Czarna1985
Fanka BB :)
Ok to czekamy❤Dziękuję ❤ Dopiero o 15:00
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok to czekamy❤Dziękuję ❤ Dopiero o 15:00
Znajdź sobie jak najwięcej zajęć żeby zająć głowę. Każda kobieta jest inna i możliwe że inaczej się czuła co nie zwiastuje od razu porażki. Najbardziej niszczycielski jest stres i jego pielęgnacja. Takze do dzieła. Rób to co lubisz, co kochasz.Dziewczynki a jak czułyście się po transferach? Miałyście jakieś objawy itp. Pojawiło się u Was krwawienie implantacyjne? Jestem po transferze i nie odczuwam nic, zaczynam świrować że się nie udało i w ogóle
Stymulacja to potężne dawki hormonów więc może być różnie. W pierwszym cyklu po stymulacji miałam owulacje dopiero 20 dnia cyklu! Także różnie to zdaje się wygląda.Dziewczyny powiedzcie mi czy jak mialam punkcję w lipcu i @ dostałam normalnie po 28 dniach czy teraz coś mogło się poprzestawiać? Teoretycznie powinnam dostać za 2 dni a nic nie przepowiada tego nie licząc tego ze za słodkie zabije normalnie zawsze wcześniej bolały mnie piersi, brzuch też już pobolewał we Wrześniu na początku dokładnie mam miec transfer a im bliżej tym bardziej zaczynam się stresować ze wszystko się poprzestawia
Dasz radę. Wszystko siedzi w Twojej głowie. Zaszłas już tak daleko dasz radę. Wprawiają się bo podobno już do końca życia będąc mama będziesz miała stresy w związku z tym właśnie zarodkiemTrzymam kciuki za Was wszystkie U mnie dziś gorszy dzień Fizycznie czuję się dobrze, nic mnie nie boli ale psychicznie jest nienajlepiej Mam wrażenie, że się nie udało, przeszukuje fora jak dziewczyny czuły się po udanych transferach itd. Nie wytrzymam do 29
Szczerze Ci powiem ze tak jak bym w ciazy nie była jedynie to jak wezmę progesteron to trochę opuchnięte piersi i jak zakładam dowcipnie do szyjka długa a tak to nic zupełnie nic! To chyba dobrze, tak myśle. Za 3 dni USG to powinien być coś koło 8 tyg wiec zobaczymy co i jak !Możliwe, chociaż staram się uważać, ale mam wrażenie, że wszystko jest tam takie opuchnięte i wrażliwe, na szczęście się uspokoiło ☺ jak Ty się czujesz?
Wszystkie maja takie odczucia wiec głowa do góry myśli zajmij czymś innym i cierpliwości !!!Trzymam kciuki za Was wszystkie U mnie dziś gorszy dzień Fizycznie czuję się dobrze, nic mnie nie boli ale psychicznie jest nienajlepiej Mam wrażenie, że się nie udało, przeszukuje fora jak dziewczyny czuły się po udanych transferach itd. Nie wytrzymam do 29