Wiem, że za dużo tego USG co tydzień, ale mnie to uspokaja, żyje od jednego tygodnia do drugiego. Chociaż wczoraj już sobie pozwoliłam na jakieś myśli do przodu, musiałam się powstrzymać w tym i już wróciłam do porządku po becie i myślę tylko o niej.Mi po tych wszystkich weryfikacjach a skonczylam na 13 dpt z beta 500 lekarz juz nic nie kazal badac a ja sama tez sie boje, nawet nie chce isc nidze na USG bo pozniej nie wiem jak bym do tego 13 sierpnia wytrzymala ;(
reklama
Margit2018
Fanka BB :)
Ja pierdziele!!!!!!!!!ale jaja super będzie pełna rodzinka a tak miałabyś obawy że na drugą ciąże za późno. Gratuluje.Dziewczyny widzialam dwa serduszka. Lekarz powiedział że wszystko jest idealnie jeszcze chyba nie wierzę że to się dzieje. Dostalam nawet rwcepte na frexiparyne.na encorton juz nie
Alkalalka82
Cudownie.Dziewczyny mam wynik...
746.4
Dużo spokoju, i niech kropek zdrowo rośnie.
Onzesz w mordę jak mogli cię nastraszyc tak no ale jak ktoś już pisał tylko ludzie pracują w labgromne gratulacje i cieszę się że ta pomyłka była z takim fajnym zakończeniem hip hipJa tez mam 1465. Nie moge w to uwierzyc
bazylia128
Tobie malenstwo tez gratuluje - mialas podana blastke? wiem tylko ze mialas transfer na swiezo...Kurcze przeje....ne macie tam z tymi wszystkimi badaniami... Bedziesz robila przyrost czy czekasz juz do USG?Brawo kochana, bardzo dobra decyzja, tak trzymaj! Wszystko będzie dobrze
Alkalalka82
Super, ale tyle niepotrzebnego stresu...Ja tez mam 1465. Nie moge w to uwierzyc
Dzieeczyny idziemy spalić tamto labolatorium?
reklama
bazylia128
A przyznaj sie co cie sklonilo zeby zrobic jeszcze sikańca?Dzieki dziewczyny ze jesteście ❤❤❤
Podziel się: