reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Patrzyłam na tą tabelkę z zakresami i Twoja beta się w niej mieści, przyrost dobry, póki co ładnie to wygląda ❤ oczywiście na pewno jest stres co będzie dalej, czekam razem z Tobą 😘 ja się czuję zupełnie normalnie, dopiero za kilka dni zacznę panikować ;) piekę właśnie pstrągi na obiadek 🤤
Ooo super u nas tez dzis na obiadek rybka😉Smacznego😜
Jutro rano lece znowu na bete i zobaczymy. Jesli bedzie slabo to wracamy jutro do Anglii a jeśli bedzie dobrze to zostaniemy tu jeszcze troche 😉

No tak straszycie tym korpo, że wolę nie ryzykować😅
Zrób, jak widzisz po zdjęciach jak robi i Ci się podoba to napewno Ci nie spierdol. i
I jeszcze Camilleka Ci ją doradza...
Ja powiem tak, to najlepiej wydane pieniądze na brwi i usta (oczywiście pomijam in vitro)
Ale na serio wstajesz rano i jesteś zajebista
A to tak nie masz naturalnie tą poranną zajebistością? 😂

My już w dwupaku kochane 🥰🥰🥰 mam jednego 3 dniowego, 10 komóreczek ślicznotka jak dla mnie ❤ I jednego chcieli mrozić dziś ( z tych niedojrzałych co dojrzały) ale poprosiłam żeby mrozili jutro, niech się jeszcze ciutkę podzieli. Do blastki nie czekam bo się boje o maleństwo. Mam prolutex i neoparin extra.
Super to teraz wielkie kciukasy niech zostanie z Tobą ✊❤❤❤

Bardzo. I dziękuję za wyczerpującą odpowiedź! Czyli invimed w Poznaniu w pełni polecasz?
Jak najbardziej. My jesteśmy bardzo zadowoleni.Klinika jest na najwyższym światowym poziomie.Ceny jak wszędzie. Ogromny plus: nie martwisz się badaniami, wynikami itp. Obchodzi Cię tylko pobieranie krwi w zabiegowym u przemilych dziewczyn.Ja jedynie z racji miejsca zamieszkania musiałam raz wykonać tsh, progesteron i estrogen przed punkcja no i potem 5 x bhcg w miejscu zamieszkania.
Pani dr podczas pierwszej wizyty pobierze cytologie, bakteriologie itp.Poza tym wszystko dzieje się B.szybko🙂u nas od 22.05 do pierwszej pozytywnej bety minęły 2 m-ce bez 2 dni 🙂dodam że w trakcie tsh skakało jak szalone więc zostały włączone leki i dodatkowo jestem alergikiem i astmatykiem i to w okresie pylenia🙈
Więc spokojnie z ręką na sercu POLECAM

My już w dwupaku kochane 🥰🥰🥰 mam jednego 3 dniowego, 10 komóreczek ślicznotka jak dla mnie ❤ I jednego chcieli mrozić dziś ( z tych niedojrzałych co dojrzały) ale poprosiłam żeby mrozili jutro, niech się jeszcze ciutkę podzieli. Do blastki nie czekam bo się boje o maleństwo. Mam prolutex i neoparin extra.
Powodzenia w dwupaku! Trzymamy kciuki ✊✊✊✊

reklama
Do góry