reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny bardzo waleczna ta moja corcia ;) Dzisiaj nie wytrzymalam i pojechalam na USG - widzialam raczki i nozki i ogonek ;) Ale najwazniejsze ze serduszko bije na FHR 149 ;) Jak sie rozebralam do badania to sie prawie rozmyslilam i mu powiedzialam ze chyba uciekne i nie chce zeby mnie badal ;) Siłą mnie wziął ;) Tylko co innego mnie martwi - ja nie potrafie liczyc tych tygodni wedlug niego jest 7t0d - mi sie wydaje ze jest oponiony ;( zarodek ma 1 cm - on mowi ze jest dobrze ale ja znam dokladnie date transferu i wszystko - czy to sie moze jakos przesowac powiedzmy o te dwa, trzy dni? On powiedzial ze to jest prawie zadna roznica - tylko pewnie mnie pocieszal albo chcial sie pozbyc. No i na gorszym sprzecie niz na gameta bo zupelnie inna rozdzielczosc.

Super, gratulacjee 🥰 Trzymamy kciuki aby zdrowo się rozwijała ✊😘

reklama
Dziękuję 🙂
Mam dwa kalendarze bo nie mogę się zdecydować, jeden ma fajne artykuły a drugi dokładniej liczy 😁
Ja korzystam z pierwszej aplikacji, bo pokazuje tygodnie ciąży prawidłowo i faktycznie fajniejsze artykuły :) w ustawieniach tam możesz coś pozmieniać i będziesz miała dokładnie tygodnie i dni ciąży. Druga właśnie też mi pokazuje jeden dzień do przodu wg tego co jest naprawdę 🤷🏻‍♀️

U mnie niestety 2 usg i brak tętna. Zarodek w 8 t 5 D tylko 3mm. Mam odstawić leki i czekać na książkę, jak nie nadejdzie to do szpitala.
Co za parszywy świat 😭😭😭 strasznie mi przykro, trzymaj się kochana 😢😢

Cześć dziewczynki, jestem tutaj nowa. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona 😊 Jestem po pierwszym podejściu do in vitro, dziś miałam transfer 😊
Witaj z Nami. Trzymamy kciuki za sukces a gdzie się leczysz?

Dziewczyny bardzo waleczna ta moja corcia ;) Dzisiaj nie wytrzymalam i pojechalam na USG - widzialam raczki i nozki i ogonek ;) Ale najwazniejsze ze serduszko bije na FHR 149 ;) Jak sie rozebralam do badania to sie prawie rozmyslilam i mu powiedzialam ze chyba uciekne i nie chce zeby mnie badal ;) Siłą mnie wziął ;) Tylko co innego mnie martwi - ja nie potrafie liczyc tych tygodni wedlug niego jest 7t0d - mi sie wydaje ze jest oponiony ;( zarodek ma 1 cm - on mowi ze jest dobrze ale ja znam dokladnie date transferu i wszystko - czy to sie moze jakos przesowac powiedzmy o te dwa, trzy dni? On powiedzial ze to jest prawie zadna roznica - tylko pewnie mnie pocieszal albo chcial sie pozbyc. No i na gorszym sprzecie niz na gameta bo zupelnie inna rozdzielczosc.
Bazylia super wieści, masz dzielne i silne dzieciątko, więc i Ty bądź dzielna i silna. Bierz przykład z tego małego hehehe😁😁😁

Suuuper 🥰 Co za emocje 🥰
Mam nadzieję że i ja usłyszę dobre wieści🙏
Jako że żadnych plamień ani nic nie mam postanowiłam że wcześniej nie pójdę do gin 😀
Pójdę dopiero na początku września 👍
Samopoczucie tylko mam kijowe..brak energii,zawroty głowy i te mdłości przed jedzeniem i po,całymi dniami 🤢

Też mam mdłości i taki brak apetytu... Czy to normalne?? Z tego co wiem to ogólnie się ma apetyt a mnie mdli ciągle..

Nie martw się kochana sikance często lubią nas oszukiwać. Beta powie Ci prawdę 😘
Ja na pierwszy test siusialam 10 sek ehhe ale to było w 7dpt i wyszedl blady cień.
Za dwa dni Powtórzyłam i była lekko ciemniejsza, ten sam test.
A w poniedziałek poszłam na bete w środę i jutro też idę bo boli mnie cały czas brzuch, tak sam środek i się denerwuje.
Beta wyszła pozytywna. Więc niby Oki ale wiesz jak jest z nami, mega stres i wielkie oczekiwania robią swoje.
Ja już mam wizytę ustawiona na 1.09 na 10 w klinice.
Więc tak to wygląda w streszczeniu w mnie 😁
Nie martw się kochana sikance często lubią nas oszukiwać. Beta powie Ci prawdę 😘
Ja na pierwszy test siusialam 10 sek ehhe ale to było w 7dpt i wyszedl blady cień.
Za dwa dni Powtórzyłam i była lekko ciemniejsza, ten sam test.
A w poniedziałek poszłam na bete w środę i jutro też idę bo boli mnie cały czas brzuch, tak sam środek i się denerwuje.
Beta wyszła pozytywna. Więc niby Oki ale wiesz jak jest z nami, mega stres i wielkie oczekiwania robią swoje.
Ja już mam wizytę ustawiona na 1.09 na 10 w klinice.
Więc tak to wygląda w streszczeniu w mnie 😁
Super... Chciałabym być na Twoim miejscu 😉 😘

Hej dziewczyny, ja jutro idę do GP na jakieś badania krwi chyba i moczu... I się boję poniedziałku... ☹ Dziewczyny po transferze, jak się czujecie? Macie jakieś objawy??
Kochana spokojnie bedzie wszystko dobrze. Ja juz w domku i tez jutro będe dzwonić do GP zeby zgłosić ze jestem w ciazy. Ja się dobrze czuje ale u mnie zero objawów. Nie mam żadnych mdlosci , wymiotow kompetnie nic😕

reklama
Do góry