reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Przykro mi, że musiałaś przez to przejść 😔 dobrze, że już po, teraz odpoczywaj i zbieraj siły 🌸
Czekamy na wyniki genetyczne, miesiączkę i startujemy z 3 transferem 🙂jestem pozytywnie nastawiona. Tylko po prostu boli kurde mnie i marzę o tym żeby przestało i żeby być w domu i się najeść. Jestem strasznie głodna.

reklama
Tak . Jak mialam usg to lekarz powiedzial ze to 7 tydzien wiec mi tak wychodzi. Wpisalam date ostatniej miesiaczki 30 czerwca i tez mi tak pokazuje🤔

Ahaa.. Czyli masz planowana date porodu 06.04.21 tak??
Bo ja mam 7.04.21
Dziwne to że nam się mijają dni jak w tym samym dniu miałyśmy transfer 😁

Ostatnia edycja:
@Margoolcia wróciłaś już z tych żagli?😊
Jak sie czujesz?
Kiedy masz teraz usg? 😊
Cześć. Na żagle jadę za dwa tygodnie 😁 czuje się dobrze choć energii mi brak, koncentracji też i zasypiam przy biurku w pracy. Ale generalnie nie jest źle. Idę jutro na USG takie dodatkowe no i planuje powiedziec w tym tygodniu szefowi. Cykam się jak nie wiem. A test pappa mam 15 września. 🙂 A jak u Ciebie?

Hej kochana. Oczywiście ze pamiętamy. Super ze wracasz😉 Kurcze ciezko opisać ale mamy sporo ciąż 😉miedzy innymi ja ale jeszcze dluga droga przede mna. Dopiero koncze 7 tc wiec jeszcze kilka tyg strachu. Zostań z nami a dowiesz się wszystkiego 😉
Jasne ze zostanę ale muszę pomyśleć jak korzystać z forum bo nadal nie mogę znieść tej apki odkąd jest nowa , nie przychodzą powiadomienia itd..

Już 7 tydzień to teraz z górki będzie 😍 cieszę się i będę z wami walczyć ❤️

Dziewczyny, ja jestem w ciąży!!! Słyszałam serduszkoo ❤️❤️❤️❤️
Nie mogę w to uwierzyć... Tak się popłakałam, jak dziecko! Tego szczęścia poprostu nie da się opisać..
Pani doktor powiedziała że serduszko boje dokładnie tak jak trzeba i dzidzia ładnie się rozwija 😊 Poprostu nie da się opisać tego jak się czuje...🙉
Gratulacje kochana😁😘

reklama
Ahaa.. Czyli masz planowana date porodu 06.04.21 tak??
Bo ja mam 7.04.21
Dziwne to że nam się mijają dni jak w tym samym dniu miałyśmy transfer 😁
Ja tez mam 7.04. Wiec juz nic z tego nie rozumiem 🤔tak mi aplikacja pokazuje 7 tydz i 6 dzień 🤔

Załączniki

• Screenshot_20200824-183219_HiMommy.jpg
    Screenshot_20200824-183219_HiMommy.jpg
    144,9 KB · Wyświetleń: 63
Do góry