reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Acard? Kurcze nie raz słyszałam że powinno się go brać przy ciąży tylko po co...? 🤔🤔 Ja biorę prolutex, duphaston, utrogestan i nospe... Zastanawiam się czy nie wykupić tego acardu... On jest bez recepty tak?
To jest to samo co polopiryna i aspiryna protect ,stosowane w chorobach krazenia,przeciw zawalowo,zakrzepowo itd

Wrzucam co mamagin w temacie pisala

.https://mamaginekolog.pl/profilaktyka-kwasem-acetylosalicylowym-ciazy/

reklama
Kochana wszystko mam w spadku 😁po siostrze bo ma coreczke pół roku, a brat synka pół roku... Sama bym tyle nie kupiła, a jak dawali za darmo to brałam 😆
27tydzien a mają już 1100g i 43cm i 1200g i 44cm... Myślałam, że będą takie miniaturki ale chyba nie... U mnie w rodzinie dzieci wszystkie po 4kg, brat 5kg😂I 60cm długie... Mój dziadek prawie dwa metry miał
No i super,fajne takie kluski
Moje byly 3350 i 3650,jakos tak😀😀
Super ,ze jzz tak daleko jestes.Jeszcze troche i dzidziolki beda juz bezpieczne.Gdyby cos,ale nie kracze🙊

Ja już zaczynam się stresować jutro mam wizytę kwalifikacyjną do invitro. Mamy się zgłosić z wynikami i wypełnionym dokumentami. Wyniki mam odebrać przed wizytą. Mam nadzieję że wszystko będzie jak należy i równo z miesiączka zacznę procedurę. Już nie chce stać w miejscu chce iść do przodu i mimo że wiem że różnie może być i przede mną jeszcze wiele ciężkich chwil trudnych i stresujących będzie to krok do przodu ku największe u marzuniu.

Dziewczyny z dodatnia rosnąca do nieba beta, powiedzcie mi jakie leki bierzecie Ci przed i po transferze.
Bo ja chyba mam teraz cały zestaw a dokładnie to acard od dnia transferu, encontor prenatal Uno letrox 75 duphaston i cyclogest - teraz więc chyba wszystko co może pomóc, mam nadzieję że wystarczy 🙂
A potem jeszcze neoparin - zastrzyki jak będzie beta dodatnia, co myślicie o tym zestawie ?
Kochana ja biore magnez i Wit D dodatkowo

Ja już zaczynam się stresować jutro mam wizytę kwalifikacyjną do invitro. Mamy się zgłosić z wynikami i wypełnionym dokumentami. Wyniki mam odebrać przed wizytą. Mam nadzieję że wszystko będzie jak należy i równo z miesiączka zacznę procedurę. Już nie chce stać w miejscu chce iść do przodu i mimo że wiem że różnie może być i przede mną jeszcze wiele ciężkich chwil trudnych i stresujących będzie to krok do przodu ku największe u marzuniu.
Jak tu zostaniesz to nie zginiesz😉

Hejo 😘
Robiłam wczoraj nad ranem była kreseczka ale cieńka jakaś
@ nie mam ,nic mnie nie boli 🤷‍♀️
Pozostaje mi cierpliwe czekać,będzie co ma być
Jestem turbo przeziębiona 🤧

Zobacz załącznik 1155114

No i na takie kreski właśnie tu czekałam :) Piękny widok!

Gratki!

Dziewczyny zrobiłam rano teścik 🤭
Wyszła krecha od razu! 😍
Jejuu chyba faktycznie jestem w ciąży 🥰
W piątek lecę na betę @mary.m
Trzymajcie kciuki dalej ✊✊✊

Zobacz załącznik 1155277

Cuuuuuuuuuuuuudo !

Super!

Dziewczyny mam wynik 46.94

Ale wysyp :)

Ekstra!

Polecam. Trzyma w napięciu. Właśnie na tvp2 leci pierwszy odcinek drugiej serii.

Dzięki :) będę miała co oglądać w pracy na noc :D

A masz kochana, chociaż sobie obiecałam, że nic tu więcej nie dodam 😋

Żyletka rany... co za figura...

Słodki brzusio...

Owocnego rozwiązania :) :) :)

reklama
Do góry