reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Mirka30 ciesze sie jak z wlasnego szczescia... milo slyszec, ze poczulas to w koncu, ze doczekalas sie ❤️❤️❤️ Zasluzylas!!!

@Martaem1983 strasznie mi przykro:( najwazniejsze ze jestes pod dobra opieka!
Zycze Ci duzo sily❤️

@Aneczka85_01 kochana i ja niedlugo zaczynam druga procedure... masakra jakas dla mnie... chyba wolalam ten pierwszy nieswiadomy raz. Jakies badania dorabialas? Jaka u Was przyczyna? Ja immunologie dorobilam... pokladam nadzieje w tym... ale drygam mocno...

U nas niema konkretnej przyczyny , ale ze mijamy się z mężem bo on pracuje za granica to nie pozostaje nam nic innego jak ta metoda . W styczniu kijowo poszła stymulacja , albo zbyt krótka albo zbyt mała dawka leku.. w każdym razie była jedna komórka która padła zanim zapłodnili . Teraz zacznę od nowa . Mam już dosyć przez 4 lata jedna ciąża pozamaciczna zakończona usuniętym jajowodem a druga ciąża z 2018 roku z pustym jajem. Próbujemy bez immunologi ale będę brać steryd w małej dawce i heparynę . Mam ana dodatnie i pai hetero

reklama
Dziękuję serdecznie kochana ❤
Dzisiaj jest 7 tydzien i 5 dni 😘😘😘
Ja 01.09 będę miała 7 tyg 1dzien więc może też coś będzie juz widać u mnie i wroce z cudowna wiaodmsoci 🙂
Póki co wszelkie bóle, rwania i dzone rzeczy minęły, jedyne co to nie mam moeosaczki oznacza że jestem w ciąży 🙂

I tak Kochane pomału doczlape do kolejnego etapu. Jutro jeszcze hormony i o 19 ovitrale i na 8 w czwartek mam umówiona punkcję. Powiedzcie mi bo pielęgniarki mi mówią że mam ściągnąć jednego paznokcia. Czy któraś nosi przedłużane i też tak miała? Strasznie się boję że nie będzie z czego transferu zrobi. Strach mnie aż paraliżuje. 😭Czy tylko ja wychodzę na histeryczke czy któraś też tak miała jak ja?

I tak Kochane pomału doczlape do kolejnego etapu. Jutro jeszcze hormony i o 19 ovitrale i na 8 w czwartek mam umówiona punkcję. Powiedzcie mi bo pielęgniarki mi mówią że mam ściągnąć jednego paznokcia. Czy któraś nosi przedłużane i też tak miała? Strasznie się boję że nie będzie z czego transferu zrobi. Strach mnie aż paraliżuje. 😭Czy tylko ja wychodzę na histeryczke czy któraś też tak miała jak ja?
Ja noszę na codzień i na rękach przedłużane i na stopach hybrydę i nikt mi nie kazal ściągać. Jedynie co to przy histeroskopi kazali ściągnąć.... W związku z tym ze moje pazurki są bardzoooo łamliwe pytałam czy nie mogę u nogi ściągnąć, łatwiej później zrobi ( sama sobie robię) to kazali jednak u ręki i nie było żadnego ale... Dodam że ja musiałam wszystkie u ręki ściągnąć...

Ja tez mam 7.04. Wiec juz nic z tego nie rozumiem 🤔tak mi aplikacja pokazuje 7 tydz i 6 dzień 🤔

Czyli masz tak samo jak ja, tylko że moja apka i badanie USG pokazuje 7 tyg i 5 dni 😊😘 Pójdziesz na usg to Ci powiedzą dokładnie 😘😘😘

Załączniki

• Screenshot_20200824_185327_com.hp.pregnancy.lite.jpg
    Screenshot_20200824_185327_com.hp.pregnancy.lite.jpg
    210,7 KB · Wyświetleń: 58
Ja 01.09 będę miała 7 tyg 1dzien więc może też coś będzie juz widać u mnie i wroce z cudowna wiaodmsoci 🙂
Póki co wszelkie bóle, rwania i dzone rzeczy minęły, jedyne co to nie mam moeosaczki oznacza że jestem w ciąży 🙂

Super kochana 🥰 Czekamy na wspaniałe wieści od Ciebie 😘😘
Ja mam kolejne Usg że szpitala 11.09 😊

Dziewczyny, ja jestem w ciąży!!! Słyszałam serduszkoo [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Nie mogę w to uwierzyć... Tak się popłakałam, jak dziecko! Tego szczęścia poprostu nie da się opisać..
Pani doktor powiedziała że serduszko boje dokładnie tak jak trzeba i dzidzia ładnie się rozwija [emoji4] Poprostu nie da się opisać tego jak się czuje...[emoji86]
Cudownie [emoji3590] wiedziałam, że będzie dobrze! Odpoczywaj teraz i niech dzidzia rośnie zdrowo [emoji3589]

Cześć. Na żagle jadę za dwa tygodnie 😁 czuje się dobrze choć energii mi brak, koncentracji też i zasypiam przy biurku w pracy. Ale generalnie nie jest źle. Idę jutro na USG takie dodatkowe no i planuje powiedziec w tym tygodniu szefowi. Cykam się jak nie wiem. A test pappa mam 15 września. 🙂 A jak u Ciebie?
Cos sie działo ze na dodatkowe usg sie zapisalas? Ja mam wizyte września. O teście pappa nic nie wiem. Będąc u gina bede w 11tc. Pewnie juz na prenatalne mnie zapisze...u mnie w pracy wiedzą od poczatku. Wie szefowa ze od lat walcze...
Generalnie tez brak mi sił i śpię codziennie po pracy z której wracam dętka

reklama
U nas niema konkretnej przyczyny , ale ze mijamy się z mężem bo on pracuje za granica to nie pozostaje nam nic innego jak ta metoda . W styczniu kijowo poszła stymulacja , albo zbyt krótka albo zbyt mała dawka leku.. w każdym razie była jedna komórka która padła zanim zapłodnili . Teraz zacznę od nowa . Mam już dosyć przez 4 lata jedna ciąża pozamaciczna zakończona usuniętym jajowodem a druga ciąża z 2018 roku z pustym jajem. Próbujemy bez immunologi ale będę brać steryd w małej dawce i heparynę . Mam ana dodatnie i pai hetero
Hm czyli u Ciebie implantacja jest.
To juz cos choc malo Cie to pocieszy
A badaliscie kariotypy?
Ja tez bez immunologa podchodzilam z heparyna, encortonem i scratchingiem i wlewem z intralipidu
U mnie zawsze beta zero

Do góry