Netiaskitchen
Fanka BB :)
Jaka Ty oblatana w tych internetach jesteś poczekaj jak sama będziesz zbierać na słodziakiHorom curke ma być
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaka Ty oblatana w tych internetach jesteś poczekaj jak sama będziesz zbierać na słodziakiHorom curke ma być
Ooo super u nas tez dzis na obiadek rybkaSmacznegoPatrzyłam na tą tabelkę z zakresami i Twoja beta się w niej mieści, przyrost dobry, póki co ładnie to wygląda ❤ oczywiście na pewno jest stres co będzie dalej, czekam razem z Tobą ja się czuję zupełnie normalnie, dopiero za kilka dni zacznę panikować piekę właśnie pstrągi na obiadek
A to tak nie masz naturalnie tą poranną zajebistością?No tak straszycie tym korpo, że wolę nie ryzykować
Zrób, jak widzisz po zdjęciach jak robi i Ci się podoba to napewno Ci nie spierdol. i
I jeszcze Camilleka Ci ją doradza...
Ja powiem tak, to najlepiej wydane pieniądze na brwi i usta (oczywiście pomijam in vitro)
Ale na serio wstajesz rano i jesteś zajebista
Ty wieszOoo super u nas tez dzis na obiadek rybkaSmacznego
Jutro rano lece znowu na bete i zobaczymy. Jesli bedzie slabo to wracamy jutro do Anglii a jeśli bedzie dobrze to zostaniemy tu jeszcze troche
Super to teraz wielkie kciukasy niech zostanie z Tobą ❤❤❤My już w dwupaku kochane mam jednego 3 dniowego, 10 komóreczek ślicznotka jak dla mnie ❤ I jednego chcieli mrozić dziś ( z tych niedojrzałych co dojrzały) ale poprosiłam żeby mrozili jutro, niech się jeszcze ciutkę podzieli. Do blastki nie czekam bo się boje o maleństwo. Mam prolutex i neoparin extra.
Wiem kochanie❤❤❤Ty wiesz
Jak najbardziej. My jesteśmy bardzo zadowoleni.Klinika jest na najwyższym światowym poziomie.Ceny jak wszędzie. Ogromny plus: nie martwisz się badaniami, wynikami itp. Obchodzi Cię tylko pobieranie krwi w zabiegowym u przemilych dziewczyn.Ja jedynie z racji miejsca zamieszkania musiałam raz wykonać tsh, progesteron i estrogen przed punkcja no i potem 5 x bhcg w miejscu zamieszkania.Bardzo. I dziękuję za wyczerpującą odpowiedź! Czyli invimed w Poznaniu w pełni polecasz?
Powodzenia w dwupaku! Trzymamy kciukiMy już w dwupaku kochane mam jednego 3 dniowego, 10 komóreczek ślicznotka jak dla mnie ❤ I jednego chcieli mrozić dziś ( z tych niedojrzałych co dojrzały) ale poprosiłam żeby mrozili jutro, niech się jeszcze ciutkę podzieli. Do blastki nie czekam bo się boje o maleństwo. Mam prolutex i neoparin extra.
Będzie dobrze trzymamy kciukiOoo super u nas tez dzis na obiadek rybkaSmacznego
Jutro rano lece znowu na bete i zobaczymy. Jesli bedzie slabo to wracamy jutro do Anglii a jeśli bedzie dobrze to zostaniemy tu jeszcze troche
Ja pierd..le
Siedze obok meza i mowie mu-msiu dzis jest 6dpt a ja nic nie czuje,nic mnie nie bolia moj maz na to-daj przywale ci to cie zaboliPoczucie humoru mezusia.
P.s.jakby co to on mnie nie bije