reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć Dziewczyny! Długo mnie tutaj nie było, bo czekałam na wyniki badań, które zlecił mi Paśnik. Kolejną wizytę mam na początku września, do tego czasu zwariuję, siedzę w necie i staram się rozszyfrować moje wyniki, ale nie wszystko jest jasno opisane. Czy znalazłaby się jakaś kochana istotka, która pomogłaby mi w ich odczytaniu/zrozumieniu? Czacha mi już dymi, a ja nadal nie wiem o co chodzi. Ogarnęłam tylko PAI-1 4G homo, reszta kosmos :( Ale widzę, że dobrze nie jest :(

Tu by się @Aduś16 przydała 🤔 wydaje mi się, że komórki NK za wysoko, a reszta to dla mnie też czarna magia :)

Tak, naprawdę. Wielkość młodego wg usg wskazuje na termin porodu 26.10, a ja mam termin na 3.11, który zgodnie z regułami sztuki wyliczyła mi @nieagatka 😊
Ty to teraz weź kilka głębokich wdechów i wydechów i po prostu odpoczywaj. Przed kolejnym usg znowu będziesz się stresować, to zupełnie zrozumiałe i większość dziewczyn tu Ci potwierdzi że tak będzie i ten strach nie mija ot tak. Ale grunt , że jest dobrze ❤❤❤
No to skoro wedlug jej wyliczen wszystko powinno byc tak dokladnie to u mnie jst niestety opoznienie ;( Mam nadzieje teraz juz tylko ze inny sprzet - jeste bardzo dumna z serduszka ze tak podskoczyla ale teraz inny problem - tak jak piszesz treba ten lek oswoic ...

Co za parszywy świat 😭😭😭 strasznie mi przykro, trzymaj się kochana 😢😢

Witaj z Nami. Trzymamy kciuki za sukces a gdzie się leczysz?

Bazylia super wieści, masz dzielne i silne dzieciątko, więc i Ty bądź dzielna i silna. Bierz przykład z tego małego hehehe😁😁😁
Dziewczyny
Czy któraś z Was musiała czekać na krwawienie?
Ńie wiem czy od razu szpital czy czekać?
Boję się

reklama
Do góry