reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziś nie napisali z Invicta jak moje zarodki 😭 smutno mi, nie mogę jednak przestać myśleć.. Jestem daleko, nad jeziorkiem, pięknie tu jest, dzieciaki mają tu raj, my też ale z tylu głowy ciągle myślę o tych 5 ciu zarodkach... Jak to sie skończy tym razem :eek:
Brak wiadomości to dobre wiadomości!!! Tak wiec biorąc pod uwagę ich 3 dobę to musle ze wszystkie są piękne!!!!

reklama
Polak sobie nie poradzi?

Płaci za wczasy, jedzie nad morze a tu burza na plaży hmm...

Nie ma złej pogody! Podobno to kwestia ubrania.

Taki widok miałam przez pierwsze 5 dni na plaży 8-)8-)8-)🤣🤣🤣☂☂☂

Załączniki

• 20200720_140817.jpg
    20200720_140817.jpg
    518,4 KB · Wyświetleń: 114
A my właśnie z mężem dostaliśmy paczkę z Bułgarii od teściów 😍 Naturalne, świeże zdrowe produkty i warzywka prosto z ogródka 😍😍😍
A w butelkach rakia i wino a ja jak na złość pić nie mogę 🤦‍♀️
Tak się najadlam że normalnie oddychać nie mogę 😁

Załączniki

• IMG_20200804_205716.jpg
    IMG_20200804_205716.jpg
    238,7 KB · Wyświetleń: 111
  • IMG-ccb84e4fdef2878edd1079283c519a7b-V.jpg
    IMG-ccb84e4fdef2878edd1079283c519a7b-V.jpg
    245,6 KB · Wyświetleń: 112
reklama
Ty nic nie mowilas o 5 -raczkach🤣
Ile dzieciaczki juz maja?
Kochana wszystko mam w spadku 😁po siostrze bo ma coreczke pół roku, a brat synka pół roku... Sama bym tyle nie kupiła, a jak dawali za darmo to brałam 😆
27tydzien a mają już 1100g i 43cm i 1200g i 44cm... Myślałam, że będą takie miniaturki ale chyba nie... U mnie w rodzinie dzieci wszystkie po 4kg, brat 5kg😂I 60cm długie... Mój dziadek prawie dwa metry miał

Do góry