reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Acard? Kurcze nie raz słyszałam że powinno się go brać przy ciąży tylko po co...? 🤔🤔 Ja biorę prolutex, duphaston, utrogestan i nospe... Zastanawiam się czy nie wykupić tego acardu... On jest bez recepty tak?
To jest to samo co polopiryna i aspiryna protect ,stosowane w chorobach krazenia,przeciw zawalowo,zakrzepowo itd

Wrzucam co mamagin w temacie pisala

.https://mamaginekolog.pl/profilaktyka-kwasem-acetylosalicylowym-ciazy/

reklama
Kochana wszystko mam w spadku 😁po siostrze bo ma coreczke pół roku, a brat synka pół roku... Sama bym tyle nie kupiła, a jak dawali za darmo to brałam 😆
27tydzien a mają już 1100g i 43cm i 1200g i 44cm... Myślałam, że będą takie miniaturki ale chyba nie... U mnie w rodzinie dzieci wszystkie po 4kg, brat 5kg😂I 60cm długie... Mój dziadek prawie dwa metry miał
No i super,fajne takie kluski
Moje byly 3350 i 3650,jakos tak😀😀
Super ,ze jzz tak daleko jestes.Jeszcze troche i dzidziolki beda juz bezpieczne.Gdyby cos,ale nie kracze🙊

Ja już zaczynam się stresować jutro mam wizytę kwalifikacyjną do invitro. Mamy się zgłosić z wynikami i wypełnionym dokumentami. Wyniki mam odebrać przed wizytą. Mam nadzieję że wszystko będzie jak należy i równo z miesiączka zacznę procedurę. Już nie chce stać w miejscu chce iść do przodu i mimo że wiem że różnie może być i przede mną jeszcze wiele ciężkich chwil trudnych i stresujących będzie to krok do przodu ku największe u marzuniu.

Dziewczyny z dodatnia rosnąca do nieba beta, powiedzcie mi jakie leki bierzecie Ci przed i po transferze.
Bo ja chyba mam teraz cały zestaw a dokładnie to acard od dnia transferu, encontor prenatal Uno letrox 75 duphaston i cyclogest - teraz więc chyba wszystko co może pomóc, mam nadzieję że wystarczy 🙂
A potem jeszcze neoparin - zastrzyki jak będzie beta dodatnia, co myślicie o tym zestawie ?
Kochana ja biore magnez i Wit D dodatkowo

Ja już zaczynam się stresować jutro mam wizytę kwalifikacyjną do invitro. Mamy się zgłosić z wynikami i wypełnionym dokumentami. Wyniki mam odebrać przed wizytą. Mam nadzieję że wszystko będzie jak należy i równo z miesiączka zacznę procedurę. Już nie chce stać w miejscu chce iść do przodu i mimo że wiem że różnie może być i przede mną jeszcze wiele ciężkich chwil trudnych i stresujących będzie to krok do przodu ku największe u marzuniu.
Jak tu zostaniesz to nie zginiesz😉

Hejo 😘
Robiłam wczoraj nad ranem była kreseczka ale cieńka jakaś
@ nie mam ,nic mnie nie boli 🤷‍♀️
Pozostaje mi cierpliwe czekać,będzie co ma być
Jestem turbo przeziębiona 🤧

Zobacz załącznik 1155114

No i na takie kreski właśnie tu czekałam :) Piękny widok!

Gratki!

Dziewczyny zrobiłam rano teścik 🤭
Wyszła krecha od razu! 😍
Jejuu chyba faktycznie jestem w ciąży 🥰
W piątek lecę na betę @mary.m
Trzymajcie kciuki dalej ✊✊✊

Zobacz załącznik 1155277

Cuuuuuuuuuuuuudo !

Super!

Dziewczyny mam wynik 46.94

Ale wysyp :)

Ekstra!

Polecam. Trzyma w napięciu. Właśnie na tvp2 leci pierwszy odcinek drugiej serii.

Dzięki :) będę miała co oglądać w pracy na noc :D

A masz kochana, chociaż sobie obiecałam, że nic tu więcej nie dodam 😋

Żyletka rany... co za figura...

Słodki brzusio...

Owocnego rozwiązania :) :) :)

reklama
Do góry