Dość szybko się je kulaJedziesz maleńka z przepisem . Dla mnie bułki to czarna magia
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
To czego masz najwięcej albo co Ci najwygodniej, nie ma znaczenia,progesteron to progesteron. I Pamiętaj, że duphaston nie wychodzi w krwi, więc poziom możesz mieć trochę wyższy niż w wynikach. Ile masz? Kiedy transfer? Jezu jak ja bym chciała żeby się udało, wbrew temu wszystkiemu co Cię spotkalo ostatnio i tym wszystkim przeciwnościom!!!Ja mam tak lutinus100 3x1 , duphaston 10 3x1 i besins 3x1 i to wszystko. Necia to co najlepiej zwiekszyc?
Czarna1985
Najwiecej mam luteiny ale lekarz mi tym razem przepisał lutinos. Czy to ma jakieś znaczenie?To czego masz najwięcej albo co Ci najwygodniej, nie ma znaczenia,progesteron to progesteron. I Pamiętaj, że duphaston nie wychodzi w krwi, więc poziom możesz mieć trochę wyższy niż w wynikach. Ile masz? Kiedy transfer? Jezu jak ja bym chciała żeby się udało, wbrew temu wszystkiemu co Cię spotkalo ostatnio i tym wszystkim przeciwnościom!!!
Kochana ostatnio mialam niski przy transferze 8 a po 10 dniach 14. Ale mialam wszystki 2 razy dziennie a teraz mam 3. Kochana transfer w poniedziałek
Gonia0605
Jeśli o mnie chodzi, naprawdę możesz pisać ile chcesz. Ja Cię bardzo dobrze rozumiem... Też nie mam z kim pogadać, nawet na własnego męża nie mogę liczyć.Z tym czyszczeniem miałam na myśli dwie maciczne ciążę, takie już też miewałam he he
Przepraszam że nadal wam tu zasmucam forum, ale nie mam nikogo z kim mogłabym pogadać, zapytać, zresztą nikt i tak nie potrafiłby mnie zrozumieć jakby sam tego nie przeszedł.
Wesoła_Aga
Ale news w warszawskim zoo w tym roku mają baby boom. Urodziło się 251 zwierząt z 50 gatunków. No dziewczyny włączamy pozytywne myślenie i bierzemy przykład uda się musi się udać
Trzeba będzie odwiedzić i pogłaskać zwierzaczka - może przejdzie
Cześć dziewczyny, lada chwila zaczynam stymulacje do in vitro. Nie wiem co i jak na razie lekarz zapisał mi gonal od 2 dc natomiast nie powiedział czy mam to brać rano czy wieczorem. Nie mam możliwości kontaktu do piątku A lek prawdopodobnie zacznę brać jutro. Czy któraś z Was miała ten lek i może podpowiedzieć jak to brała? Ewentualnie jakieś skutki uboczne? Jak się po nim czułyście?
Powodzonka!
Mega apetycznie wyglądająBułecccki
Bardzo dobrze Was rozumiem. Ja mojego M też nie chcę ze bardzo tymi skutkami obarczać i nie gadamy o naszych porażkach ze dużo. A ja duszę wszystko w sobie.... dlatego fajnie że mogę być tutaj bo od tłumienia emocji w sobie chyba zwariujeJeśli o mnie chodzi, naprawdę możesz pisać ile chcesz. Ja Cię bardzo dobrze rozumiem... Też nie mam z kim pogadać, nawet na własnego męża nie mogę liczyć.
Wesoła_Aga
Kobitki krzykneli mi 300 zł za wizytę u immunologa
Normalnie zaczne puszki zbierać
Normalnie zaczne puszki zbierać
reklama
Dziękuję naprawdę fajnie wychodząMega apetycznie wyglądają
Podziel się: