reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Trzymam kciuki za Was wszystkie 💪 U mnie dziś gorszy dzień 😔 Fizycznie czuję się dobrze, nic mnie nie boli ale psychicznie jest nienajlepiej 😔 Mam wrażenie, że się nie udało, przeszukuje fora jak dziewczyny czuły się po udanych transferach itd. Nie wytrzymam do 29 😔

Kochana, nie martw się.. Bardzo dużo dziewczyn nie ma żadnych objawów a się udało.. Będzie wszystko dobrze, nie zamartwiaj się na zapas... ✊

reklama
Szczerze Ci powiem ze tak jak bym w ciazy nie była 🤪 jedynie to jak wezmę progesteron to trochę opuchnięte piersi i jak zakładam dowcipnie do szyjka długa a tak to nic zupełnie nic! To chyba dobrze, tak myśle. Za 3 dni USG to powinien być coś koło 8 tyg wiec zobaczymy co i jak !
ciesze się ze u Ciebie się wszystko uspokoiło!!! I jak widzę USG masz dzień przede mną wiec czekam na dobre wiadomości 😘
U mnie tak samo zero jakichkolwiek objawów. Nie czuje sie wogole jak bym byla w ciazy a jeszcze 2tyg do usg. Zaczynam sie martwić bo jakies objawy powinnam miec😞

Dzień dobry dziewczynki bardzo dziękuje za kciuki 💪🏻💪🏻
strasznie się stresuje czy dostanę zielone światło. Nie wiem czy od estrofemu czy do samej aplikacji palcem czuje tam podrażnienie i się martwię czy jakaś infekcja się nie przypałęta.
rano byłam na pobraniu krwi na hormony a teraz siedzę w pracy i stres mnie zżera.
z mężem jestem taka pokłócona ze tragedia nie rozmawiamy od 2 dni.
Wszystko nie tak .... ale ostatnim razem wszystko było idealnie a się nie udało wiec może z chaosu powstanie moja kruszynka ❤️❤️

strasznie się stresuje czy dostanę zielone światło. Nie wiem czy od estrofemu czy do samej aplikacji palcem czuje tam podrażnienie i się martwię czy jakaś infekcja się nie przypałęta.
rano byłam na pobraniu krwi na hormony a teraz siedzę w pracy i stres mnie zżera.
Wszystko nie tak .... ale ostatnim razem wszystko było idealnie a się nie udało wiec może z chaosu powstanie moja kruszynka ❤❤
Kochana tym razem zycie Cię zaskoczy zobaczysz❤❤❤

Wszystko nie tak .... ale ostatnim razem wszystko było idealnie a się nie udało wiec może z chaosu powstanie moja kruszynka ❤️❤️

Mam nadzieję kochana że w końcu będzie dobrze.. 😘😘😘✊

reklama
Do góry