O matuchno i dobrze że zrobiła....wiecie co ja wierzę w instynkt coś jej pewnie spokoju nie dawało.A przyznaj sie co cie sklonilo zeby zrobic jeszcze sikańca?
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
jak mi sie smiac z ciebie czasami chce - ale tak pozytywnie - musisz byc naprawde bardzo pozytywna osobka Zacieszku ty Ja dzisiaj wychodzilam z pracy i szczesliwa ze koniec ze jeszcze mnie nie zalalo, ze moge do domku i nagle poczulam takie napiecie w brzuchu - i juz oczywiscie panika (no bo jednak czuje tam caly czas wszystko napiete), wrocilam sie do ubikacji prawie oblana potem(co to bedzie jak sie pusci - jak dojade do domu bo przeciez wiem jak to wyglada przy poronieniu) a tu TAKI BACZEK tylko wyskoczyl !!! Masakra - stwierdzilam ze nie moge juz tak zyc bo w spychoatryku wyladujeDziewczynki tak sie ciesze z tych waszych bet normalnie racja piekny wtorunio
Margoolcia
Będzie dobrze. Ja zakończyłam betę na 12 dpt. Potem było 17dpt USG czy jest pęcherzyk i od tego czasu czekam na USG do 11 sierpnia. I ten czas się mega dłuży. Ale co zrobić. Najgorsze że już tyle rzeczy planuje. Wodze fantazji puszczają trzymam kciuki.Mi po tych wszystkich weryfikacjach a skonczylam na 13 dpt z beta 500 lekarz juz nic nie kazal badac a ja sama tez sie boje, nawet nie chce isc nidze na USG bo pozniej nie wiem jak bym do tego 13 sierpnia wytrzymala ;(
klaudiaanita
Ja tam często spaceruje i na obiadki jeżdżę do La Baguette z widokiem na zamekA wogole dziewczyny po badaniu poszlam na pyszne sniadanko i sobie na spacer poszlismy bo co od 9 do 11 robic Zobacz załącznik 1158229Zobacz załącznik 1158230
Takie widoki .... Zupelnie przez przypadek tyle tam jezdzimy a jeszcze nie widzieliamy
cikulinka
Dokladnie sama niewiem dlaczego tak mam ale mam tez takie obawy jak i ty np. Teraz czuje cieplo na dole a w dodatku jak siku wstrzymuje co bylo dzis przed transferem to potem mam parcie na dole i mam wrazenie ze cos nie tak ...... Takze mam tak jak ty ..... Poprostu ciesze sie z tych bet sama gemba mi sie smieje a 13 tez bedzie pewnie super dzien jakos czuje w kosciach i juz zaczynam schizowac co tam u mnie sie w brzuszku dzieje .....jak mi sie smiac z ciebie czasami chce - ale tak pozytywnie - musisz byc naprawde bardzo pozytywna osobka Zacieszku ty Ja dzisiaj wychodzilam z pracy i szczesliwa ze koniec ze jeszcze mnie nie zalalo, ze moge do domku i nagle poczulam takie napiecie w brzuchu - i juz oczywiscie panika (no bo jednak czuje tam caly czas wszystko napiete), wrocilam sie do ubikacji prawie oblana potem(co to bedzie jak sie pusci - jak dojade do domu bo przeciez wiem jak to wyglada przy poronieniu) a tu TAKI BACZEK tylko wyskoczyl !!! Masakra - stwierdzilam ze nie moge juz tak zyc bo w spychoatryku wyladuje
Czarna1985
Dziewczyny mi podpowiedziałyA przyznaj sie co cie sklonilo zeby zrobic jeszcze sikańca?
cikulinka
Wlasnie na sniadaniu tam bylismy maja pyszne jajecznice i omlety i boski placek ziniaczany i porcje megaJa tam często spaceruje i na obiadki jeżdżę do La Baguette z widokiem na zamek
GrarulujeBeta 7091 ❤
Umówiłam się już na pierwsze usg na 13 sierpnia Oby było wszystko dobrze
@mary.m proszę wpisać w kalendarz
Tobie malenstwo tez gratuluje - mialas podana blastke? wiem tylko ze mialas transfer na swiezo...Kurcze przeje....ne macie tam z tymi wszystkimi badaniami... Bedziesz robila przyrost czy czekasz juz do USG?
Dziękuję Ci bardzo kochana, od samego początku od Ciebie i fredki miałam wsparcie za co Wam ogromnie dziękuję Miałam podaną 5cio dniową blastke, będę miała jeszcze robiona betę w następny wtorek w moim GP.. Boję się cieszyć, bo trudno mi uwierzyć w to że się udało za pierwszym razem, to byłby naprawdę jakiś cud... Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie, jesteście kochane.. Gratulujecie mi czegoś w co boje się uwierzyć.. Wiem zryty łeb mam ale tak bardzo marzę o tym by mi się udało że strach jest silniejszy i nie pozwala mi się cieszyć.. Tobie Bazylkoo również życzę żeby wszystko się tym razem udało, tak samo i Fredzioszkowi! Jesteście super i zasługujecie na to szczęście! Trzymam ogromne kciuki za to żebyśmy wszystkie już za chwilę mogły doznać cudu i mieć to szczęście żeby zostać mamą
reklama
A wogole dziewczyny po badaniu poszlam na pyszne sniadanko i sobie na spacer poszlismy bo co od 9 do 11 robic Zobacz załącznik 1158229Zobacz załącznik 1158230
Takie widoki .... Zupelnie przez przypadek tyle tam jezdzimy a jeszcze nie widzieliamy
Super miejscówka, musimy się wszystkie kiedyś tam spotkać i zrobić grila
Podziel się: