Magdusia88
Fanka BB :)
Hmm a czemu? Poprzednia była 14 czyż nie?Dzisiaj beta 30 także pozamiatane wiem. Ale tak bardzo mi żal
To znaczy że przyrost w normie, czy się mylę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm a czemu? Poprzednia była 14 czyż nie?Dzisiaj beta 30 także pozamiatane wiem. Ale tak bardzo mi żal
Przecież przyrost jest prawidłowy! Musisz się uzbroić w cierpliwość i na pewno wszystko będzie dobrze trzymam mocno kciukiDzisiaj beta 30 także pozamiatane wiem. Ale tak bardzo mi żal
Tak przyrost w normie ale wartości miarę . Prawdopodobnie będzie biochemicznaHmm a czemu? Poprzednia była 14 czyż nie?
To znaczy że przyrost w normie, czy się mylę?
Nie zakładaj najgorszego przecież nic nie wieszbyłaś już o której wynik?Na cud nie licze bardziej obstawiam dzien ze bede wyć.. Byc moze i do księżyca
Czemu przecież przyrost prawidłowy?Dzisiaj beta 30 także pozamiatane wiem. Ale tak bardzo mi żal
Będzie dobrze!!!! Narazie nie ma co zakładać najgorszego! A co się stanie to się stanie. Ja tam widzę, że wszystko narazie okay [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]Tak przyrost w normie ale wartości miarę . Prawdopodobnie będzie biochemiczna [emoji3064][emoji24][emoji24][emoji24]
Przecież przyrost jest ok! Odgon te złe myśli!Dzisiaj beta 30 także pozamiatane wiem. Ale tak bardzo mi żal
Fajnie że jesteś co to lekarze nie wymysla na tym USG, dobrze że uciekłaś od tego dziwaka. Jeśli masz reguralne cykle to "bzykajcie" się co dwa dni i styka. Począwszy od dni płodnych i ze dwa czy trzy dni po.....U mnie na razie nic. Lekarz w klinice obejrzał zdjecie, zrobił usg i powiedział że wszystko jest w porządku. Kazał powtórzyć amh oraz nasienie i dopiero jak zobaczy wyniki, będziemy ustalać stymulację. Wiec ten cykl przepada. Zrobię kolejny je.bany monitoring ale już nie u tego śmierdzącego fajkami gina. Znajdę jakiegoś innego.
Amh mi spadło z 1,95 na 1,1... Wiem jakie cuda sie działy na forum z amh, ale jak zaczęło chodzić o mój własny wynik, to stres jest niemały...
Lekarz wywarł na nas średnie wrażenie - my z mężem chyba potrzebujemy takiego, który by nas jeszcze po pleckach klepał Ten nie pociesza ani nie daje złudnych nadzieji. Ale jak to któraś z Was kiedyś napisała - lekarz ma nie być do lubienia, tylko do leczenia
No i tyle o mnie
A Ty jak tam? Wróciłaś do pracy? Dzieciory w szkole się nie pogubiły?
Wyniki kolo 14Nie zakładaj najgorszego przecież nic nie wieszbyłaś już o której wynik?