reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochana spokojnie bedzie wszystko dobrze. Ja juz w domku i tez jutro będe dzwonić do GP zeby zgłosić ze jestem w ciazy. Ja się dobrze czuje ale u mnie zero objawów. Nie mam żadnych mdlosci , wymiotow kompetnie nic😕

Aha, może u Ciebie się później zaczną...
Ja właśnie zgłosiłam do GP i 11 września mam usg w szpitalu..

reklama
Aha, może u Ciebie się później zaczną...
Ja właśnie zgłosiłam do GP i 11 września mam usg w szpitalu..
Kurcze ich podejscie mnie przeraża 😕na wszystko maja czas. W Polsce co 4 tyg usg a w Anglii 3 na cala ciążę. Istny cyrk🤦‍♀️ja w weekend bede dzwonić do Londynu i szukac polskiego ginekologa zeby mial wszystko pod kontrolą. Bede spokojniejsza bo anglika nie ufam

Kurcze ich podejscie mnie przeraża 😕na wszystko maja czas. W Polsce co 4 tyg usg a w Anglii 3 na cala ciążę. Istny cyrk🤦‍♀️ja w weekend bede dzwonić do Londynu i szukac polskiego ginekologa zeby mial wszystko pod kontrolą. Bede spokojniejsza bo anglika nie ufam

No to jak znajdziesz jakiegoś to mi proszę daj znać bo ja im tutaj też nie ufam..

Jakie 3? 😆 Poniosło Cię kochana, dwa na całą ciąże, 😆 pierwsze 12tc, drugie 20tc i to na tyle

reklama
Co za parszywy świat 😭😭😭 strasznie mi przykro, trzymaj się kochana 😢😢

Witaj z Nami. Trzymamy kciuki za sukces a gdzie się leczysz?

Bazylia super wieści, masz dzielne i silne dzieciątko, więc i Ty bądź dzielna i silna. Bierz przykład z tego małego hehehe😁😁😁

Lecze się w Gyncentrum i jak narazie jestem zadowolona...

Do góry