reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja jestem osobą bardzo mocno zamknięta w sobie, owszem lubię pomagać innym, lubię ich wspierać ale sama o swoich uczuciach nie mówię. Jedynie wam pisze 😔 wiem że rzadko się odzywam, ale chyba już pora odsunąć się na bok, przestać korzystać w forum... Po prostu będzie co ma być 😔 nie potrafiła bym rozmawiać z psychologiem w cztery oczy chodź wiem że go potrzebuje bo kiedyś po prostu zwariuje 🤦‍♀️ może jak przyjdzie kiedyś dziecko (o ile będzie mi wogle zostać mama) będę myśleć inaczej. Wiem że całe życie będzie podporządkowane dziecku. Dlaczego jest to wszystkie tak niesprawiedliwe😭 nie mogę tego pojąć i chyba nigdy nie pojmę 😭😭 Tak bardzo kocham dzieci, każde traktuje tak samo (a mam ich w rodzinie trochę) uwielbiam z nimi spędzać czas, pilnować ich, pokazywać świat ❤dlaczego nie mogę dać tego swojej kruszynce, dlaczego musimy tyle przechodzić. Może tam na górze twierdzą że była bym złym rodzicem dlatego to wszystko 😔 eh... Dobrze ze mam urlop, przynajmniej nie muszę iść zapłakana do pracy 🤷‍♀️🤦‍♀️ wiecie co jeszcze wam powiem... Od dłuższego czasu i tym myślę i chyba to będzie najrozsądniejsze... Mam teraz 3 próby... 3 zarodki czekają na nas. Ponoć bardzo ładne.. .. Jesli z tych trzech nie będzie ciąży, to nie podchodzę do kolejnej procedury... Nie mam na to sił... Psychicznie czuje się wykończona... Ten ciągły lek, ta niepewność, te wszystkie wizyty u lekarza... To nie jest na moją psychikę... Nie wiem może teraz tak mówię bo nie wiem co będzie.... Moze gdzieś tam w środku jest iskierka nadziei że jednak się uda... Mam mętlik w głowie.... 😔😔😔😔 Sorki ze was tak zamęczam moimi myślami... Moja huśtawka nastrojów.
Kochana cale te starania, niesprawiedliwosci, leczenia, zawody, nieudane proby - TO KOSZTUJE NAS WIELE!!!
Jestes bardzo silna osoba bo zobacz ile juz wzielas na swoje barki!!
Mam podobne mysli do Ciebie... ja troche zamienilam sie w robota... ktory „wykona zadanie” tzn sprobuje jeszcze raz.
ale tez mam mysli, ze mam to w du pie i nie bede w nieskonczonosc latac po lekarzach, wydawac wszystkie poeniadze swiata i faszerowac sie. Tez uwazam zemoze przyjsc moment, kiedy powiem dosc...
A potem przychodzi fala i mowie: nigdy sie nie poddam chocby skały sr ały!!
I tak non stop...
Nie poddawaj sie.. walcz
Ale wiedz ze masz prawo miec zle chwile, przyznac sie ze nie rozumiesz, ze cierpisz i ze to niesprawiedliwe!!
Jednak odzywaj sie... nie mozna z tym zostac samemu
😘❤️❤️❤️ przytulam... znam te uczucia o ktorych mowisz... nie jestes sama!

Dziewczyny, ja jestem w ciąży!!! Słyszałam serduszkoo ❤❤❤❤
Nie mogę w to uwierzyć... Tak się popłakałam, jak dziecko! Tego szczęścia poprostu nie da się opisać..
Pani doktor powiedziała że serduszko boje dokładnie tak jak trzeba i dzidzia ładnie się rozwija 😊 Poprostu nie da się opisać tego jak się czuje...🙉

Gratuluje ❤️❣️❤️❣️ aż mi łzy lecą jak pisze, chyba przechodze jakieś zaburzenia hormonalne, Echhh
Niech rośnie zdrowo razem z mamuśka 😘

W którym dpt miałaś usg ?

Niewiem tak mi lekarz kazal . Transfer mialam 20 lipca. Dzis mam 7 tydzien i 6 dzien. Kurcze sama nie wiem co mam myslec teraz 🤔
U nas w Holandii progesteron i estrofem bierze się do 10tyg, ja progesteron brałam do 15tyg w stałej dawce i co tydzień schodzilam z jednej tabletki (brałam 3x1 utrogestan) estrofem Odstawilam w 10tyg

Dziewczyny, ja jestem w ciąży!!! Słyszałam serduszkoo ❤️❤️❤️❤️
Nie mogę w to uwierzyć... Tak się popłakałam, jak dziecko! Tego szczęścia poprostu nie da się opisać..
Pani doktor powiedziała że serduszko boje dokładnie tak jak trzeba i dzidzia ładnie się rozwija 😊 Poprostu nie da się opisać tego jak się czuje...🙉
Wspaniałe wieści. Gratulacje ❤️ oby tak dalej

reklama
Do góry