reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziś nie napisali z Invicta jak moje zarodki 😭 smutno mi, nie mogę jednak przestać myśleć.. Jestem daleko, nad jeziorkiem, pięknie tu jest, dzieciaki mają tu raj, my też ale z tylu głowy ciągle myślę o tych 5 ciu zarodkach... Jak to sie skończy tym razem :eek:

Nie myśl o tym kochana tylko postaraj się zrelaksować i cieszyć pięknymi widoczkami i oby wszystko było super z zarodeczkami ✊✊✊ Miłego urlopiku 😘😘😘

reklama
Dziś nie napisali z Invicta jak moje zarodki 😭 smutno mi, nie mogę jednak przestać myśleć.. Jestem daleko, nad jeziorkiem, pięknie tu jest, dzieciaki mają tu raj, my też ale z tylu głowy ciągle myślę o tych 5 ciu zarodkach... Jak to sie skończy tym razem :eek:
Kochana tym razem bedzie dobrze zobaczysz. Jak nie pisza tzn ze jest dobrze 😉glowa do gory❤

Cały dzień mnie nie było na forum, ciężko później nadrobić 😂
Ja byłam dziś na wizycie bliźniaki rosną 😱 myślałam, że bd trochę mniejsze, a są spore... CC pytałam robią między 37-38tygodniem...
I w końcu po dwóch tygodniach prania i prasowania skończyłam 😆❤️ aż jestem dumna z siebie, że dałam radę
Screenshot_20200804-195538.png

A gdzie urlopujecie ??
No ostatnio w tej klinice to ciężko coś załatwić ;( i doprosić się. Niby wszyscy mili ale jak przychodzi co do czego to du.a

A gdzie urlopujecie ??
No ostatnio w tej klinice to ciężko coś załatwić ;( i doprosić się. Niby wszyscy mili ale jak przychodzi co do czego to du.a
Jesteśmy w Twardym Dole, nasza coroczna miejscówka 😍 Jesteśmy my, cisza i jezioro.... Nie da się nie myśleć... 8 lat temu też miałam 5 komórek z 23 zapłodnionych i dały 5 zarodków ale to się nie powtórzy...

Dziewczyny z dodatnia rosnąca do nieba beta, powiedzcie mi jakie leki bierzecie Ci przed i po transferze.
Bo ja chyba mam teraz cały zestaw a dokładnie to acard od dnia transferu, encontor prenatal Uno letrox 75 duphaston i cyclogest - teraz więc chyba wszystko co może pomóc, mam nadzieję że wystarczy 🙂
A potem jeszcze neoparin - zastrzyki jak będzie beta dodatnia, co myślicie o tym zestawie ?

Cały dzień mnie nie było na forum, ciężko później nadrobić 😂
Ja byłam dziś na wizycie bliźniaki rosną 😱 myślałam, że bd trochę mniejsze, a są spore... CC pytałam robią między 37-38tygodniem...
I w końcu po dwóch tygodniach prania i prasowania skończyłam 😆❤ aż jestem dumna z siebie, że dałam radę Zobacz załącznik 1158314
Ty nic nie mowilas o 5 -raczkach🤣
Ile dzieciaczki juz maja?

reklama
Dziewczyny z dodatnia rosnąca do nieba beta, powiedzcie mi jakie leki bierzecie Ci przed i po transferze.
Bo ja chyba mam teraz cały zestaw a dokładnie to acard od dnia transferu, encontor prenatal Uno letrox 75 duphaston i cyclogest - teraz więc chyba wszystko co może pomóc, mam nadzieję że wystarczy 🙂
A potem jeszcze neoparin - zastrzyki jak będzie beta dodatnia, co myślicie o tym zestawie ?
Acard? Kurcze nie raz słyszałam że powinno się go brać przy ciąży tylko po co...? 🤔🤔 Ja biorę prolutex, duphaston, utrogestan i nospe... Zastanawiam się czy nie wykupić tego acardu... On jest bez recepty tak?

Do góry