reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Moje kochane dziewczyny . Chciałam się z Wami pozegnac . Zakończyliśmy właśnie nasza przygodę z invitro . Od ostatniej wizyty nie urosło kompletnie nic , a nawet części „zniknęła” . Także z jednym 14 i kilkoma 10 lekarz zadecydował o zaprzestaniu stymulacji . Wg niego endometrioza wyrządziła zbyt duże spustoszenie i nie reaguje na nawet ogromne dawki . Jedyna opcja dla nas jest KD , na która oboje nie jestemy gotowi . Kolejne stymulacje nie maja sensu wg lekarza. Czas pogodzić się z tym , ze największe moje marzenie się nigdy nie spełni - nie urodzę małej księżniczki , która będzie miała moj uśmiech czy zawarty nosek . Nie umiem się z tym pogodzić . Nic tu więcej po mnie . Życzę każdej z Was z osobna spełnienia cudu bycia Mama ❤️Dzięki za Wasze wsparcie i dobre rady. Powodzenia 🙏🏼Lola

reklama
No, no.
Dostałam już maila z Repro, oferta naprawdę ciekawa, są plusy i minusy(zrobiłam rozpiskę😉) ale chyba najbardziej mnie przekonują😉no i teraz jeszcze Karola💓
Tak więc chyba jednak będę wrzeszczeć:
UWAGA BRNO!!! NADCHODZĘ🤣🤣🤣🤣
Extra !!!! Ta Monika - konsultantka jest naprawdę extra!!! Fajna babka!!! Jak coś się będziesz chciała dowiedziec to wał jak w dym!!! Mówiła 6-8 Kom a u nas było 9 dojrzałych i wszystkie dla nas!!! Cieszę się ze zaczęłaś działać!!! Mam nadzieje ze obostrzenia nie wrócą bo dane są niepokojące 😒

Kurcze u mnie nie zaczął sie dobrze😭 wszyscy weterynarze u nas pozamykami😡dopiero w poniedziałek najszybciej a ja musze mojemu shogunkowi podbic paszport zeby jechac. Wiec wszystko musze przestawic a na dodatek moj tata sie zle czuje i moja mama nie jedzie z nami😭
Ale ty zostajesz jeszcze w Polsce wszystko będzie dobrze zobaczysz ✊

Extra !!!! Ta Monika - konsultantka jest naprawdę extra!!! Fajna babka!!! Jak coś się będziesz chciała dowiedziec to wał jak w dym!!! Mówiła 6-8 Kom a u nas było 9 dojrzałych i wszystkie dla nas!!! Cieszę się ze zaczęłaś działać!!! Mam nadzieje ze obostrzenia nie wrócą bo dane są niepokojące 😒
Do działania jeszcze trochę czasu, ale na pewno pójdę tam, czy za miesiąc, czy za 5...
No właśnie, nie wiadomo jak z tym covidem będzie...

Moje kochane dziewczyny . Chciałam się z Wami pozegnac . Zakończyliśmy właśnie nasza przygodę z invitro . Od ostatniej wizyty nie urosło kompletnie nic , a nawet części „zniknęła” . Także z jednym 14 i kilkoma 10 lekarz zadecydował o zaprzestaniu stymulacji . Wg niego endometrioza wyrządziła zbyt duże spustoszenie i nie reaguje na nawet ogromne dawki . Jedyna opcja dla nas jest KD , na która oboje nie jestemy gotowi . Kolejne stymulacje nie maja sensu wg lekarza. Czas pogodzić się z tym , ze największe moje marzenie się nigdy nie spełni - nie urodzę małej księżniczki , która będzie miała moj uśmiech czy zawarty nosek . Nie umiem się z tym pogodzić . Nic tu więcej po mnie . Życzę każdej z Was z osobna spełnienia cudu bycia Mama ❤Dzięki za Wasze wsparcie i dobre rady. Powodzenia 🙏🏼Lola
Przykro mi bardzo! Mam nadzieje ze jednak dacie sobie jeszcze szanse w sumie AK nie jest taka zła ten zarodek tak naprawdę będzie weź wspólny z Twojego męża i kobiety biologicznie podobnej a noszony pod Twoim sercem !!! Trzymaj się i nie poddawaj bo marzenia powinny się spełniać!!!!

Do działania jeszcze trochę czasu, ale na pewno pójdę tam, czy za miesiąc, czy za 5...
No właśnie, nie wiadomo jak z tym covidem będzie...
Spokojnie my zaczęliśmy działać w sumie przed potem przestój bo Covid i wystartowaliśmy na początku lipca i mam nadzieje ze wyszlo🙂 Cierpliwości 🤩

Moje kochane dziewczyny . Chciałam się z Wami pozegnac . Zakończyliśmy właśnie nasza przygodę z invitro . Od ostatniej wizyty nie urosło kompletnie nic , a nawet części „zniknęła” . Także z jednym 14 i kilkoma 10 lekarz zadecydował o zaprzestaniu stymulacji . Wg niego endometrioza wyrządziła zbyt duże spustoszenie i nie reaguje na nawet ogromne dawki . Jedyna opcja dla nas jest KD , na która oboje nie jestemy gotowi . Kolejne stymulacje nie maja sensu wg lekarza. Czas pogodzić się z tym , ze największe moje marzenie się nigdy nie spełni - nie urodzę małej księżniczki , która będzie miała moj uśmiech czy zawarty nosek . Nie umiem się z tym pogodzić . Nic tu więcej po mnie . Życzę każdej z Was z osobna spełnienia cudu bycia Mama ❤Dzięki za Wasze wsparcie i dobre rady. Powodzenia 🙏🏼Lola
Bardzo bardzo mi przykro:( pytałaś o te cykle naturalne? W sensie aby pobierać tylko jedna czy dwie komórki bez ogromnej dawki hormonów....wtedy komórka powinna być lepszej jakości.

Siedzę normalnie i płacze nie moge uwierzyć ze zycie jest tak niesprawiedliwe 😭😭😭kochanie bardzo mi jest przykro. Sciskam cie bardzo i mam nadzieję ze jeszcze zycie Cię zaskoczy ❤❤❤

Kochana serce mi pęka na milion kawałków gdy to czytam 🥺🥺🥺🥺
Domyślam się jaki to może być ból 😭😭 problemy większości z nas ze mało komórek mało zarodków i niepowodzenia to nic w porównaniu z Twoja strata 😭😭😭
Wierze ze za jakiś czas ta myślano KD nie będzie już taka nieznośna i dacie sobie szanse na dzieciątko ❤️❤️❤️✊✊
Bardzo w to wierze i trzymam kciuki choć zdaje sobie sprawę ze to baaaardzo trudna decyzja. Pomysł o tym, ze może i komórka będzie innej kobiety ale to ty nosiłaby swoje dzieciątko pod sercem ❤️❤️❤️❤️Chcialabym tez wierzyć ze natura znajdzie jakiś sposób i przydarzy Wam się naturalny CUD ❤️❤️❤️

reklama
Jeszcze nic nie otwieraj, bo przede mną daleka droga... Ale tak. Brno na pewno. Dzisiaj dostałam też odpowiedź z invim. ed Poznań... Dużo droższa oferta... A i wiek dawczyń wyższy, więc słabiej niż w Brnie... Jak bym chciała mieć komórki 35letnie to bym się sama stymulowała, bo co to te 4 lata roznicy😉
Czy mogłabyś mi w skrócie opisać ofertę z Czech? Może być na priv 😉 bo ja właśnie o invimed Poznań myślałam a jeśli gdzieś jest lepsza propozycja to tam popędzę! 😁

Do góry