reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No więc jednak jade jutro na wizytę przed transferem. Długo biłam się z myślami czy doprowadzić do tego transferu czy poczekać jeszcze miesiąc. I zdecydowałam że podchodzę w tym miesiącu . Ciocia nie chciała by abym zmieniała swoje plany i marzenia. Bardzo mi kibicowała i wiem że by chciała abym podeszła do niego jak najszybciej. Jej strata Boli wciąż tak samo, lecz wiem że z czasem będzie lepiej. I to nie prawda że czas leczy rany, to czas pozwala nam się do tego bólu przyzwyczaić😔😔 oczywiście jeśli tylko będzie zgoda lekarza. Jutro wszystko się okaże 😳

reklama
Chyba widziała jaka jestem zdenerwowana i pytam po kilka razy czy to na pewno był zarodek i czy mnie nie okłamuje, żeby mnie pocieszyć i dodać wiary...a może był za mały i przy USG w tą sobotę chcę mieć pewność w jakim to kierunku idzie.... Nie wiem, mam nadzieję, że będzie w czwartek duży przyrost i w sobotę ładne USG (tak latam co tydzień...)
No właśnie nie martw się tylko ;) kropek sobie dobrze radzi ✊🏻 Nie przeszkadzaj mu 😊 wszystko będzie dobrze !!

@Czarna1985 ja mam ostatnio taki "humor" ze spokojnie mozesz mi podac namiary na to labooo - to zaCiebie i meza im zrobie takie pieklo, ze sie pozamykaj ;) Z drugiej strony pomyslalam sobie ze po tym wszystkim jak bym zobaczyla juz tak piekna bete i taki cudowny przyrost ze miala bym juz ich chyba gleboko w tylku ;) z Trzeciej jednak strony jak sobie pomysle co przezylas przez te kilkanascie godzin - to juz chyba tylko Ty sama wiesz...

No właśnie nie martw się tylko ;) kropek sobie dobrze radzi ✊🏻 Nie przeszkadzaj mu 😊 wszystko będzie dobrze !!
Mi po tych wszystkich weryfikacjach a skonczylam na 13 dpt z beta 500 lekarz juz nic nie kazal badac a ja sama tez sie boje, nawet nie chce isc nidze na USG bo pozniej nie wiem jak bym do tego 13 sierpnia wytrzymala ;(

No więc jednak jade jutro na wizytę przed transferem. Długo biłam się z myślami czy doprowadzić do tego transferu czy poczekać jeszcze miesiąc. I zdecydowałam że podchodzę w tym miesiącu . Ciocia nie chciała by abym zmieniała swoje plany i marzenia. Bardzo mi kibicowała i wiem że by chciała abym podeszła do niego jak najszybciej. Jej strata Boli wciąż tak samo, lecz wiem że z czasem będzie lepiej. I to nie prawda że czas leczy rany, to czas pozwala nam się do tego bólu przyzwyczaić😔😔 oczywiście jeśli tylko będzie zgoda lekarza. Jutro wszystko się okaże 😳

Brawo kochana, bardzo dobra decyzja, tak trzymaj! Wszystko będzie dobrze ✊✊✊😘

reklama
Do góry