reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, mam pytanie - przygotowuję się do transferu na cyklu sztucznym na estrofemie. Czy jest szansa, ze pecherzyki mi urosły i nieoczekiwanie dostane pik LH i owulacje? Czy może estrofem hamuje owu? Biore 2 tabl dziennie dopochwowo.

Już normalnie prowadzi stymulacje, młody ale przez to dokładny i do każdego podchodzi indywidualnie. Widać, że chce tam się pokazać od jaknajlepszej strony. Jedyny lekarz w invicta, który poważnie podszedł do moich problemów.
Hej, kojarzę lekarza, robił mi jedno usg.. był bardzo dokładny i rozmowny co u lekarzy Invicta jest rzadkością! Jest chyba bardzo młody... Nawet widzial bliznę prawie 7 lat po CC co mnie zaskoczyło.. on prowadzi stymulacje u pacjentek ? Myslalam ze on się tam przyucza

Jestem już po punkcji, pobrali 14 jajeczek 🙂. Na dzień dobry anestezjolog zle wbiła mi wenflon w rękę, mam już siniaka na dłoni, później wbiła się w żyłę i ok. Prawy jajnik super poszło, w znieczuleniu miejscowym, śmialiśmy się, gadalismy, nic nie czułam, natomiast przy lewym masakra, coś było się ciezko dostac, ból niesamowity i pamietam tylko -szybko znieczulenie i odpłynęłam... 😴😴😴 trochę krwawię, ale ogólnie czuje się dobrze. Teraz dopada mnie troszkę stres ile się zapłodni, przeżyje itd...
mam nadzieje ze tam w labo dobrze się teraz zaopiekują 😉
Piękny wynik ❤❤❤ Będą do Ciebie dzwonić wcześniej czy dopiero w 5 dobie? Oby było dużo zarodeczków✊✊✊ Dzień Zero coraz bliżej❤

Jestem już po punkcji, pobrali 14 jajeczek [emoji846]. Na dzień dobry anestezjolog zle wbiła mi wenflon w rękę, mam już siniaka na dłoni, później wbiła się w żyłę i ok. Prawy jajnik super poszło, w znieczuleniu miejscowym, śmialiśmy się, gadalismy, nic nie czułam, natomiast przy lewym masakra, coś było się ciezko dostac, ból niesamowity i pamietam tylko -szybko znieczulenie i odpłynęłam... [emoji42][emoji42][emoji42] trochę krwawię, ale ogólnie czuje się dobrze. Teraz dopada mnie troszkę stres ile się zapłodni, przeżyje itd...
mam nadzieje ze tam w labo dobrze się teraz zaopiekują [emoji6]
Wow! Kciukasy teraz za jak najwięcej blastek [emoji3526]

reklama
Kochane do wizyty jeszcze 5 dni a ja się boje ze beta spadla🥺 nie mam żadnych objawowo. Nic mnie nie ciągnie nawet, nie zemdliło mnie ani razy No kompletnie nic !! Czytałam ze jak beta rośnie to zaczynaja się dolegliwości ciążowe a u mnie nic. Tylko piersi bolą ale wiem ze to od leków choc w sumie ten ból jeszcze mnie trzyma przy zdrowych zmysłach (względnie). 🥺🥺
Na testy już nie sikam bo tego bez sensu a na bete boje się iść 😥
A jakie byś już chciała mieć objawy tak wcześnie, co😅 Co Ty sobie znowu wmawiasz??? Bo Cię kopnę w tyłek! Nic się nie stresuj bo widzę, że wariujesz❤

Do góry