Magdusia88
Fanka BB :)
No głupoty, ale jak się od czasu do czasu uśmiechniesz do telefonu to dzień się robi lepszy [emoji6]A weeeez, często są takie głupoty aż wstyd[emoji1751][emoji1751][emoji1751]. No ale tak czasem dziwnie próbujemy odreagować [emoji846]. Pisanie o głupotach mi osobiście bardzo pomaga [emoji3590]. Udsielaj się częściej [emoji8]. Pisz co tam dziś na śniadanko zjadłaś czy jak ci się spało [emoji8]
Niestety mam mało czasu, pewnie jak wy wszystkie, chętnie bym się więcej udzielała, ale mój krzyczy, że patrzę w telefon zamiast z nim gadac [emoji1787] a poza tym nie pozwala mi czytać o ciąży, bo nawet moja ginekolog się śmieje, za już doktorat z ciąży zrobiłam [emoji1787]
Ja jak was czytam to modle się, żeby u mnie jednak nie było in vitro. Nadal czekamy, narazie w badaniach nic nie wyszło. Nadal Partner ma słabsze nasienie, ale pracujemy nad tym Ciężko będzie z in vitro, ale jak będzie trzeba to dam radę! [emoji123][emoji123][emoji123][emoji123] Wy codziennie udowadniacie ze się da, więc ja też dam!