reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dramat jest straszny bez dwóch zdań ale po tej burzy przyjdzie słońce. Zobaczysz czeka Cię jeszcze dużo radości. Wiesz dobrze jak my wszystkie że każda pozytywna beta to droga już tylko w jednym tym lepszym kierunku. [emoji3]
Fredzia czeka Cię dużo radości tylko niestety to nie był ten raz. Kochana pij, jedz, płacz i poleguj w łóżku ile musisz ale potem wstań i dalej walcz jak do tej pory.
Ustal plan działania Pasnik nowa klinika i do boju. Sukces na Ciebie czeka.[emoji8][emoji8][emoji3]
Hej dziewczyny, co wy tu smutacie przeze mnie, ja się ogarnę za jakąś chwilkę. Muszę to zrobić po swojemu. Będzie dobrze.
Myśleć mi tu o swoich transferach[emoji173][emoji173][emoji173]. Ja o Was myślę[emoji173][emoji173][emoji173]
Pod koniec sierpnia idę do nowej kliniki, już pisałam do lekarki. Kasa jakaś jest, klimy najwyżej nie będzie.
Czuję się w hu.. źle, bo niby nie wierzyłam, ale same wiecie jak to jest.
Kompletnie nie wiem co mogę teraz zrobić lub wyleczyć... Czuję się taka pusta i zdezorientowana. Mimo wszystkiego, co Wam tu wypisywałam, w głębi serca pokładałam ogromne nadzieje w Paśniku. A co on mi teraz może doradzić... Może ten accofil jeszcze... Muszę w coś wierzyć... Jak się ogarnę to do niego napiszę i spróbuję telewizytę załatwić.
Jedynie badać zarodków nie będę, bo mnie nie stać i ten wariant całkowicie odpada. Jeszcze się nie poddam. Za wzór postawiłam sobie @anett96...
Myślę ze jeszcze sobie jutro popłaczę i będzie mi lepiej. Buziaki

reklama
To czekanie jest najgorsze bezradność i niepewność. Ale niestety nic na to nie da się poradzić.
A tort wyglada bajecznie. Zjadła bym [emoji3]
dobrze zrobie w czwartek tymczasem zrobilam na szybko torcik dla meza - sama nie wiem skad biore tyle zsily - TYLKO DLA NIEGO [emoji173][emoji173][emoji173]
Ja jak sobie juz cos uwale w glowie to ciezko wybic - taki ze mni typ!!! Bo sie napatrzylam na te trzycyfrowe bety i jeszcze pozniej beta naszej fredzi mnie dobila ;(

żem jest ;) Zrobilam dzisiaj bete i niestety jak zwykle cos sie zadzialo... tylko zadzialo Ja to naprawde jestem jakas popier....ona i to zdrowo... Obiecalam sobie zrobic bete w 8 dpt a zrobilam sikanca w 4 dpt i potem z 5 kolejnych... I dla tych niedowiarkow ;) co twierdzili ze nic nie iwdac i ze test nie moze wyjsc tak wczesnie to wrzucam zdjecie jak sie zachowuja testy zwykle sikane najtansze z najtanszych - one wychodza ale niestety nic nie oznaczaja ;( moja beta dzisiaj w 5 dpt 15 a prog tylko 19 przy dawce 1000 mg... Jutro oczywiscie powtorze ale mysle ze bedzie spadac a juz napewno raczej nie urosnie do 30 bo tyle chyba powinna byc w 6 dpt? co najmniej... Chcialabym napisac ze dolaczam do fredzi ale ja narazie nie mam sily na kolejna stymulacje ;( @Czarna1985 cala nadzieja w Tobie z tej naszej trojki za co serdecznie trzymam kciuki ;) Dzisiaj Łukasz ma urodziny i oczywiscie nic mu nie powiem wiec musze udawac i sama sie dzisiaj z tym meczyc ;) Nie polecam robic tak wczesnie sikanców ;)
Zrobisz bete w odpowiednim dniu i wtedy bedziesz miala pewnosc.Dzisiaj swietuj z mezusiem🙂

Hej dziewczyny, co wy tu smutacie przeze mnie, ja się ogarnę za jakąś chwilkę. Muszę to zrobić po swojemu. Będzie dobrze.
Myśleć mi tu o swoich transferach❤❤❤. Ja o Was myślę❤❤❤
Pod koniec sierpnia idę do nowej kliniki, już pisałam do lekarki. Kasa jakaś jest, klimy najwyżej nie będzie.
Czuję się w hu.. źle, bo niby nie wierzyłam, ale same wiecie jak to jest.
Kompletnie nie wiem co mogę teraz zrobić lub wyleczyć... Czuję się taka pusta i zdezorientowana. Mimo wszystkiego, co Wam tu wypisywałam, w głębi serca pokładałam ogromne nadzieje w Paśniku. A co on mi teraz może doradzić... Może ten accofil jeszcze... Muszę w coś wierzyć... Jak się ogarnę to do niego napiszę i spróbuję telewizytę załatwić.
Jedynie badać zarodków nie będę, bo mnie nie stać i ten wariant całkowicie odpada. Jeszcze się nie poddam. Za wzór postawiłam sobie @anett96...
Myślę ze jeszcze sobie jutro popłaczę i będzie mi lepiej. Buziaki
❤️

reklama
dobrze zrobie w czwartek tymczasem zrobilam na szybko torcik dla meza - sama nie wiem skad biore tyle zsily - TYLKO DLA NIEGO ❤❤❤
Ja jak sobie juz cos uwale w glowie to ciezko wybic - taki ze mni typ!!! Bo sie napatrzylam na te trzycyfrowe bety i jeszcze pozniej beta naszej fredzi mnie dobila ;(
No niestety,wszystkie mamy tu mniej lub bardziej napaprane w glowie,nasze drugie imie to porownywanie i rozkladanie na czynniki pierwsze.Co niestety i ciagnie w dol i nie ma sensu.Bo ty to nie ja,a ja to nie ona.
Na razie jestes w ciazy,to jest pewne.W czwartek zobaczymy co dalej.💛💚💙💜

Do góry