KarolinaJ79
Fanka BB :)
A kiedy milas transfer ???7 tydzień i 5 dzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy milas transfer ???7 tydzień i 5 dzień
Kochana cale te starania, niesprawiedliwosci, leczenia, zawody, nieudane proby - TO KOSZTUJE NAS WIELE!!!Ja jestem osobą bardzo mocno zamknięta w sobie, owszem lubię pomagać innym, lubię ich wspierać ale sama o swoich uczuciach nie mówię. Jedynie wam pisze wiem że rzadko się odzywam, ale chyba już pora odsunąć się na bok, przestać korzystać w forum... Po prostu będzie co ma być nie potrafiła bym rozmawiać z psychologiem w cztery oczy chodź wiem że go potrzebuje bo kiedyś po prostu zwariuje może jak przyjdzie kiedyś dziecko (o ile będzie mi wogle zostać mama) będę myśleć inaczej. Wiem że całe życie będzie podporządkowane dziecku. Dlaczego jest to wszystkie tak niesprawiedliwe nie mogę tego pojąć i chyba nigdy nie pojmę Tak bardzo kocham dzieci, każde traktuje tak samo (a mam ich w rodzinie trochę) uwielbiam z nimi spędzać czas, pilnować ich, pokazywać świat ❤dlaczego nie mogę dać tego swojej kruszynce, dlaczego musimy tyle przechodzić. Może tam na górze twierdzą że była bym złym rodzicem dlatego to wszystko eh... Dobrze ze mam urlop, przynajmniej nie muszę iść zapłakana do pracy wiecie co jeszcze wam powiem... Od dłuższego czasu i tym myślę i chyba to będzie najrozsądniejsze... Mam teraz 3 próby... 3 zarodki czekają na nas. Ponoć bardzo ładne.. .. Jesli z tych trzech nie będzie ciąży, to nie podchodzę do kolejnej procedury... Nie mam na to sił... Psychicznie czuje się wykończona... Ten ciągły lek, ta niepewność, te wszystkie wizyty u lekarza... To nie jest na moją psychikę... Nie wiem może teraz tak mówię bo nie wiem co będzie.... Moze gdzieś tam w środku jest iskierka nadziei że jednak się uda... Mam mętlik w głowie.... Sorki ze was tak zamęczam moimi myślami... Moja huśtawka nastrojów.
Tak . Jak mialam usg to lekarz powiedzial ze to 7 tydzien wiec mi tak wychodzi. Wpisalam date ostatniej miesiaczki 30 czerwca i tez mi tak pokazujeJesteś pewna kochana ze nie 5 dzień?? Bo w aplikacji mam ustawione tak jak Ty mi mówiłaś
Dziewczyny, ja jestem w ciąży!!! Słyszałam serduszkoo ❤❤❤❤
Nie mogę w to uwierzyć... Tak się popłakałam, jak dziecko! Tego szczęścia poprostu nie da się opisać..
Pani doktor powiedziała że serduszko boje dokładnie tak jak trzeba i dzidzia ładnie się rozwija Poprostu nie da się opisać tego jak się czuje...
Niewiem tak mi lekarz kazal . Transfer mialam 20 lipca. Dzis mam 7 tydzien i 6 dzien. Kurcze sama nie wiem co mam myslec terazTo noe za wcześnie będzie ??? Jak teraz masz 8 tak około bo ty kulała transfer 20 a ja 22 wiec koło 8 tygodnia jesteś ??? Hmmmm
U nas w Holandii progesteron i estrofem bierze się do 10tyg, ja progesteron brałam do 15tyg w stałej dawce i co tydzień schodzilam z jednej tabletki (brałam 3x1 utrogestan) estrofem Odstawilam w 10tygNiewiem tak mi lekarz kazal . Transfer mialam 20 lipca. Dzis mam 7 tydzien i 6 dzien. Kurcze sama nie wiem co mam myslec teraz
4 wrzesnia bede miala usg i spotkaniem z lekarzem wiec zapytamU nas w Holandii progesteron i estrofem bierze się do 10tyg, ja progesteron brałam do 15tyg w stałej dawce i co tydzień schodzilam z jednej tabletki (brałam 3x1 utrogestan) estrofem Odstawilam w 10tyg
Wspaniałe wieści. Gratulacje oby tak dalejDziewczyny, ja jestem w ciąży!!! Słyszałam serduszkoo
Nie mogę w to uwierzyć... Tak się popłakałam, jak dziecko! Tego szczęścia poprostu nie da się opisać..
Pani doktor powiedziała że serduszko boje dokładnie tak jak trzeba i dzidzia ładnie się rozwija Poprostu nie da się opisać tego jak się czuje...
A kiedy milas transfer ???