reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję dziewczyny, muszę się ogarnąć sama. Potem sięe odezwę 😘
Fredziu tak mi przykro. Tego się nie spodziewałam ;(. Niestety życie bywa okrutne , każda z nas tutaj przekonała się o tym nie raz 😭 😭 😭 .
ja ciągle jeszcze ogarniam siebie , czekam na poronienie. Musimy przejść przez ten etap i pójść dalej. Będzie ciężko ale damy radę!! Przytulam Cię mocno❤❤❤❤❤❤

reklama
@%q10
żem jest ;) Zrobilam dzisiaj bete i niestety jak zwykle cos sie zadzialo... tylko zadzialo Ja to naprawde jestem jakas popier....ona i to zdrowo... Obiecalam sobie zrobic bete w 8 dpt a zrobilam sikanca w 4 dpt i potem z 5 kolejnych... I dla tych niedowiarkow ;) co twierdzili ze nic nie iwdac i ze test nie moze wyjsc tak wczesnie to wrzucam zdjecie jak sie zachowuja testy zwykle sikane najtansze z najtanszych - one wychodza ale niestety nic nie oznaczaja ;( moja beta dzisiaj w 5 dpt 15 a prog tylko 19 przy dawce 1000 mg... Jutro oczywiscie powtorze ale mysle ze bedzie spadac a juz napewno raczej nie urosnie do 30 bo tyle chyba powinna byc w 6 dpt? co najmniej... Chcialabym napisac ze dolaczam do fredzi ale ja narazie nie mam sily na kolejna stymulacje ;( @Czarna1985 cala nadzieja w Tobie z tej naszej trojki za co serdecznie trzymam kciuki ;) Dzisiaj Łukasz ma urodziny i oczywiscie nic mu nie powiem wiec musze udawac i sama sie dzisiaj z tym meczyc ;) Nie polecam robic tak wczesnie sikanców ;)
Może Kochana nie wszystko stracone. Będę trzymała kciuki by jednak beta pięknie wystrzeliła 🥰💓👊👊

żem jest ;) Zrobilam dzisiaj bete i niestety jak zwykle cos sie zadzialo... tylko zadzialo Ja to naprawde jestem jakas popier....ona i to zdrowo... Obiecalam sobie zrobic bete w 8 dpt a zrobilam sikanca w 4 dpt i potem z 5 kolejnych... I dla tych niedowiarkow ;) co twierdzili ze nic nie iwdac i ze test nie moze wyjsc tak wczesnie to wrzucam zdjecie jak sie zachowuja testy zwykle sikane najtansze z najtanszych - one wychodza ale niestety nic nie oznaczaja ;( moja beta dzisiaj w 5 dpt 15 a prog tylko 19 przy dawce 1000 mg... Jutro oczywiscie powtorze ale mysle ze bedzie spadac a juz napewno raczej nie urosnie do 30 bo tyle chyba powinna byc w 6 dpt? co najmniej... Chcialabym napisac ze dolaczam do fredzi ale ja narazie nie mam sily na kolejna stymulacje ;( @Czarna1985 cala nadzieja w Tobie z tej naszej trojki za co serdecznie trzymam kciuki ;) Dzisiaj Łukasz ma urodziny i oczywiscie nic mu nie powiem wiec musze udawac i sama sie dzisiaj z tym meczyc ;) Nie polecam robic tak wczesnie sikanców ;)
A czemu spadać ma, a nie rosnąć? 😉 będzie rosnąć, zobaczysz. Ja widze kreski 😍

Przedstawiam wam moje szczęście Wiktorie [emoji1013]3350[emoji423]51cm do kochania [emoji7]
20200721_094656.jpeg

Dobrze czujesz😅ja te sikance kiedys robilam i nawet mi w 5 miesiacu wychodzily negatywne😅😅😅wiec u Ciebie sa piekne.Jak wytrzymasz do czwartku z Beta,to w czwartek.I zaklinaj zeby bylo dobrze❤❤❤wszyscy tu beda kciuki trzymac.
Naprawde jeszcze nic straconego.I nie chodzi o to zebys znowu miala racje,tym razem masz jej nie miec😊😊😊
dobrze zrobie w czwartek tymczasem zrobilam na szybko torcik dla meza - sama nie wiem skad biore tyle zsily - TYLKO DLA NIEGO ❤❤❤
Ja jak sobie juz cos uwale w glowie to ciezko wybic - taki ze mni typ!!! Bo sie napatrzylam na te trzycyfrowe bety i jeszcze pozniej beta naszej fredzi mnie dobila ;(

Załączniki

• 20200721_172100.jpg
    20200721_172100.jpg
    710 KB · Wyświetleń: 96
reklama
Do góry