Przypomnij mi w jakim mieście podchodziszPewnie ,że tak .Chyba w tym szpitalu to jest odgórne zalecenie. Skierowanie dostawałam poczta jakieś 3 dni po transferze . A jak mi testy wychodziły negatywne i zadzwoniłam ,że może nie muszę przychodzić ,to i tak kazali ,że niby do dokumentacji . Jak raz chciałam sprawdzić czy dobrze przyrasta ,to się nie zgodzili
reklama
Myśle ze nie, utrzymuje się do około 10 dni, także super ❤
Mam nadzieję kochana
Netiaskitchen
Fanka BB :)
jak na 6dpt to kawał krechy!!!Dziewczyny, nie wytrzymalam i kupiłam sobie test, zrobiłam sikanca i jest cień cienia... Wiem że może to głupie żeby tak wcześnie robić i jeszcze wszystko może się wydarzyć ale to takie świetne uczucie bo pierwszy raz w życiu widzę na teście 2 kreseczki
annemarie
Po 10 dniach raczej nie kiedyś krążył tu jakiś niemiecki kalkulator, @annemarie Ty go nam udostepniałaś
HCG-Abbau-Rechner
Unser HCG-Abbau-Rechner dient dazu, den Abbau von Schwangerschaftshormon im Körper zu berechnen, wenn hCG zum Auslösen des Eisprungs oder zur Unterstützung der Gelbkörperphase gespritzt wurde.
www.wunschkinder.net
Wpisujecie kolejno : ilosc wstrzyknieta,wage wasza i ile dni minelo od zastrzyku.
@Czarna_85 czy musisz robić morfologię na bieżąco przy tym acofilu? Pytam bo zapewne też mnie czeka acofilu przy następnym podejściu.... Trzymam mocno kciuki za jutro! U mojej koleżanki po ivf, ból nóg był pierwszym objawem powodzenia, jak to Ona mówiła że ją nogi drą
Czarna1985
Tak robię morfologie z rozmazem co 3 zastrzyki czyli wychodzi co 9 dni wiec nie jest tak źle. Juz czekam na ten jutrzejszy dzien ale boje się czy bede miala wyniki w ten sam dzien bo ostatnio jak robiłam progesteron to musialam czekac jeden dzien na wynik wiec mam przeczucie ze jutro jeszcze sie nie dowiem@Czarna_85 czy musisz robić morfologię na bieżąco przy tym acofilu? Pytam bo zapewne też mnie czeka acofilu przy następnym podejściu.... Trzymam mocno kciuki za jutro! U mojej koleżanki po ivf, ból nóg był pierwszym objawem powodzenia, jak to Ona mówiła że ją nogi drą
bazylia128
jak na 6dpt to kawał krechy!!!
Oby to była ciąża i dotrwała do końca
reklama
@Mirka30 po cichu się już cieszę bardzo, trzymam kciuki, jedź na betę jutro
Dziękuję kochana, postaram się jechać jutro.. Jak nie to niestety będę musiała czekać sobie..
Podziel się: