reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję dziewczyny, muszę się ogarnąć sama. Potem sięe odezwę 😘
Fredziu tak mi przykro. Tego się nie spodziewałam ;(. Niestety życie bywa okrutne , każda z nas tutaj przekonała się o tym nie raz 😭 😭 😭 .
ja ciągle jeszcze ogarniam siebie , czekam na poronienie. Musimy przejść przez ten etap i pójść dalej. Będzie ciężko ale damy radę!! Przytulam Cię mocno❤❤❤❤❤❤

reklama
@%q10
żem jest ;) Zrobilam dzisiaj bete i niestety jak zwykle cos sie zadzialo... tylko zadzialo Ja to naprawde jestem jakas popier....ona i to zdrowo... Obiecalam sobie zrobic bete w 8 dpt a zrobilam sikanca w 4 dpt i potem z 5 kolejnych... I dla tych niedowiarkow ;) co twierdzili ze nic nie iwdac i ze test nie moze wyjsc tak wczesnie to wrzucam zdjecie jak sie zachowuja testy zwykle sikane najtansze z najtanszych - one wychodza ale niestety nic nie oznaczaja ;( moja beta dzisiaj w 5 dpt 15 a prog tylko 19 przy dawce 1000 mg... Jutro oczywiscie powtorze ale mysle ze bedzie spadac a juz napewno raczej nie urosnie do 30 bo tyle chyba powinna byc w 6 dpt? co najmniej... Chcialabym napisac ze dolaczam do fredzi ale ja narazie nie mam sily na kolejna stymulacje ;( @Czarna1985 cala nadzieja w Tobie z tej naszej trojki za co serdecznie trzymam kciuki ;) Dzisiaj Łukasz ma urodziny i oczywiscie nic mu nie powiem wiec musze udawac i sama sie dzisiaj z tym meczyc ;) Nie polecam robic tak wczesnie sikanców ;)
Może Kochana nie wszystko stracone. Będę trzymała kciuki by jednak beta pięknie wystrzeliła 🥰💓👊👊

żem jest ;) Zrobilam dzisiaj bete i niestety jak zwykle cos sie zadzialo... tylko zadzialo Ja to naprawde jestem jakas popier....ona i to zdrowo... Obiecalam sobie zrobic bete w 8 dpt a zrobilam sikanca w 4 dpt i potem z 5 kolejnych... I dla tych niedowiarkow ;) co twierdzili ze nic nie iwdac i ze test nie moze wyjsc tak wczesnie to wrzucam zdjecie jak sie zachowuja testy zwykle sikane najtansze z najtanszych - one wychodza ale niestety nic nie oznaczaja ;( moja beta dzisiaj w 5 dpt 15 a prog tylko 19 przy dawce 1000 mg... Jutro oczywiscie powtorze ale mysle ze bedzie spadac a juz napewno raczej nie urosnie do 30 bo tyle chyba powinna byc w 6 dpt? co najmniej... Chcialabym napisac ze dolaczam do fredzi ale ja narazie nie mam sily na kolejna stymulacje ;( @Czarna1985 cala nadzieja w Tobie z tej naszej trojki za co serdecznie trzymam kciuki ;) Dzisiaj Łukasz ma urodziny i oczywiscie nic mu nie powiem wiec musze udawac i sama sie dzisiaj z tym meczyc ;) Nie polecam robic tak wczesnie sikanców ;)
A czemu spadać ma, a nie rosnąć? 😉 będzie rosnąć, zobaczysz. Ja widze kreski 😍

Przedstawiam wam moje szczęście Wiktorie [emoji1013]3350[emoji423]51cm do kochania [emoji7]
20200721_094656.jpeg

Dobrze czujesz😅ja te sikance kiedys robilam i nawet mi w 5 miesiacu wychodzily negatywne😅😅😅wiec u Ciebie sa piekne.Jak wytrzymasz do czwartku z Beta,to w czwartek.I zaklinaj zeby bylo dobrze❤❤❤wszyscy tu beda kciuki trzymac.
Naprawde jeszcze nic straconego.I nie chodzi o to zebys znowu miala racje,tym razem masz jej nie miec😊😊😊
dobrze zrobie w czwartek tymczasem zrobilam na szybko torcik dla meza - sama nie wiem skad biore tyle zsily - TYLKO DLA NIEGO ❤❤❤
Ja jak sobie juz cos uwale w glowie to ciezko wybic - taki ze mni typ!!! Bo sie napatrzylam na te trzycyfrowe bety i jeszcze pozniej beta naszej fredzi mnie dobila ;(

Załączniki

• 20200721_172100.jpg
    20200721_172100.jpg
    710 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Do góry