I powiedz ehhh od kiedy wróciłam z tych Włoch tak mnie jakoś dziwnie dusi ten kaszelAlbo kichnij, od razu uciekną
reklama
Kurcze u mnie nie zaczął sie dobrze wszyscy weterynarze u nas pozamykamidopiero w poniedziałek najszybciej a ja musze mojemu shogunkowi podbic paszport zeby jechac. Wiec wszystko musze przestawic a na dodatek moj tata sie zle czuje i moja mama nie jedzie z nami
Kurcze, kochana mam nadzieję że tata sie poczuje lepiej i że znajdziecie jakiegoś weterynarza...
OkCzy mogłabyś mi w skrócie opisać ofertę z Czech? Może być na priv bo ja właśnie o invimed Poznań myślałam a jeśli gdzieś jest lepsza propozycja to tam popędzę!
I powiedz ehhh od kiedy wróciłam z tych Włoch tak mnie jakoś dziwnie dusi ten kaszel
Na szczescie do KD zawsze możesz podejść nawet za 5 lat jeżeli będziesz chciała. Bardzo mi przykro:-(Moje kochane dziewczyny . Chciałam się z Wami pozegnac . Zakończyliśmy właśnie nasza przygodę z invitro . Od ostatniej wizyty nie urosło kompletnie nic , a nawet części „zniknęła” . Także z jednym 14 i kilkoma 10 lekarz zadecydował o zaprzestaniu stymulacji . Wg niego endometrioza wyrządziła zbyt duże spustoszenie i nie reaguje na nawet ogromne dawki . Jedyna opcja dla nas jest KD , na która oboje nie jestemy gotowi . Kolejne stymulacje nie maja sensu wg lekarza. Czas pogodzić się z tym , ze największe moje marzenie się nigdy nie spełni - nie urodzę małej księżniczki , która będzie miała moj uśmiech czy zawarty nosek . Nie umiem się z tym pogodzić . Nic tu więcej po mnie . Życzę każdej z Was z osobna spełnienia cudu bycia Mama ❤Dzięki za Wasze wsparcie i dobre rady. Powodzenia Lola
Moje kochane dziewczyny . Chciałam się z Wami pozegnac . Zakończyliśmy właśnie nasza przygodę z invitro . Od ostatniej wizyty nie urosło kompletnie nic , a nawet części „zniknęła” . Także z jednym 14 i kilkoma 10 lekarz zadecydował o zaprzestaniu stymulacji . Wg niego endometrioza wyrządziła zbyt duże spustoszenie i nie reaguje na nawet ogromne dawki . Jedyna opcja dla nas jest KD , na która oboje nie jestemy gotowi . Kolejne stymulacje nie maja sensu wg lekarza. Czas pogodzić się z tym , ze największe moje marzenie się nigdy nie spełni - nie urodzę małej księżniczki , która będzie miała moj uśmiech czy zawarty nosek . Nie umiem się z tym pogodzić . Nic tu więcej po mnie . Życzę każdej z Was z osobna spełnienia cudu bycia Mama Dzięki za Wasze wsparcie i dobre rady. Powodzenia Lola
Az nie wiem co napisać...
Jest mi strasznie przykro
Kochana.. Trzymaj się jakoś...
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Jak najbardziej w razie wątpliwości wynik wpiszesz w kalkulator albo wrzucisz tutaj jest pięknie!!!Dziewczyny nie mam jak zrobic powtórki bety w sobotę tylko dopiero w poniedziałek. Myślicie ze będzie ok???
Ostatnia edycja:
mary.m
Moje kochane dziewczyny . Chciałam się z Wami pozegnac . Zakończyliśmy właśnie nasza przygodę z invitro . Od ostatniej wizyty nie urosło kompletnie nic , a nawet części „zniknęła” . Także z jednym 14 i kilkoma 10 lekarz zadecydował o zaprzestaniu stymulacji . Wg niego endometrioza wyrządziła zbyt duże spustoszenie i nie reaguje na nawet ogromne dawki . Jedyna opcja dla nas jest KD , na która oboje nie jestemy gotowi . Kolejne stymulacje nie maja sensu wg lekarza. Czas pogodzić się z tym , ze największe moje marzenie się nigdy nie spełni - nie urodzę małej księżniczki , która będzie miała moj uśmiech czy zawarty nosek . Nie umiem się z tym pogodzić . Nic tu więcej po mnie . Życzę każdej z Was z osobna spełnienia cudu bycia Mama ❤Dzięki za Wasze wsparcie i dobre rady. Powodzenia Lola
Nawet nie wiem co napisać tak strasznie mi przykro KD to trudna decyzja, musicie dać sobie czas i zastanowić się nad przyszłością, ważne, że jest szansa, ale oczywiście nie można nic robić wbrew sobie
nieagatka
Bardzo mi przykro... Gdybyście jednak zmienili zdanie co do KD, będziemy tu Na Ciebie czekać. A jeśli to nie Wasza droga to życzę Ci, żeby czas zrobił swoje i pozwolił Ci na poukładanie szczęśliwego życia na nowo.Moje kochane dziewczyny . Chciałam się z Wami pozegnac . Zakończyliśmy właśnie nasza przygodę z invitro . Od ostatniej wizyty nie urosło kompletnie nic , a nawet części „zniknęła” . Także z jednym 14 i kilkoma 10 lekarz zadecydował o zaprzestaniu stymulacji . Wg niego endometrioza wyrządziła zbyt duże spustoszenie i nie reaguje na nawet ogromne dawki . Jedyna opcja dla nas jest KD , na która oboje nie jestemy gotowi . Kolejne stymulacje nie maja sensu wg lekarza. Czas pogodzić się z tym , ze największe moje marzenie się nigdy nie spełni - nie urodzę małej księżniczki , która będzie miała moj uśmiech czy zawarty nosek . Nie umiem się z tym pogodzić . Nic tu więcej po mnie . Życzę każdej z Was z osobna spełnienia cudu bycia Mama [emoji3590]Dzięki za Wasze wsparcie i dobre rady. Powodzenia [emoji1374]Lola
Ściskam bardzo mocno [emoji171]
reklama
Mocno Cie sciskam.Mam nadzieje i zycze Ci aby los Cie jeszcze zaskoczyl❤❤❤Moje kochane dziewczyny . Chciałam się z Wami pozegnac . Zakończyliśmy właśnie nasza przygodę z invitro . Od ostatniej wizyty nie urosło kompletnie nic , a nawet części „zniknęła” . Także z jednym 14 i kilkoma 10 lekarz zadecydował o zaprzestaniu stymulacji . Wg niego endometrioza wyrządziła zbyt duże spustoszenie i nie reaguje na nawet ogromne dawki . Jedyna opcja dla nas jest KD , na która oboje nie jestemy gotowi . Kolejne stymulacje nie maja sensu wg lekarza. Czas pogodzić się z tym , ze największe moje marzenie się nigdy nie spełni - nie urodzę małej księżniczki , która będzie miała moj uśmiech czy zawarty nosek . Nie umiem się z tym pogodzić . Nic tu więcej po mnie . Życzę każdej z Was z osobna spełnienia cudu bycia Mama Dzięki za Wasze wsparcie i dobre rady. Powodzenia Lola
Podziel się: