reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Moje kochane dziewczyny . Chciałam się z Wami pozegnac . Zakończyliśmy właśnie nasza przygodę z invitro . Od ostatniej wizyty nie urosło kompletnie nic , a nawet części „zniknęła” . Także z jednym 14 i kilkoma 10 lekarz zadecydował o zaprzestaniu stymulacji . Wg niego endometrioza wyrządziła zbyt duże spustoszenie i nie reaguje na nawet ogromne dawki . Jedyna opcja dla nas jest KD , na która oboje nie jestemy gotowi . Kolejne stymulacje nie maja sensu wg lekarza. Czas pogodzić się z tym , ze największe moje marzenie się nigdy nie spełni - nie urodzę małej księżniczki , która będzie miała moj uśmiech czy zawarty nosek . Nie umiem się z tym pogodzić . Nic tu więcej po mnie . Życzę każdej z Was z osobna spełnienia cudu bycia Mama ❤Dzięki za Wasze wsparcie i dobre rady. Powodzenia 🙏🏼Lola
Bardzo mi przykro Lolu ze tak się potoczyły sprawy. Pamiętaj jednak ze KD to tylko komórka. Mamą jest ta, która urodzi i wychowa. Ta, która robi wszystko by dzieciątko było zdrowe, całe, bezpieczne. Sama też wiele lat temu usłyszałam wyrok - nie zostaniesz nigdy mamą. A potem medycyna pokazała mi opcje KD! Nie zawahałam się i nie zrezygnuje póki starczy mi sił.
Życzę Ci siły na najbliższy czas i podjęcia najlepszych dla siebie decyzji! 👌✊✊✊✊

reklama
Moje kochane dziewczyny . Chciałam się z Wami pozegnac . Zakończyliśmy właśnie nasza przygodę z invitro . Od ostatniej wizyty nie urosło kompletnie nic , a nawet części „zniknęła” . Także z jednym 14 i kilkoma 10 lekarz zadecydował o zaprzestaniu stymulacji . Wg niego endometrioza wyrządziła zbyt duże spustoszenie i nie reaguje na nawet ogromne dawki . Jedyna opcja dla nas jest KD , na która oboje nie jestemy gotowi . Kolejne stymulacje nie maja sensu wg lekarza. Czas pogodzić się z tym , ze największe moje marzenie się nigdy nie spełni - nie urodzę małej księżniczki , która będzie miała moj uśmiech czy zawarty nosek . Nie umiem się z tym pogodzić . Nic tu więcej po mnie . Życzę każdej z Was z osobna spełnienia cudu bycia Mama ❤️Dzięki za Wasze wsparcie i dobre rady. Powodzenia 🙏🏼Lola
😭😭😭Tak strasznie mi przykro... Przytulam najmocniej!!!! I pochlipuję razem z Tobą...😪
Też uważam że olać nosek czy uśmiech, i tak nigdy nie masz gwarancji jak to będzie z tym podobieństwem. Inne rzeczy są ważniejsze niż podobne rysy twarzy.
Na pewno odpoczynek dobrze Ci zrobi.
Życzę Ci żeby jednak Twoje marzenie bycia mamą się spełniło. Tak czy inaczej. Jesteś fantastyczną osobą, taką ciepłą i serdeczną i masz w sobie tyle miłości!!! ❤️❤️❤️Jak coś to wiesz jak mnie znaleźć 😘😘😘

Kurcze u mnie nie zaczął sie dobrze😭 wszyscy weterynarze u nas pozamykami😡dopiero w poniedziałek najszybciej a ja musze mojemu shogunkowi podbic paszport zeby jechac. Wiec wszystko musze przestawic a na dodatek moj tata sie zle czuje i moja mama nie jedzie z nami😭
Bo Ty po prostu nie masz nigdzie jechać 😁😁😁

Moje kochane dziewczyny . Chciałam się z Wami pozegnac . Zakończyliśmy właśnie nasza przygodę z invitro . Od ostatniej wizyty nie urosło kompletnie nic , a nawet części „zniknęła” . Także z jednym 14 i kilkoma 10 lekarz zadecydował o zaprzestaniu stymulacji . Wg niego endometrioza wyrządziła zbyt duże spustoszenie i nie reaguje na nawet ogromne dawki . Jedyna opcja dla nas jest KD , na która oboje nie jestemy gotowi . Kolejne stymulacje nie maja sensu wg lekarza. Czas pogodzić się z tym , ze największe moje marzenie się nigdy nie spełni - nie urodzę małej księżniczki , która będzie miała moj uśmiech czy zawarty nosek . Nie umiem się z tym pogodzić . Nic tu więcej po mnie . Życzę każdej z Was z osobna spełnienia cudu bycia Mama ❤Dzięki za Wasze wsparcie i dobre rady. Powodzenia 🙏🏼Lola
Lola kochana,
wierze ze sie poukladacie w zyciu od nowa i znajdziecie wasza droga.Przykro mi bardzo,tak in vitro nigdy nie powinno sie konczyc.😢😢😢

Właśnie bije się z myślami.... chciałabym, żeby dziecko przynajmniej w połowie było biologicznie nasze 🙊
Przemyślcie na spokojnie. Czasem jak w pierwszej chwili myślisz, że coś nie jest dla Ciebie, to po dłuższym zastanowieniu już nie jest tak jednoznacznie. Jak miałabym nie mieć dziecka, to AZ wchodziłaby w grę, a adopcja dziecka jednak niekoniecznie. Kazdy musi sam przed sobą odpowiedzieć na pytanie co jest w stanie zaakceptować, a czego już nie. I to też nie jest tak, że wiemy to od razu, albo że to się nie zmienia z czasem.

reklama
Do góry