reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dobry Dziewczyny w ten piękny poranek 😊😊😊
Nie oglądałam 2 tygodnie telewizji, dzisiaj paczam a tu 657 przypadków 😱😱😱jest coraz gorzej, chyba wybory wychodzą. A ludzie luz 😤

Dzisiaj rocznica wybuchu Powstania Warszawskiego. Cześć i chwała Bohaterom!

Miłego dzionka everyone 💓💓💓😍😍😍
Bądźmy dla siebie dobrzy😘

reklama
Ja, jak spotykałam się z Dziewczynami, to w ogóle nie było dziwnie... Z Asią u Paśnika, jak się spotkałam to czułam, jakbyśmy się znały kupę lat 😊😊😊poza tym jest to coś, co nas łączy i daje to poczucie takiej bliskości 😉pewno zależy też od człowieka... Wiadomo, że nie z każdym stąd bym się ściskała 🤣🤣🤣🤣
Dokladnie ja sie widzialam z klaudiaanita a nie wiedzialam ze to ona dopiero pozniej sie okazalo ze to ona ale odrazu poczulam ze to wspaniala kobieta :)...

Ja znam dzieci samotnych matek i nie każde chodzi na terapie. Myśle, ze to zależy od wielu czynników. Dzieci z pełnych rodzin niby szczęśliwych maja czasem więcej problemów, niż te z dysfunkcyjnych rodzin. O tym czy ktoś wyjdzie na ludzi i jak bardzo coś mu zaszkodzi decydują cechy osobowościowe. Coś co dla jednych jest trudnym a wręcz traumatycznym doświadczeniem dla innych może nie być i na odwrót. Idąc twoim tokiem rozumowania jeżeli rodzice się awanturują bo maja problemy to lepiej dziecko oddać. Albo kobieta która zalicza wpadkę i będzie jej ciężko no bo jest samotna matka tez ma oddać..?? No chyba nie wszystko jest takie proste... Są sytuacje w których wzięłabym pod uwagę oddanie do adopcji dziecka wtedy gdy przybierało by głodem. Przecież jesteśmy dorośli wiele rzeczy da się ogarnąć :-) A skoro już to dziecko = zarodek zaistniało to weź za nie odpowiedzialność. I nie kończy się ona na urodzeniu dziecka ale tez zapewnieniu mu komfortowych warunków do rozwoju - miłości, szacunku itp. A to jesteś w stanie zapewnić dziecku po rozwodzie.
Dlatego napisalam ,ze mozemy bez konca te dyskusje ciagnac.Nie ma sensu.

Dyskusje światopoglądowe zawsze są trudne. Każdy z nas ma prawo do swojego zdania, każdy ma inne doświadczenia 🤷‍♀️Na pewno wychowywanie dziecka w niepełnej rodzinie nie jest dobre-ja pamiętam do dziś sytuację z dzieciństwa (może z 8 lat miałam), rodzice jakiś kryzys mieli i mama do mnie powiedziała, że chyba się rozwiodą ...od razu Jej powiedziała, że się nie zgadzam, absolutnie. Potem, cały czas o tym myślałam, nie zapomnę tych emocji i strachu...
Co do wiary i kościoła. Dla mnie to dwie różne sprawy. Wierzę, ale nie w kościół, który stał się pustym budynkiem, księża sami do tego doprowadzają... Zbyt dużo tam polityki i dzielenia... A to chyba nie misja kościoła.

Hej dziewczynki powiedzcie mi jedno czy podczas stymulacji tak już na prawie końcówce można uprawiać seks? Może głupie pytanie ale nie spytałam lekarza i niewiem czy ma to może wpływ na to żeby pęcherzyki za wcześnie nie popękały?

Dzien dobry dziewczynki ❤
Mam pytanko do was czy ktoras z was miala problemy z bólem nog po transferze? Mnie codziennie bola nogi 😕 biore magnez max 1 tabletke. Moze brac wiecej ? Co myslicie?

reklama
Do góry