę stres ile się zapłodni, przeżyje itd...
mam nadzieje ze tam w labo dobrze się teraz zaopiekują [emoji6]
reklama
A jakie byś już chciała mieć objawy tak wcześnie, co Co Ty sobie znowu wmawiasz??? Bo Cię kopnę w tyłek! Nic się nie stresuj bo widzę, że wariujesz❤Kochane do wizyty jeszcze 5 dni a ja się boje ze beta spadla nie mam żadnych objawowo. Nic mnie nie ciągnie nawet, nie zemdliło mnie ani razy No kompletnie nic !! Czytałam ze jak beta rośnie to zaczynaja się dolegliwości ciążowe a u mnie nic. Tylko piersi bolą ale wiem ze to od leków choc w sumie ten ból jeszcze mnie trzyma przy zdrowych zmysłach (względnie).
Na testy już nie sikam bo tego bez sensu a na bete boje się iść
Podziel się: