KarolinaJ79
Fanka BB :)
Tak w PL a dokładnie koło Krakowa a obecnie zwiedzam okolice LublinaGdzie ty mieszkasz?w Pl?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak w PL a dokładnie koło Krakowa a obecnie zwiedzam okolice LublinaGdzie ty mieszkasz?w Pl?
Nie wiem. Brzuch miałam jak balon i seks był ostatnią rzeczą o jakiej myślałam ale ciekawa jestem co lekarz powie.Dobrze się czuje pełności nie mam jest ok tylko chodzi mi o to że dziś mam wizytę i w pon i jeśli w pon się okaże że np w środę już punkcja a do np pon nie będzie seksu to wtedy do środy nie będzie tej wskazanej wstrzemięźliwości[emoji848] i tu mam dylemat więc koniecznie muszę dziś zapytać lekarza
Myślę, że się widzimy [emoji1787][emoji38][emoji12]Oj zgodnie z tym co mówi Kościół to ja piekło już zaliczę na 100% [emoji23][emoji23][emoji23] ale będą mieć tam przerąbane - bo ja to z tych gdzie diabeł nie może tam ....[emoji2957][emoji2956]
Ooo, myslalam ze Polska jesli o labo chodzi ma na kazdym zakrecieTak w PL a dokładnie koło Krakowa a obecnie zwiedzam okolice Lublina
Dziewczyny wczoraj pisaly o spotkaniu,to juz wiemy pod jakim adresemMyślę, że się widzimy [emoji1787][emoji38][emoji12]
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23][emoji23]Dziewczyny wczoraj pisaly o spotkaniu,to juz wiemy pod jakim adresem[emoji48][emoji28][emoji48]
Da sie? Da,tylko trzeba chciec[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23][emoji23]
Ejjj. No wiesz.... Może jednak ciut wcześniej, hę???Dziewczyny wczoraj pisaly o spotkaniu,to juz wiemy pod jakim adresem
@Tasza kiedyś pisała, ze to całkowicie normalne, bo rozciąganie sprzętu boliCześć dziewczyny.Błagam pomóżcie bo zwariuje.... Dzisiaj jest 18dpt a ja czuję ciągnięcie w dole brzucha. Czy to wg was dobry objaw? Jestem po 9 nieudanych tr. Beta w 12 dpt 240 a w 14 dpt 860. Pęcherzyk potwierdzony przez USG. Ale strasznie się boję że coś jest nie tak...
Da sie? Da,tylko trzeba chciec[emoji28]
No ba! Chcieć to moc [emoji1787][emoji16]Ejjj. No wiesz.... Może jednak ciut wcześniej, hę???