reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny bardzo waleczna ta moja corcia ;) Dzisiaj nie wytrzymalam i pojechalam na USG - widzialam raczki i nozki i ogonek ;) Ale najwazniejsze ze serduszko bije na FHR 149 ;) Jak sie rozebralam do badania to sie prawie rozmyslilam i mu powiedzialam ze chyba uciekne i nie chce zeby mnie badal ;) Siłą mnie wziął ;) Tylko co innego mnie martwi - ja nie potrafie liczyc tych tygodni wedlug niego jest 7t0d - mi sie wydaje ze jest oponiony ;( zarodek ma 1 cm - on mowi ze jest dobrze ale ja znam dokladnie date transferu i wszystko - czy to sie moze jakos przesowac powiedzmy o te dwa, trzy dni? On powiedzial ze to jest prawie zadna roznica - tylko pewnie mnie pocieszal albo chcial sie pozbyc. No i na gorszym sprzecie niz na gameta bo zupelnie inna rozdzielczosc.

Super, gratulacjee 🥰 Trzymamy kciuki aby zdrowo się rozwijała ✊😘

reklama
Dziękuję 🙂
Mam dwa kalendarze bo nie mogę się zdecydować, jeden ma fajne artykuły a drugi dokładniej liczy 😁
Ja korzystam z pierwszej aplikacji, bo pokazuje tygodnie ciąży prawidłowo i faktycznie fajniejsze artykuły :) w ustawieniach tam możesz coś pozmieniać i będziesz miała dokładnie tygodnie i dni ciąży. Druga właśnie też mi pokazuje jeden dzień do przodu wg tego co jest naprawdę 🤷🏻‍♀️

U mnie niestety 2 usg i brak tętna. Zarodek w 8 t 5 D tylko 3mm. Mam odstawić leki i czekać na książkę, jak nie nadejdzie to do szpitala.
Co za parszywy świat 😭😭😭 strasznie mi przykro, trzymaj się kochana 😢😢

Cześć dziewczynki, jestem tutaj nowa. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona 😊 Jestem po pierwszym podejściu do in vitro, dziś miałam transfer 😊
Witaj z Nami. Trzymamy kciuki za sukces a gdzie się leczysz?

Dziewczyny bardzo waleczna ta moja corcia ;) Dzisiaj nie wytrzymalam i pojechalam na USG - widzialam raczki i nozki i ogonek ;) Ale najwazniejsze ze serduszko bije na FHR 149 ;) Jak sie rozebralam do badania to sie prawie rozmyslilam i mu powiedzialam ze chyba uciekne i nie chce zeby mnie badal ;) Siłą mnie wziął ;) Tylko co innego mnie martwi - ja nie potrafie liczyc tych tygodni wedlug niego jest 7t0d - mi sie wydaje ze jest oponiony ;( zarodek ma 1 cm - on mowi ze jest dobrze ale ja znam dokladnie date transferu i wszystko - czy to sie moze jakos przesowac powiedzmy o te dwa, trzy dni? On powiedzial ze to jest prawie zadna roznica - tylko pewnie mnie pocieszal albo chcial sie pozbyc. No i na gorszym sprzecie niz na gameta bo zupelnie inna rozdzielczosc.
Bazylia super wieści, masz dzielne i silne dzieciątko, więc i Ty bądź dzielna i silna. Bierz przykład z tego małego hehehe😁😁😁

Suuuper 🥰 Co za emocje 🥰
Mam nadzieję że i ja usłyszę dobre wieści🙏
Jako że żadnych plamień ani nic nie mam postanowiłam że wcześniej nie pójdę do gin 😀
Pójdę dopiero na początku września 👍
Samopoczucie tylko mam kijowe..brak energii,zawroty głowy i te mdłości przed jedzeniem i po,całymi dniami 🤢

Też mam mdłości i taki brak apetytu... Czy to normalne?? Z tego co wiem to ogólnie się ma apetyt a mnie mdli ciągle..

Nie martw się kochana sikance często lubią nas oszukiwać. Beta powie Ci prawdę 😘
Ja na pierwszy test siusialam 10 sek ehhe ale to było w 7dpt i wyszedl blady cień.
Za dwa dni Powtórzyłam i była lekko ciemniejsza, ten sam test.
A w poniedziałek poszłam na bete w środę i jutro też idę bo boli mnie cały czas brzuch, tak sam środek i się denerwuje.
Beta wyszła pozytywna. Więc niby Oki ale wiesz jak jest z nami, mega stres i wielkie oczekiwania robią swoje.
Ja już mam wizytę ustawiona na 1.09 na 10 w klinice.
Więc tak to wygląda w streszczeniu w mnie 😁
Nie martw się kochana sikance często lubią nas oszukiwać. Beta powie Ci prawdę 😘
Ja na pierwszy test siusialam 10 sek ehhe ale to było w 7dpt i wyszedl blady cień.
Za dwa dni Powtórzyłam i była lekko ciemniejsza, ten sam test.
A w poniedziałek poszłam na bete w środę i jutro też idę bo boli mnie cały czas brzuch, tak sam środek i się denerwuje.
Beta wyszła pozytywna. Więc niby Oki ale wiesz jak jest z nami, mega stres i wielkie oczekiwania robią swoje.
Ja już mam wizytę ustawiona na 1.09 na 10 w klinice.
Więc tak to wygląda w streszczeniu w mnie 😁
Super... Chciałabym być na Twoim miejscu 😉 😘

Hej dziewczyny, ja jutro idę do GP na jakieś badania krwi chyba i moczu... I się boję poniedziałku... ☹ Dziewczyny po transferze, jak się czujecie? Macie jakieś objawy??
Kochana spokojnie bedzie wszystko dobrze. Ja juz w domku i tez jutro będe dzwonić do GP zeby zgłosić ze jestem w ciazy. Ja się dobrze czuje ale u mnie zero objawów. Nie mam żadnych mdlosci , wymiotow kompetnie nic😕

reklama
Do góry