Właśnie bije się z myślami.... chciałabym, żeby dziecko przynajmniej w połowie było biologicznie naszeTo moze adopcja zarodka?
reklama
@klaudiaanita trzymam mocne kciuki kochana
Dziewczyny jutro idę na USG, trzymajcie kciuki, żeby nie był tylko sam pęcherzyk. Tydzień temu był tylko pęcherzyk (5t+0d +5t+2d). Boje się bardzo, raz już tak miałam. A i tydzień temu ten pęcherzyk był malutki. Dodatkowo nie mam żadnych objawów!!!! Nie sprawdziłam już bety od tygodnia, chyba jutro zrobię i w poniedziałek, bo jak nie będzie rósł pęcherzyk i nie będzie YS to chciałabym szybciej wiedzieć.
Będziemy trzymać kciuki, bądź tego pewna
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
taki rodzaj przeciwcial nie powinien miec negatywnego wplywuHej Dziewczyny,
Czy jest tutaj może ktoś, kto podchodził do in vitro z p/c przeciwplemnikowymi? Zastanawiam się czy przy takich przeciwciałach jest w ogóle sens...
klaudiaanita
Fanka BB :)
Jak na złość kolejka się nie ruszaTo tak jak ja
To zawsze tak jest. Trzymam mocno kciukiJak na złość kolejka się nie rusza
Czarna1985
Pogoń te baby powiec ze kobieta w ciąży czekaJak na złość kolejka się nie rusza
Martaem1983
2 transfer. A miałaś badane tsh? Ja nie mam problemów z tarczyca ale w trakcie stymulacji podskpczylo do 2.89 i natychmiast dostałam leki na obniżenie. Tsh powtarzam co tydzień bo lubi skakać w górę niestety. Idealne to poniżej 1.5Super gratulacje. Ktory to twoj transfer?
Wiesz ja tak negatywnie nastawiona jestem bo jestem po 3 ciazach biochemicznych i po prostu nie wierze ze tym razem bedzie inaczej
reklama
Martaem1983
Niestety tak to u mnie wygladaloHmm .. przykro mi,ze masz takie diswiadczenia ... ja mam zupełnie inne zdanie [emoji848] ...jedyny minus to faktycznie Pani G. z rejestracji, ale ja ją tam krótko trzymam [emoji41] lekarz wyznacza wizytę i mam mieć w takim terminie jak trzeba i już [emoji6] nie ma dla mnie opcji " nie ma miejsc " [emoji23]
Podziel się: