reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie na razie nic. Lekarz w klinice obejrzał zdjecie, zrobił usg i powiedział że wszystko jest w porządku. Kazał powtórzyć amh oraz nasienie i dopiero jak zobaczy wyniki, będziemy ustalać stymulację. Wiec ten cykl przepada. Zrobię kolejny je.bany monitoring ale już nie u tego śmierdzącego fajkami gina. Znajdę jakiegoś innego.
Amh mi spadło z 1,95 na 1,1... Wiem jakie cuda sie działy na forum z amh, ale jak zaczęło chodzić o mój własny wynik, to stres jest niemały...
Lekarz wywarł na nas średnie wrażenie - my z mężem chyba potrzebujemy takiego, który by nas jeszcze po pleckach klepał :p Ten nie pociesza ani nie daje złudnych nadzieji. Ale jak to któraś z Was kiedyś napisała - lekarz ma nie być do lubienia, tylko do leczenia:p
No i tyle o mnie:p
A Ty jak tam? Wróciłaś do pracy? Dzieciory w szkole się nie pogubiły?
Fajnie że jesteś 😘 co to lekarze nie wymysla na tym USG, dobrze że uciekłaś od tego dziwaka. Jeśli masz reguralne cykle to "bzykajcie" się co dwa dni i styka. Począwszy od dni płodnych i ze dwa czy trzy dni po.....
Córeczka w żłobku nawet dobrze tylko na dzień dobry ospa😂😂😂 zabrałam i czekamy teraz na szczepienie. Syn...doprowadza mnie do obłędu, dziś okazało się że często "zapomina"zeszytów z szafki szkolnej, idzie sobie na lekcje i pisze na karteczkach😵 ja kiedyś oszaleje. W pracy byłam aż dwa razy, pierwszy raz przy kawusi, jak człowiek porozmawiałam, drugi naprawiłam komputer, nawet drukarkarka działa.
Pisz czasem co u Ciebie.

reklama
Do góry