To wyglada mega [emoji7]Jak dla mnie dziś 4t6d czyli jutro zaczynasz 5tc.
Data porodu 24.04.2021
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
AnoMoze po prostu duży będzie
Ale data porodu po ivf nie ma prawa się zmieniać. W końcu mamy jasność co do dnia zapłodnienia, nie? [emoji16]
klaudiaanita
Suuuper Co za emocjeDzisiaj juz nie moglam wytrzymac bo wczoraj jeszcze siknelam na rozowo - i na forum zle wiesci. W nocy sie czulam jakbym goraczke miala bylo mi tak zimno ze spalam pod koldra i kocem. Wiesz ze jeszcze tyle wiadomo ze nic nie wiadomo. Ale i tak jestem dumna z tego mojego dzidiolka Wspaniale uczucie jak mi powiedzial ze ciaza ZYJE - i zanim zbadal serce to trzy razy sie go zapytalam Na ile srece!!!!! Kazal mi wstrzymac oddech to i tak nie wytzymalam i na wsztrzymanym oddechu sie zapytalam I JAK?!!! No ale powiedzial ze od razu bez badania widzial ze mocno pika N tydzien mi wystarczy, po tygodniu pewnie znowu bede sie pakowac do szpitala
Mam nadzieję że i ja usłyszę dobre wieści
Jako że żadnych plamień ani nic nie mam postanowiłam że wcześniej nie pójdę do gin
Pójdę dopiero na początku września
Samopoczucie tylko mam kijowe..brak energii,zawroty głowy i te mdłości przed jedzeniem i po,całymi dniami
Waleczna36
Jutro jadę na betę... Dziś zrobiłam test i wyszedł negatywny... Trochę też źle go zrobiłam, bo siusialam na niego może przez 3 sekundy (bo nie doczytałam ) mam nadzieję, że to jest przyczyną.. Chociaż trochę się zdołowałam. A tak ogólnie to kawy nie pije, śpię codziennie w dzień, brak okresu i lekki ból w krzyżu.. A jak u Ciebie? Miałaś już wyniki bety? Jak się czujesz?
Nie martw się kochana sikance często lubią nas oszukiwać. Beta powie Ci prawdę
Ja na pierwszy test siusialam 10 sek ehhe ale to było w 7dpt i wyszedl blady cień.
Za dwa dni Powtórzyłam i była lekko ciemniejsza, ten sam test.
A w poniedziałek poszłam na bete w środę i jutro też idę bo boli mnie cały czas brzuch, tak sam środek i się denerwuje.
Beta wyszła pozytywna. Więc niby Oki ale wiesz jak jest z nami, mega stres i wielkie oczekiwania robią swoje.
Ja już mam wizytę ustawiona na 1.09 na 10 w klinice.
Więc tak to wygląda w streszczeniu w mnie
Margoolcia
Wspaniałe wiadomości. Gratulacje rosnijcie zdrowo i w spokojuDziewczyny bardzo waleczna ta moja corcia Dzisiaj nie wytrzymalam i pojechalam na USG - widzialam raczki i nozki i ogonek Ale najwazniejsze ze serduszko bije na FHR 149 Jak sie rozebralam do badania to sie prawie rozmyslilam i mu powiedzialam ze chyba uciekne i nie chce zeby mnie badal Siłą mnie wziął Tylko co innego mnie martwi - ja nie potrafie liczyc tych tygodni wedlug niego jest 7t0d - mi sie wydaje ze jest oponiony ;( zarodek ma 1 cm - on mowi ze jest dobrze ale ja znam dokladnie date transferu i wszystko - czy to sie moze jakos przesowac powiedzmy o te dwa, trzy dni? On powiedzial ze to jest prawie zadna roznica - tylko pewnie mnie pocieszal albo chcial sie pozbyc. No i na gorszym sprzecie niz na gameta bo zupelnie inna rozdzielczosc.
Evela.6
To odpoczywaj i daj kruszynce spokojnie rosnąć [emoji8]Aha niestety krwiak sie powiekszyl ;( caly czas tylko lezec i poruszac sie po domu... Ma sie wchlonąc.
Waleczna36
Jak dla mnie dziś 4t6d czyli jutro zaczynasz 5tc.
Data porodu 24.04.2021
Dziękuję
Mam dwa kalendarze bo nie mogę się zdecydować, jeden ma fajne artykuły a drugi dokładniej liczy
Załączniki
Netiaskitchen
Tak, naprawdę. Wielkość młodego wg usg wskazuje na termin porodu 26.10, a ja mam termin na 3.11, który zgodnie z regułami sztuki wyliczyła mi @nieagatkaNaprawde jest tydzien roznicy?? Czy mnie pocieszasz? Bo chyba wielkosc zarodka 1 cm w 7 tygodniu to nie jest zle co? On mi nawet karty ciazy jeszcze nie zalozyl Powiedzial ze dalej jest ryzyko ale takie jak u kazdej ciazy do 11 tygodnia - wiecie ze mi powiedzial bo rozmawaialsimy o prenatalnych - no bo wtedy bylby przelom - naaet nie wierze ze o tym z nim rozmawialam a to bardziej on mowil bo ja dalej oslupiala ze serec bije (no przepraszam ale jakos caly czas albo to wypieram albo boje sie uwierzyc - iw glowie mam te przyrosty i cyfry - to in vitro i wsztsko inne mnie tak wpyatrzylo) ze on mnie wpisze w jakas karte i prenatalane za darmo a pappa czy nifty dzieki niemu cos 50% taniej - czy to mozliwe - nie sluchalam juz tego. Norma bicia serca w 7 tygodniu od 120 - 160 a ja mam prawie 150 - a kilka dni temu bylo 107 - chyba wszystkie przypadki forumowe przeanalizowalam i takiego czegos nie widzialam.
Ty to teraz weź kilka głębokich wdechów i wydechów i po prostu odpoczywaj. Przed kolejnym usg znowu będziesz się stresować, to zupełnie zrozumiałe i większość dziewczyn tu Ci potwierdzi że tak będzie i ten strach nie mija ot tak. Ale grunt , że jest dobrze
Cześć dziewczynki, jestem tutaj nowa. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona Jestem po pierwszym podejściu do in vitro, dziś miałam transfer
Witaj, trzymam kciuki żeby był udanyy
reklama
Ruda08
Ja mam Flo i PreglifeDziękuję
Mam dwa kalendarze bo nie mogę się zdecydować, jeden ma fajne artykuły a drugi dokładniej liczy
Podziel się: