reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Przykro mi, że musiałaś przez to przejść 😔 dobrze, że już po, teraz odpoczywaj i zbieraj siły 🌸
Czekamy na wyniki genetyczne, miesiączkę i startujemy z 3 transferem 🙂jestem pozytywnie nastawiona. Tylko po prostu boli kurde mnie i marzę o tym żeby przestało i żeby być w domu i się najeść. Jestem strasznie głodna.

reklama
Tak . Jak mialam usg to lekarz powiedzial ze to 7 tydzien wiec mi tak wychodzi. Wpisalam date ostatniej miesiaczki 30 czerwca i tez mi tak pokazuje🤔

Ahaa.. Czyli masz planowana date porodu 06.04.21 tak??
Bo ja mam 7.04.21
Dziwne to że nam się mijają dni jak w tym samym dniu miałyśmy transfer 😁

Ostatnia edycja:
@Margoolcia wróciłaś już z tych żagli?😊
Jak sie czujesz?
Kiedy masz teraz usg? 😊
Cześć. Na żagle jadę za dwa tygodnie 😁 czuje się dobrze choć energii mi brak, koncentracji też i zasypiam przy biurku w pracy. Ale generalnie nie jest źle. Idę jutro na USG takie dodatkowe no i planuje powiedziec w tym tygodniu szefowi. Cykam się jak nie wiem. A test pappa mam 15 września. 🙂 A jak u Ciebie?

Hej kochana. Oczywiście ze pamiętamy. Super ze wracasz😉 Kurcze ciezko opisać ale mamy sporo ciąż 😉miedzy innymi ja ale jeszcze dluga droga przede mna. Dopiero koncze 7 tc wiec jeszcze kilka tyg strachu. Zostań z nami a dowiesz się wszystkiego 😉
Jasne ze zostanę ale muszę pomyśleć jak korzystać z forum bo nadal nie mogę znieść tej apki odkąd jest nowa , nie przychodzą powiadomienia itd..

Już 7 tydzień to teraz z górki będzie 😍 cieszę się i będę z wami walczyć ❤️

Dziewczyny, ja jestem w ciąży!!! Słyszałam serduszkoo ❤️❤️❤️❤️
Nie mogę w to uwierzyć... Tak się popłakałam, jak dziecko! Tego szczęścia poprostu nie da się opisać..
Pani doktor powiedziała że serduszko boje dokładnie tak jak trzeba i dzidzia ładnie się rozwija 😊 Poprostu nie da się opisać tego jak się czuje...🙉
Gratulacje kochana😁😘

reklama
Ahaa.. Czyli masz planowana date porodu 06.04.21 tak??
Bo ja mam 7.04.21
Dziwne to że nam się mijają dni jak w tym samym dniu miałyśmy transfer 😁
Ja tez mam 7.04. Wiec juz nic z tego nie rozumiem 🤔tak mi aplikacja pokazuje 7 tydz i 6 dzień 🤔

Załączniki

• Screenshot_20200824-183219_HiMommy.jpg
    Screenshot_20200824-183219_HiMommy.jpg
    144,9 KB · Wyświetleń: 58
Do góry