No chyba tak zrobie dla swojego spokoju. Im więcej czlowiek czyta tym więcej chorób sobie wmawia haha to jest moje pierwsze podejście do in vitro i tak się boję zeby wszystko było dobrze i właśnie taka mała rzecz zeby nie zawazyla na wyniku. Tak naprawde mam narazie zrobiona trombofilie i wszystkie podstawowe badania nic wiecej i nie wiem czy nie za mało Myslalam jeszcze o immunologi ale podobno do pierwszego transferu raczej nie sprawdzają.Aaa! To u mnie zgadzał się wysoki poziom trójglicerydów, dwa razy to badałam i 2 razy miałam sporo podwyższone, ale cholesterol też mam zawsze wyższy niż norma.
Myślę, że warto zbadać jak coś podejrzewasz
reklama
Pola87
Fanka BB :)
W Alabie powinnaś mieć przedziały i zobacz jakie one są rozpięte każda kobieta oraz każdy zarodek jest inny oraz jego rozwój teraz to musisz zadbać o siebie aby się wyciszyć i troszeczkę uspokoić, głowa do góry. Kolejny etap już za Tobą, trzymam kciuki za kolejneW 8 dpt jest ok? Bo naczytałam się przed chwilą, że dziewczyny miały po 200 No 100 to minimum już w 7dpt Lepiej już nic nie czytam
zrezygnowana
W Alabie powinnaś mieć przedziały i zobacz jakie one są rozpięte każda kobieta oraz każdy zarodek jest inny oraz jego rozwój teraz to musisz zadbać o siebie aby się wyciszyć i troszeczkę uspokoić, głowa do góry. Kolejny etap już za Tobą, trzymam kciuki za kolejne
Tak, przedziały są:
Ciąża:
2-4 tydz. 39,1 - 8388
4-6 tydz. 861 - 88769
Więc jeżeli coś to jestem w pierwszym
Tylko patrząc na progesteron to wychodzi III Trymestr ciąży Czy w ogóle może być za wysoki? Czy im większy tym lepiej?
K
kiedy betę będziesz robić ?
10 dzień wypada mi w ndz więc będę robić 11dpt tj w pn 28-go. Nie wiem jak dotrwam, pewnie w niedzielę zrobię test sikany. Jeśli dobrze pamiętam Ty planujesz w sobotę. Będę trzymać za Ciebie mocno
zrezygnowana
No chyba tak zrobie dla swojego spokoju. Im więcej czlowiek czyta tym więcej chorób sobie wmawia haha to jest moje pierwsze podejście do in vitro i tak się boję zeby wszystko było dobrze i właśnie taka mała rzecz zeby nie zawazyla na wyniku. Tak naprawde mam narazie zrobiona trombofilie i wszystkie podstawowe badania nic wiecej i nie wiem czy nie za mało Myslalam jeszcze o immunologi ale podobno do pierwszego transferu raczej nie sprawdzają.
I dobrze, jak u nas nie wyjdzie teraz to też porobię badania. Tu ktoś dziś pisał wlasnie, że dziewczyna poroniła chyba nie raz i się okazało, że przez trombofilię. Brała leki i ma dwoje dzieci teraz...
U mnie w mieście tylko w Diagnostyce robią bez skierowania, w Alabie skierowanie potrzeba, więc ja dzwoniłam i na następny dzień poszłam na czczo, ze swoją glukozaA trzeba się na ta krzywa cukrowa umawiać czy wystarczy isc na czczo do obojetnie jakiego labolatorium ??
Ja poronilam ciaze naturalna 2 lata temu. I od wtedy nie mogę zajsc. Okazało się wlansie ze badania z trombofili wyszły nie do końca dobrze. Dlatego teraz za każdym razem jak mialam insyminacje to dostawałam clexane na rozrzedzenie krwi. Niestety efektow nadal bylo brak wiec startujemy z in vitro. Zadnych innych problemów nam nie wykryto dlatego czytam trochę na ten temat i sama ich szukamI dobrze, jak u nas nie wyjdzie teraz to też porobię badania. Tu ktoś dziś pisał wlasnie, że dziewczyna poroniła chyba nie raz i się okazało, że przez trombofilię. Brała leki i ma dwoje dzieci teraz...
A glukoza można kupić sobie bez recepty w aptece ?? Sorki ze tak dopytuje ale jestem zielona w tym temacie badan.U mnie w mieście tylko w Diagnostyce robią bez skierowania, w Alabie skierowanie potrzeba, więc ja dzwoniłam i na następny dzień poszłam na czczo, ze swoją glukoza
Ja jestem zdania, że im więcej badań tym lepiej, bo szkoda zarodkow...No chyba tak zrobie dla swojego spokoju. Im więcej czlowiek czyta tym więcej chorób sobie wmawia haha to jest moje pierwsze podejście do in vitro i tak się boję zeby wszystko było dobrze i właśnie taka mała rzecz zeby nie zawazyla na wyniku. Tak naprawde mam narazie zrobiona trombofilie i wszystkie podstawowe badania nic wiecej i nie wiem czy nie za mało Myslalam jeszcze o immunologi ale podobno do pierwszego transferu raczej nie sprawdzają.
oczywiście immunologia to droga impreza więc też odpuściłam i stwierdziłam, że zbadam po kilku porażkach jak bd taka potrzeba
reklama
Tak bez recepty ja miałam pomarańczowa i była nawet smacznaA glukoza można kupić sobie bez recepty w aptece ?? Sorki ze tak dopytuje ale jestem zielona w tym temacie badan.
Podziel się: