reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiem ze moge tym wywolac fale krytyki ale tylko tu moge to napisac: Nie mam zadnego planu na przyszlosc... Przerobilam juz chyba wszystkie mozliwe opcje, zachodze praktycznie za kazdym razemi nigdy nie doczekalam jeszcze serduszka - cos jest nie tak, immuno cala przebadana, genetyka tez, pgs zarodka. Niestety musialam sobie to dzisiaj uswiadomic ze to byla moja ostatnia stymulacja, znowu przejechalam z 200 km bo jakos podaczas jazdy latwiej mi sie skupic. Bede musiala jakos postarac sie przewartosciowac zycie...

reklama
Wiem ze moge tym wywolac fale krytyki ale tylko tu moge to napisac: Nie mam zadnego planu na przyszlosc... Przerobilam juz chyba wszystkie mozliwe opcje, zachodze praktycznie za kazdym razemi nigdy nie doczekalam jeszcze serduszka - cos jest nie tak, immuno cala przebadana, genetyka tez, pgs zarodka. Niestety musialam sobie to dzisiaj uswiadomic ze to byla moja ostatnia stymulacja, znowu przejechalam z 200 km bo jakos podaczas jazdy latwiej mi sie skupic. Bede musiala jakos postarac sie przewartosciowac zycie...
Zalozmy ze masz racje,nie bede ci pisac,ze " musi sie udac,ze beta ok ze tralalala"bo sa sytuacje takie kiedy czlowiek po prostu WIE i mysle ze trzeba to respektowac a po cichu wierzyc ze jednak sie pomyli.Co dalej? Na co masz jeszcze sile i kase? Mozesz sobie wyobrazic zycie bez dziecka i byc szczesliwa pomimo to?

Ja czuję się dobrze. Za dużo się u mnie dziwne jak zawsze więc nie myślę zbyt mocno. Zwalniam tempo jak pojawi się ból brzucha. Niestety mam wrażenie że od kad odstawiłam glucophage mam wrażenie że przytulam że 3 kg w buszu. Ciasno mi w talii a przecież to za wcześnie by odpowiadał za to zarodek jeśli w ogóle tam jest.

Ja czuję się dobrze. Za dużo się u mnie dziwne jak zawsze więc nie myślę zbyt mocno. Zwalniam tempo jak pojawi się ból brzucha. Niestety mam wrażenie że od kad odstawiłam glucophage mam wrażenie że przytulam że 3 kg w buszu. Ciasno mi w talii a przecież to za wcześnie by odpowiadał za to zarodek jeśli w ogóle tam jest.
Musialas odstawic?

Boże spraw żeby to dzieciątko przyszło na świat całe i zdrowe ❤️❤️❤️❤️
Czuje ze doszłaś do ściany .... ale jest jeszcze wiele opcji. Jeszcze możesz zmienić klinikę, inny lekarz może spojrzeć z boku na twój przypadek i zastosować inne metody, możesz adoptować komórkę lub zarodek.
bedziesz mama tylko się nie poddawaj !!!!

Dziewczyny, nie wytrzymalam i kupiłam sobie test, zrobiłam sikanca i jest cień cienia... Wiem że może to głupie żeby tak wcześnie robić i jeszcze wszystko może się wydarzyć ale to takie świetne uczucie bo pierwszy raz w życiu widzę na teście 2 kreseczki 😍
Mirka pięknie widać druga kreseczke😍😍 trzymam kciuki za wyraźniejsza i wysoki wynik bety👍!!

Ile bym dała za taki widok..

reklama
@bazylia128 Nie wiem co czujesz ale myślę sobie że staniecie w prawdzie lub zatrzymanie się w tej Pogoni za upragniona ciąża jest początkiem czegoś nowego. Czy lepszego tego nie wie nikt. Jednak jest szansa że instynktownie czujesz spełnienie że zrobiłas wszystko co mogłaś. Ściana o która rozbiłas głowę zmusiła do zatrzymania się. Mogłaś i zrobiłaś bardzo wiele. Pamiętaj o tym zawsze.

Do góry