reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest po transferze... Mianowicie chodzi mi o to czy lekarz dodaje albo odejmuję jakieś leki... Tak się zastanawiam czy nie mam ich przypadkiem za mało... 🤔 Biorę raz dziennie cycloges, utrogestan też raz dziennie. Progesterone besins 3 razy dziennie do ustnie. Estrofem 3xdziennie wiadomo folik i metypred pół tabletki... Mam też w razie W luteinę już wykupiona i chyba opakowanie dupashion 🙈 ogólnie samopoczucie mam świetne tylko ciągle bym spala... Tzn. Mam takie wrażenie bo jak się kładę to spać nie mogę 🤷‍♀️🤦‍♀️ a transfer coraz bliżej 😍😍😍😍❤️

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest po transferze... Mianowicie chodzi mi o to czy lekarz dodaje albo odejmuję jakieś leki... Tak się zastanawiam czy nie mam ich przypadkiem za mało... 🤔 Biorę raz dziennie cycloges, utrogestan też raz dziennie. Progesterone besins 3 razy dziennie do ustnie. Estrofem 3xdziennie wiadomo folik i metypred pół tabletki... Mam też w razie W luteinę już wykupiona i chyba opakowanie dupashion 🙈 ogólnie samopoczucie mam świetne tylko ciągle bym spala... Tzn. Mam takie wrażenie bo jak się kładę to spać nie mogę 🤷‍♀️🤦‍♀️ a transfer coraz bliżej 😍😍😍😍
Za mało?? 🙉🙉🙉 ja z tego co mowila lekarka bede miala 2xdzienie tylko utrogestan po 2tab. To chyba powinnam się zacząć martwić 😀 chyba ze po punkcji cos jeszcze mi dołożą.

Ja mialam tylko duphaston 3x10 mg i lutonus 3x100 mg i wystarczyło w zupełności, a dziewczyny które podchodziły w podobnym czasie co ja miały wszystkiego dużo więcej 😉 to indywidualna sprawa i zależy od przyczyn problemów 😉

Ogromne ✊✊✊✊ za udany transfer 😊

I @Ananasowa93 ogromne ✊✊✊✊✊ za jutrzejszą betę ✊✊✊. Niech Cie waleczny maluch zaskoczy i beta będzie do nieba 😊

Od wczoraj wieczora totalna załamka płakać mi sie chciało na sama mysl o dzisiejszym teście boje sie go bardzo i pewnie bede miala dziś dzień ryczka 🥺 w nocy śniły mi sie jakieś głupoty eh. Mam huśtawkę nastrojów... 😱

@fredka84 co u Ciebie? Kiedy stymulacja i co wyszło z tymi torbielami na jajniku.
U mnie na razie nic. Lekarz w klinice obejrzał zdjecie, zrobił usg i powiedział że wszystko jest w porządku. Kazał powtórzyć amh oraz nasienie i dopiero jak zobaczy wyniki, będziemy ustalać stymulację. Wiec ten cykl przepada. Zrobię kolejny je.bany monitoring ale już nie u tego śmierdzącego fajkami gina. Znajdę jakiegoś innego.
Amh mi spadło z 1,95 na 1,1... Wiem jakie cuda sie działy na forum z amh, ale jak zaczęło chodzić o mój własny wynik, to stres jest niemały...
Lekarz wywarł na nas średnie wrażenie - my z mężem chyba potrzebujemy takiego, który by nas jeszcze po pleckach klepał :p Ten nie pociesza ani nie daje złudnych nadzieji. Ale jak to któraś z Was kiedyś napisała - lekarz ma nie być do lubienia, tylko do leczenia:p
No i tyle o mnie:p
A Ty jak tam? Wróciłaś do pracy? Dzieciory w szkole się nie pogubiły?

U mnie na razie nic. Lekarz w klinice obejrzał zdjecie, zrobił usg i powiedział że wszystko jest w porządku. Kazał powtórzyć amh oraz nasienie i dopiero jak zobaczy wyniki, będziemy ustalać stymulację. Wiec ten cykl przepada. Zrobię kolejny je.bany monitoring ale już nie u tego śmierdzącego fajkami gina. Znajdę jakiegoś innego.
Amh mi spadło z 1,95 na 1,1... Wiem jakie cuda sie działy na forum z amh, ale jak zaczęło chodzić o mój własny wynik, to stres jest niemały...
Lekarz wywarł na nas średnie wrażenie - my z mężem chyba potrzebujemy takiego, który by nas jeszcze po pleckach klepał :p Ten nie pociesza ani nie daje złudnych nadzieji. Ale jak to któraś z Was kiedyś napisała - lekarz ma nie być do lubienia, tylko do leczenia:p
No i tyle o mnie:p
A Ty jak tam? Wróciłaś do pracy? Dzieciory w szkole się nie pogubiły?
Niestety po każdej stymulacji AMH może spadać. Przecież rezerwę jajnikowa mamy jedna na całe życie i tylko szybciej ją wykorzystujemy przez stymulacje. Ale nie martw się, jest całkiem przyzwoita w Twoim przypadku. Trzymam kciuki..!

Niestety po każdej stymulacji AMH może spadać. Przecież rezerwę jajnikowa mamy jedna na całe życie i tylko szybciej ją wykorzystujemy przez stymulacje. Ale nie martw się, jest całkiem przyzwoita w Twoim przypadku. Trzymam kciuki..!
A co tam u Ciebie bidulko? ❤ Coś działasz? Robiłaś jakieś badania do Paśnika?

Od wczoraj wieczora totalna załamka płakać mi sie chciało na sama mysl o dzisiejszym teście boje sie go bardzo i pewnie bede miala dziś dzień ryczka 🥺 w nocy śniły mi sie jakieś głupoty eh. Mam huśtawkę nastrojów... 😱
Huśtawka nastrojów to może dobry znak. Trzymam mocno ✊✊✊✊i za Ciebie @Ananasowa93 również ✊✊✊✊

reklama
Do góry