reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie uważam żeby u nich się źle skończyło z powodu progesteronu.. W okolicach 20 to nadal wystarczajaco dla ciąży na początku
nie wiem dlaczego tym razem jakos tak wszystko nisko mialam i estriadol i i prog. Jak kiedys mialam bete 8 to prog mialam na 34 ... ja to jakas pomylona jestem - moze by w tym szukac przyczyny, przeciez juz tyle tego wcinam i tylko glowa mnie od tego bol az mam zawroty. 5 estrofem -estradolu nawet nie zbadaklam bo nie chcialam sie denerwowac i dupja x 3 i 2x 400 cyclogest i dokladam sobie 2x 100 luteiny ...

reklama
żem jest ;) Zrobilam dzisiaj bete i niestety jak zwykle cos sie zadzialo... tylko zadzialo Ja to naprawde jestem jakas popier....ona i to zdrowo... Obiecalam sobie zrobic bete w 8 dpt a zrobilam sikanca w 4 dpt i potem z 5
Prog jest prawie 19 ;( tak to dokladnie wyglada ... Juz sie czlowiek tyle tu wszystkie napatrzyl na forum ze brak wiary... Tym bardziej ze ja mam sklonnosci do takich biochemii a kuwa w immuno wszystko ok i kir BX... No nic sama sobie zafundowalam robiac w 5dpt bete takie atrakcje. Nawet mi lezka jeszcze nie poleciala bo musze sie trzymac na tych urodzinach albo chyba jeszcze do mnie nie dociera. Oczywiscie wzielam 200 mg wiecej proga ale czy to cos da ? Co za zycie...
Przestan czarnowidztwo uprawiac i wez sie ogarnij troche.😉Prg jak ba ten dzien masz bardzo wysoki,Bete tez.
Serio ,nikt tu chyba nie wie o co ci chodzi.
Testy wyszly adekwatne do Bety,cud ze wogole cos wyszlo.
Musisz odczekac z pare dni w tej chwili to wyglada bardzo obiecujaco.

I tak wiem ,ze ty juz wiesz bo tak bylo....a musi byc serio znowu biochemiczna? Daj tej ciazy szanse wogole zaistniec.

żem jest ;) Zrobilam dzisiaj bete i niestety jak zwykle cos sie zadzialo... tylko zadzialo Ja to naprawde jestem jakas popier....ona i to zdrowo... Obiecalam sobie zrobic bete w 8 dpt a zrobilam sikanca w 4 dpt i potem z 5 kolejnych... I dla tych niedowiarkow ;) co twierdzili ze nic nie iwdac i ze test nie moze wyjsc tak wczesnie to wrzucam zdjecie jak sie zachowuja testy zwykle sikane najtansze z najtanszych - one wychodza ale niestety nic nie oznaczaja ;( moja beta dzisiaj w 5 dpt 15 a prog tylko 19 przy dawce 1000 mg... Jutro oczywiscie powtorze ale mysle ze bedzie spadac a juz napewno raczej nie urosnie do 30 bo tyle chyba powinna byc w 6 dpt? co najmniej... Chcialabym napisac ze dolaczam do fredzi ale ja narazie nie mam sily na kolejna stymulacje ;( @Czarna1985 cala nadzieja w Tobie z tej naszej trojki za co serdecznie trzymam kciuki ;) Dzisiaj Łukasz ma urodziny i oczywiscie nic mu nie powiem wiec musze udawac i sama sie dzisiaj z tym meczyc ;) Nie polecam robic tak wczesnie sikanców ;)
Zacznijmy od przyjemności : Gdzie moje piwo..???
A tak serio to progesteron moim zdaniem jest ok. Co do bety 15 w 5dpt to bardzo dobrze rokuje, bo ma być dwucyfrowa 6dpt czyli minimum 10 ja miałam wysoka betę w 6dpt ale potem spowolniła a inne bety mnie przegoniły ;-) 9dpt 209 miałam :p Masz zdrowy zarodek genetycznie i się zaimplantowal no teraz to już raczej statystyka jest po twojej stronie:-) zrób za 48h zobacz czy ładnie przyrasta. Moim zdaniem powinno ładnie przyrastać bo jest zdrowy zarodek :-)

Przestan czarnowidztwo uprawiac i wez sie ogarnij troche.😉Prg jak ba ten dzien masz bardzo wysoki,Bete tez.

I tak wiem ,ze ty juz wiesz bo tak bylo....a musi byc serio znowu biochemiczna? Daj tej ciazy szanse wogole zaistniec.
Annemarie skarbie a mozebyc tak ze po histero miesiączka przyjdzie wcześniej? Czy raczej o czasie?

czuje jak bys mnie okrzyczala wlasnie ;) Kiedy mam zrobic nastepna bete ? Jutro czy pojutrze? Bo sikanca juz nigdy nie zrobie ;)

Zacznijmy od przyjemności : Gdzie moje piwo..???
A tak serio to progesteron moim zdaniem jest ok. Co do bety 15 w 5dpt to bardzo dobrze rokuje, bo ma być dwucyfrowa 6dpt czyli minimum 10 ja miałam wysoka betę w 6dpt ale potem spowolniła a inne bety mnie przegoniły ;-) 9dpt 209 miałam :p Masz zdrowy zarodek genetycznie i się zaimplantowal no teraz to już raczej statystyka jest po twojej stronie:-) zrób za 48h zobacz czy ładnie przyrasta. Moim zdaniem powinno ładnie przyrastać bo jest zdrowy zarodek :-)
kiedys napisalas ze beta w 10 dpt powinna byc conajmniej 100, myslisz ze w 5 dni moze tyle urosnac ?

Dziekuje ty jestes taka kochana istotka a ja chyba zlym czlowiekiem i jak zwykle dostaje za swoje 🤭 🤭 🤭 noz kuzwanaprawde odpuszczam chyba na jakis czas chce normalnie pozyc ... Jutro pewnie toche powyje ;)
Kochana ja po każdej porazce mowie do siebie ze jestem zlym człowiekiem bo nigdy nic w życiu nam sie nie udaje. Ale uwierz mi my i tak jestesmy szczesciarami bo po pierwsze mamy sile do walki, po drugie wspaniałych mezow którzy nas wspieraja a po trzecie stac jest nas na ivf. Nie wszystkich stac w tych czasach. My mamy jakas nadzieję a co nie którzy nie. Ja wiem ze zyje ze świadomością ze zrobilam wszystko zeby zostac mamą a jezeli sie nie uda trudno takie mamy zycie i musimy to zaakceptować.
Kochana glowa do gory twoj wynik jak na 5 dpt jest bardzo dobry. Ciesz sie , bo jak by byl wynik 0 wtedy moglabys sie martwic😉mysl pozytywnie a to polowa sukcesu😉

czuje jak bys mnie okrzyczala wlasnie ;) Kiedy mam zrobic nastepna bete ? Jutro czy pojutrze? Bo sikanca juz nigdy nie zrobie ;)
Dobrze czujesz😅ja te sikance kiedys robilam i nawet mi w 5 miesiacu wychodzily negatywne😅😅😅wiec u Ciebie sa piekne.Jak wytrzymasz do czwartku z Beta,to w czwartek.I zaklinaj zeby bylo dobrze❤❤❤wszyscy tu beda kciuki trzymac.
Naprawde jeszcze nic straconego.I nie chodzi o to zebys znowu miala racje,tym razem masz jej nie miec😊😊😊

reklama
Do góry