JestemMama!
Fanka BB :)
Gratuluję cudowne bety @Czarna1985 i @Mirka30 @klaudiaanita @anett96 ❤ wiedziałam że wszystko będzie dobrze ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje. Złóż reklamację na piśmie. Pieniążki niech laboratorium odda, tak dla zasady aby panie bardziej uważały na to co robią.Ja tez mam 1465. Nie moge w to uwierzyc
Jadę na spotkanie z koleżankami. Będzie pite Wasze zdrowie [emoji7]@Czarna1985 [emoji3590]
@klaudiaanita [emoji3590]
@anett96 [emoji3590]
@klaudiaanita [emoji3590]
Grtatuluje Wam z całego serca! [emoji8][emoji8][emoji8] cudowny dziś dzień na forum [emoji3059]
A wyobrazasz sobie ze @Czarna1985 nie zrobila testu ciazowego i na podstawie tych wynikow odstawia leki - nawet dzwoni do lekara i informuje o tej becie a jego reakcja byla by taka sama... Dla mnie taki błąd jest niedopuszczalny bo dziewczyna - o ile jesli doszlo do takiej pomylki ktora miala ta bete 1, 66 napewno wczesniej jajkiesj super wiekszej nie miala wiec raczej nie doszlo by do tragedii. Ja nie wiem czy zrobilabym test ciazowy gdybym zobaczyla taki wynik - brawo @Czarna1985 !!!!!!!! Ale ja bym tego napewno tego tak nie zostawila...Dokładnie .... aż ciarki mam na plecach
15 dzieńJeeeeeest Niedługo będzie serce A który DTP
Jaki cudny wtorunioDziewczyny mam wynik...
746.4
Chyba widziała jaka jestem zdenerwowana i pytam po kilka razy czy to na pewno był zarodek i czy mnie nie okłamuje, żeby mnie pocieszyć i dodać wiary...a może był za mały i przy USG w tą sobotę chcę mieć pewność w jakim to kierunku idzie.... Nie wiem, mam nadzieję, że będzie w czwartek duży przyrost i w sobotę ładne USG (tak latam co tydzień...)Łoooooola Boga jeszcze powtórkę ? beta przepiękna, nie wiem czemu niby jeszcze powtarzać przecież po przekroczeniu 1000 beta zwalnia, już tak nie przyrasta „książkowo”
Prawda no boski ...... JeszcE tylko niech sie kropek dzis wgryzoli mi tu szybkoJaki cudny wtorunio
Właśnie też cały czas o tym myśle .. odstawisz proga i już pozamiatane. Niby tylko głupi błąd. Tragedia. Całe szczęście, że się skończyło tak a nie inaczej ale ludzie .. No nie mogę tego przeżyć.A wyobrazasz sobie ze @Czarna1985 nie zrobila testu ciazowego a na pp\odstawie tych wynikow odstawia leki - nawet dzwoni do lekara i informuje o tej becie a jego reakcja byla by taka sama... Dla mnie taki błąd jest niedopuszczalny bo dziewczyna - o ile jesli doszlo do takiej pmylki ktora miala ta bete 1, 66 napewno wczesniej jajkiesj super wiekszej nie miala wiec raczej nie doszlo by do tragedii. Ja nie wiem czy zrobilabym test ciazowy gdybym zobaczyla taki wynik - brawo @Czarna1985 !!!!!!!! Ale ja bym tego napewno tego tak nie zostawila...