reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

No więc jednak jade jutro na wizytę przed transferem. Długo biłam się z myślami czy doprowadzić do tego transferu czy poczekać jeszcze miesiąc. I zdecydowałam że podchodzę w tym miesiącu . Ciocia nie chciała by abym zmieniała swoje plany i marzenia. Bardzo mi kibicowała i wiem że by chciała abym podeszła do niego jak najszybciej. Jej strata Boli wciąż tak samo, lecz wiem że z czasem będzie lepiej. I to nie prawda że czas leczy rany, to czas pozwala nam się do tego bólu przyzwyczaić😔😔 oczywiście jeśli tylko będzie zgoda lekarza. Jutro wszystko się okaże 😳

reklama
Chyba widziała jaka jestem zdenerwowana i pytam po kilka razy czy to na pewno był zarodek i czy mnie nie okłamuje, żeby mnie pocieszyć i dodać wiary...a może był za mały i przy USG w tą sobotę chcę mieć pewność w jakim to kierunku idzie.... Nie wiem, mam nadzieję, że będzie w czwartek duży przyrost i w sobotę ładne USG (tak latam co tydzień...)
No właśnie nie martw się tylko ;) kropek sobie dobrze radzi ✊🏻 Nie przeszkadzaj mu 😊 wszystko będzie dobrze !!

@Czarna1985 ja mam ostatnio taki "humor" ze spokojnie mozesz mi podac namiary na to labooo - to zaCiebie i meza im zrobie takie pieklo, ze sie pozamykaj ;) Z drugiej strony pomyslalam sobie ze po tym wszystkim jak bym zobaczyla juz tak piekna bete i taki cudowny przyrost ze miala bym juz ich chyba gleboko w tylku ;) z Trzeciej jednak strony jak sobie pomysle co przezylas przez te kilkanascie godzin - to juz chyba tylko Ty sama wiesz...

No właśnie nie martw się tylko ;) kropek sobie dobrze radzi ✊🏻 Nie przeszkadzaj mu 😊 wszystko będzie dobrze !!
Mi po tych wszystkich weryfikacjach a skonczylam na 13 dpt z beta 500 lekarz juz nic nie kazal badac a ja sama tez sie boje, nawet nie chce isc nidze na USG bo pozniej nie wiem jak bym do tego 13 sierpnia wytrzymala ;(

No więc jednak jade jutro na wizytę przed transferem. Długo biłam się z myślami czy doprowadzić do tego transferu czy poczekać jeszcze miesiąc. I zdecydowałam że podchodzę w tym miesiącu . Ciocia nie chciała by abym zmieniała swoje plany i marzenia. Bardzo mi kibicowała i wiem że by chciała abym podeszła do niego jak najszybciej. Jej strata Boli wciąż tak samo, lecz wiem że z czasem będzie lepiej. I to nie prawda że czas leczy rany, to czas pozwala nam się do tego bólu przyzwyczaić😔😔 oczywiście jeśli tylko będzie zgoda lekarza. Jutro wszystko się okaże 😳

Brawo kochana, bardzo dobra decyzja, tak trzymaj! Wszystko będzie dobrze ✊✊✊😘

reklama
Do góry